- 2 Ağustos 2015
- 5
- 0
- 6
- 34
Ben 12 haftalık hamileyim Tınaztepe hast.gidiyorum ama doğum çok pahalı 3000 TL ege polde yeni doğum yapan varmi .onerdiginiz doktor varmi.ben doktorumuda değiştirmek istiyorum. Son kontrolde sinir oldum .paramla resmen azar isittim. Egepol yada hayat hastanesi hakkinda bilgisi olan varmi?
Ben 12 haftalık hamileyim Tınaztepe hast.gidiyorum ama doğum çok pahalı 3000 TL ege polde yeni doğum yapan varmi .onerdiginiz doktor varmi.ben doktorumuda değiştirmek istiyorum. Son kontrolde sinir oldum .paramla resmen azar isittim. Egepol yada hayat hastanesi hakkinda bilgisi olan varmi?
Ben tinaztepedeki doktorumdan cok memnunum ancak ucret cok yusek geliyoe. 3bin tl dogum icin veremicem malesef. Egepolu onerdiler ancak fiyatlari ile ilgili bilgim yok. Eger bi bilgi edinirseniz cevap yazabilirmisniz
Merhaba bende medical parktan fiyat aldim 3550 tl oda susleme fotagraf dahil hic birini istemezsen 3040 a dusuyor.arkadasim benim icin egepolden fiyat aldi 1600tl ama haftaya randevu aldim kendi gozumle odalari filan gezicem fiyata ne dahil onlarida ogrenmis olcam.cinarlida 1200Ben tinaztepedeki doktorumdan cok memnunum ancak ucret cok yusek geliyoe. 3bin tl dogum icin veremicem malesef. Egepolu onerdiler ancak fiyatlari ile ilgili bilgim yok. Eger bi bilgi edinirseniz cevap yazabilirmisniz
pullubiber odaları gezebildin mi? ücretlere neler dahilmiş?Merhaba bende medical parktan fiyat aldim 3550 tl oda susleme fotagraf dahil hic birini istemezsen 3040 a dusuyor.arkadasim benim icin egepolden fiyat aldi 1600tl ama haftaya randevu aldim kendi gozumle odalari filan gezicem fiyata ne dahil onlarida ogrenmis olcam.cinarlida 1200
Çok uygunmuş benim doktorum dışardan olduğu için 3500 tl dendi galiba ücretin fazlasını doktir alacakMerhaba bende medical parktan fiyat aldim 3550 tl oda susleme fotagraf dahil hic birini istemezsen 3040 a dusuyor.arkadasim benim icin egepolden fiyat aldi 1600tl ama haftaya randevu aldim kendi gozumle odalari filan gezicem fiyata ne dahil onlarida ogrenmis olcam.cinarlida 1200
Sizin doktorunuz ne kadar istedi peki 3500 hastane ayrıca doktor ücreti ne vereceksiniz ben de aynı durumdayımkent hastanesi için 1 hafta önce sordum. herhangi bir sigortam olmadan standart oda için 2950-3000 dediler. ekstradan istenirse suit oda 350-700 tl, vip oda 900 tl daha fazla. süsleme ya da fotoğrafçı yok. doktor ücreti ayrıca veriliyor.(doktorum oranın doktoru değil.)
fiyatlar paket oluyormuş bu uygun paket fiyatımı yoksa yüksek paket mi? ne dahil yani fazlaymış.kent hastanesi 2017 fiyat 3450 olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?