"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

:KK70::KK70:

Hayır sen o kadar tatlı ve esprili bir hatunsun ki alınmayacağını ve zaten espri amaçlı paylaştığını hatırladığım için takılıyorum sana :KK60:

Canım benim:KK19:

Asla alınmam. Kendimle her konuda dalga geçerim çünkü ben :)

Mutfağı hiç sevmem, standart yemeklerin dışında öyle enteresan tarifler bilmem..Yemek bölümüne girdiğim zaman kendimden utanıyorum valla, dehşet hamarat hatunlar var..

Mutfağa girince afakanlar basıyor bana, dolaptan yemek çıkarıp ısıtmaktan bile daralıyorum :70:

Canım benim:KK19:

Asla alınmam. Kendimle her konuda dalga geçerim çünkü ben :)

Mutfağı hiç sevmem, standart yemeklerin dışında öyle enteresan tarifler bilmem..Yemek bölümüne girdiğim zaman kendimden utanıyorum valla, dehşet hamarat hatunlar var..

Mutfağa girince afakanlar basıyor bana, dolaptan yemek çıkarıp ısıtmaktan bile daralıyorum :KK70:

Takma kafana boş ver ;) İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Ben sevdiklerime bir şeyler pişirip yedirmeyi seviyorum ama ben de çok ilginç tarifler bilmiyorum.

Amaç karın doyurmaksa öyle de doyar böyle de. Maksat gönlümüz aç kalmasın. Kamu spotu gibi oldu yahu :KK70::KK70:

Şimdi _MedceziR_ _MedceziR_ , diyelim ki gözünü bir açtın senin mutfağın kapısına Gerard Butler dayanmış , tatlım bana 2 yumurta kır diyor kırar mısın kırmaz mısın sevabına onu söyle :KK70::KK70::KK70:

Mune Mune , konu bir garip olunca azıcık saptık konudan çok kızma olur mu :KK60:

Takma kafana boş ver :KK66: İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Ben sevdiklerime bir şeyler pişirip yedirmeyi seviyorum ama ben de çok ilginç tarifler bilmiyorum.

Amaç karın doyurmaksa öyle de doyar böyle de. Maksat gönlümüz aç kalmasın. Kamu spotu gibi oldu yahu :KK70::KK70:

Şimdi _MedceziR_ _MedceziR_ , diyelim ki gözünü bir açtın senin mutfağın kapısına Gerard Butler dayanmış , tatlım bana 2 yumurta kır diyor kırar mısın kırmaz mısın sevabına onu söyle :KK70::KK70::KK70:

Mune Mune , konu bir garip olunca azıcık saptık konudan çok kızma olur mu :KK60:

Ayyyyyyy...gerardcım ya..o bana "bugün yemekte ne var" diye bi seslensin..mutfakta devrim yaratırım:KK14:

kiymali-su-boregi.webp
20a.webp

hadi yin gari ...@Office _MedceziR_ _MedceziR_ Nevreste Nevreste ve diger kızlar...demek ki neymiş kocamla arama iyi olucekmiş....hoşnut olucekmiş..beni sevicekmiş.:KK60::KK8::KK36::KK37:

kendi el cagızlarımla yaptım(ne yalan ama olsun onlar yalan derken takdir ediliyorlar):KK66::-)

bi saklama kabına ayırayım Mune Mune mapusa atarsa orda yirim:KK51::KK45:

Sacmalardan secmeler..Turgevciyi bakan yaparsaniz bole olur

bu kişinin mecliste ne işi var gitsin börek yapsın ,kadın günlerine katılsın kocasının eline baksın .
Müslüman bir kadın çalışmamalıdır .

Hımmm Müslüman kadınlar dediğine göre üzerime alınmama gerek yokmuş, ben Börek yapamasam da olur. Ama Müslüman kadınlar bu işe ne dedi merak ediyorum. Internetim el verdiği zaman 24 Sayfayı okuyacağım. : D

Back
X