- Konu Sahibi egeada2012
-
- #1.921
Ezgi, kaç gün aralıklarla bu diyeti yaptınız ki ?
Bu kadar çok kilo vermek için uygun bir diyet mi ki bu ? Aylarca sadece tavuk yemiş olunuyor sanırım.
Kafam karıştı.
hahahhah yok cnm gözün korkmasin hemen aylarca deil bak 2 haftalik bi sürede bi cok kisi 7-7 kilo vermis...ama bak ben sirf tavuk yemiom bi gün tavuk bi gün balikla yapiom
kahvalti domates yumurta yesullikle yapiom..gidio kilolar..yanliz azcik kabizlik yapio bu diet sanirim yagi fazla kullanmadigimizdan olsa gerek..bol bol su icmek gerek.ben suyu sevmiom ya
kızlar listeden her gün verdiğimiz kiloları düşebiliriz.en son liste hangisi ise onu düzenleyelim de karışmasınKirlangiclar.................. ........70................................ 68
Beetlee............................. 64.................................60.50
fayntenks...........................61.50......... .....................58.90
Pelonik............................... 69.60.............................68,60
Asya27................................57.......... .........................56.50
Büsra44................................64.40...... .......................
Se_zen.................................53......... ...........................52
Yasminz................................53......... ...........................
Yelizfalan...............................86....... ..............................85.50
T_N.......................................84...... ..........................81.90
Eklim......................................73..... .............................72.50
Selalmaz................................. 58...................................57
Xeyrocan................................81........ ..............................
Lara....................................... 70.60...............................69
Reyhanxx54...............................90.40.... ............................
Dedniz mil...................................68.......... ........................
RainbowColors.............................58.3.... ............................
Alpim........................................65.3. ................................62.3
Sewil087...................................58,7... ............................57,1 (3.gün)
Pegasu.........................................90. .....................................89 (4.gun
maddie........................................59.8 00.....................58.800(4. günün sabahı)
mine39........................................78.8 .........................69.9
dafi.............................................9 9............................
toystory.......................................66. ...........................64.6
akzpp...........................................88 ............................
ezgi_18........................................59 ...................................?
Düzenleyen: Kirlangiclar Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati31
canım ben tabıkı 3 ay boyunca tavuk salata yemedım
genelde yediğim saattler hep bellıdır
sabah saat 9 gecmez
öğlen 1 geçmez
aksam 6 gecmez
yerı geldı sbahları sebzelı melemen yaptım
yumurtalı salata yaptım
mutlaka hergun 3 lt su içtım
canım suyunu ihmal etme sakın.uyuyana kadar en azında 2-3 bardak daha su iç.yarın halsizlik baş agrısı yaşamayasınArkadaşlar ben hiç su içemedim ne yapmalıyım sizce. çok şükür bugünü tamamladım eksiksiz ama su 3 bardak içtim.
Ezgi abla bir de ben vejeteryanım et yerine yumurta falan tüketsem nasıl olur senceee???
Ezgi abla bir de ben vejeteryanım et yerine yumurta falan tüketsem nasıl olur senceee???
bende içemiyorum oyuzden daha azverdım mutlaka iç bende içmeye calısıcam su mıdemı bulandırıyor nedenseArkadaşlar ben hiç su içemedim ne yapmalıyım sizce. çok şükür bugünü tamamladım eksiksiz ama su 3 bardak içtim.
canım suyunu ihmal etme sakın.uyuyana kadar en azında 2-3 bardak daha su iç.yarın halsizlik baş agrısı yaşamayasın
tesekkur ederım canım. ısmınız nedır bu aradayeni gelen hanımlar hoşgeldiler sefa getirdiler :=)
bugün fazla iştahım yoktu sabah 1 parça tavuk bol roka öğlen ve akşamda birer parça tavuk yanına domates-biber-salatalık söğüş, roka yedim.su baya içtim.sabah 1 saat yürümüştüm.sonrada evdekilere ev temizliğinde yardım ettim ama bittik resmen :=)
bakalım yarın kaç olcem :=)
canım bugün çok başım ağrıdı acaba suyu az içtiğim içinmi ? Sudan kaynaklandığını düşünmemiştim.
tesekkur ederım canım. ısmınız nedır bu arada
bende içemiyorum oyuzden daha azverdım mutlaka iç bende içmeye calısıcam su mıdemı bulandırıyor nedense
Paylaşımınız için teşekkürler egeada.
Burada okuyunca komşumuza bu diyetten söz ettim bugun.
Bir farkla, sabah iki yumurta ve peynirle başlamasını söyledim ben, artık ne kadar verirse.
Şok diyetlere karşıyım ama bu diyet o diyetlerden farklı geldi bana, protein, karbonhidrat karışımı olduğu için.
Aklıma takılan sorular ; halsizlik, göz altında morarma oluyor mu ?
Yüzden çok gidiyor mu ?
Bu 7-8 kilonun ne kadarı vucuttaki ödem oluyor acaba ?
Bu tam anlaşılmaz belki ama en azından diyet bırakıldığında tekrar ne kadarı geri alınıyor ?
Bu diyet bittiğinde ayrıca nasıl bir beslenme uyguladınız ?
Çok soru sordum biliyorum, şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?