Eğer en güzel burun istiyorsanız burayaaa kızlar!!!

annika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
128
0
46
Adana
MERHABALAR. kızlar maden en güzel burn istiyorsunuz neden onur erol ün adı çok fazla geçmiyor sonuçta en iyi burunlar o doktorun elinden çıkmış deil mi??? birde ya semin hadivent in burnu çok hoş.onun doktorunu bilen varmı???kuzenim olmak istiyor.yardımlarınızı bekliyorum hoşçakalın....

onur erol isim yapmıs bır dr. yoksa en guzel burnu o yapmıor bence..bu göreceli bır kavram..onur erol gıbı guzel yapan bır cok ünsüz dr var..reklamları az..xxxxxxxx..yasemın hadıvent te ben estetıklıyım dıye bagırıyor..pek dogal degıl ama cok duzgun bır burnu oldugu gercek..

Son düzenleyen: Moderatör:
lilla haklsın çok bağıyor ama yinede merak ettim..tuğçe kazazında çok güzel.oda onur erol un

yasemin hadıventin burnu iğrenç bence çok belli estetik olduğu mandal takmışta çıkarmış o halde kalmış giibi burnu

onur erol dünya literatürüne geçmiş bir doktor. yaptığı türk lokumuyla yurt dışından bile hastaları onun için sıraya girmiş durumda. isim yapmasının nedeni de bu zaten. düşünsenize adam dünya literatürüne sokuyor yaptığı şeyi. adına da turkish delight diyor ve avrupada seminerden seminere koşuyor. en iyisinin onun yapması da gayet doğal bence.

MERHABALAR. kızlar maden en güzel burn istiyorsunuz neden onur erol ün adı çok fazla geçmiyor sonuçta en iyi burunlar o doktorun elinden çıkmış deil mi??? birde ya semin hadivent in burnu çok hoş.onun doktorunu bilen varmı???kuzenim olmak istiyor.yardımlarınızı bekliyorum hoşçakalın....

Evet yaa aslinda bende onur erolu dusunuyorum ama onun hakindada bir kac kisi iyi yorumlar yazmamis ama aslinda super bir doktor bence

onur erol dünya literatürüne geçmiş bir doktor. yaptığı türk lokumuyla yurt dışından bile hastaları onun için sıraya girmiş durumda. isim yapmasının nedeni de bu zaten. düşünsenize adam dünya literatürüne sokuyor yaptığı şeyi. adına da turkish delight diyor ve avrupada seminerden seminere koşuyor. en iyisinin onun yapması da gayet doğal bence.

Aslinda bende Onur erolu dusunuyorum burun estetik olmak icin ama cok kararsizim

ünlülerden bı yasemın hadıvent bıde tanyelı burun estetıgı konusunda cok sanssız bence cok bellı oluyo gercekten estetıklı oldugu..

kızlar ben bu konuda sıze katılmıyorum bütün ıyı burunlar onur erolun elınden cıkmıyor öyle guzel burunlar varkı ısmı duyulmadık doktorlarımızın yaptıgı amelıyat oldugunu bıle anlayamıyoruz ınsanların, diger doktorlarımıza haksızlık yapmayalım bence :)))

Back
X