- 16 Haziran 2011
- 15.926
- 69.230
- 798
Şermin öyle bi tat yoktu ama, çok lezizdi yeminlen
Kıskanıyosunuz işte![]()

Hayır sen o kadar tatlı ve esprili bir hatunsun ki alınmayacağını ve zaten espri amaçlı paylaştığını hatırladığım için takılıyorum sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şermin öyle bi tat yoktu ama, çok lezizdi yeminlen
Kıskanıyosunuz işte![]()
Hayır sen o kadar tatlı ve esprili bir hatunsun ki alınmayacağını ve zaten espri amaçlı paylaştığını hatırladığım için takılıyorum sana![]()
Canım benim
Asla alınmam. Kendimle her konuda dalga geçerim çünkü ben :)
Mutfağı hiç sevmem, standart yemeklerin dışında öyle enteresan tarifler bilmem..Yemek bölümüne girdiğim zaman kendimden utanıyorum valla, dehşet hamarat hatunlar var..
Mutfağa girince afakanlar basıyor bana, dolaptan yemek çıkarıp ısıtmaktan bile daralıyorum![]()
ben börek yapmayı bilmiyorum nolcak şimdi![]()
Takma kafana boş verİçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Ben sevdiklerime bir şeyler pişirip yedirmeyi seviyorum ama ben de çok ilginç tarifler bilmiyorum.
Amaç karın doyurmaksa öyle de doyar böyle de. Maksat gönlümüz aç kalmasın. Kamu spotu gibi oldu yahu
Şimdi_MedceziR_ , diyelim ki gözünü bir açtın senin mutfağın kapısına Gerard Butler dayanmış , tatlım bana 2 yumurta kır diyor kırar mısın kırmaz mısın sevabına onu söyle
Mune , konu bir garip olunca azıcık saptık konudan çok kızma olur mu
![]()
Ayyyyyyy...gerardcım ya..o bana "bugün yemekte ne var" diye bi seslensin..mutfakta devrim yaratırım![]()
Eki Görüntüle 1620016 Eki Görüntüle 1620017
hadi yin gari ...@Office_MedceziR_
Nevreste ve diger kızlar...demek ki neymiş kocamla arama iyi olucekmiş....hoşnut olucekmiş..beni sevicekmiş.
kendi el cagızlarımla yaptım(ne yalan ama olsun onlar yalan derken takdir ediliyorlar)
bi saklama kabına ayırayımMune mapusa atarsa orda yirim
![]()
"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"
Ben bu cümleyi geyik fln sanmıştım gerçekmiş
Yuvam dağılacakmış a dostlar![]()
Office çek bakayım o çatalı ordanmed çek çatalını o tabak benimellerine sağlık matmazelim
![]()