"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

Ayşe Gürcan'dan börek polemiği
Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk türbanlı bakanı Ayşen Gürcan, sosyal medyada yazdıklarıyla dikkat çekti.
30.08.2015 16:39
cropped_content_ayse-gurcandan-borek-polemigi_Rw31sHjJ7HY2FN8.jpg

Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Tayyip Erdoğan’ın onay verdiği geçici Bakanlar Kurulu’nda cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na getirilen Ayşen Gürcan kabinenin ilk türbanlı bakanı oldu.

Ayşen Gürcan’ın Twitter'dan yazdığı mesajlardan biri olan börek temalı tweet günün en çok konuşulan konularından biriydi.

Gürcan: "Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur" dedi.

Böylece sosyal medyada börek polemiğinin fitilini ateşledi
http://www.haberiyakala.com/2015-08-30-ayse-gurcandan-borek-polemigi-h32120.haber

ieee.JPG
Kadinin dadisarda calistigi bu zamanda, asil erkek yemek yapmayi bilmiyorsa o aile sallanir! Bu ne yaa! Hic derdimiz yoktu sanki..

Ben baklava yapmayı bile biliyorum. Yuvamı kurtardım çok sukur. Tövbe tövbe ne mantıksız bu insanlar ya bir de prof olcak
Bu arada kendisi borek yapmayı iyi biliyor sanırım ve tabi yemeyi de...
Hazır yufkadan baklava yapmak da yuva kurtarmak için caiz midir hocam? :D

bi Gaziantepli olarak hem super otesı musluman hem super otesı saglam evlılıgım var demekkı
o lahmacunlar borekler kebaplar baklavalar fıstıklar pıdeler dolmalar sayesınde ömrü bıllah sehrımızın yuvası yıkılmaz
kı her pazar anteplilerın kutsal et gunudur :KK70:
bugun ne börekler corekler yapılır kebaptan sonra cayın yanına yemeeeeğeee
:KK53:
bi Gaziantepli olarak hem super otesı musluman hem super otesı saglam evlılıgım var demekkı
o lahmacunlar borekler kebaplar baklavalar fıstıklar pıdeler dolmalar sayesınde ömrü bıllah sehrımızın yuvası yıkılmaz
kı her pazar anteplilerın kutsal et gunudur :KK70:
bugun ne börekler corekler yapılır kebaptan sonra cayın yanına yemeeeeğeee
:KK53:

Yuvalama, icki köfte, balcan kebabi da biliyor musun ?off gece gece canim istedi

tam olarak hatırlamıyorum ama peygamberimizin bir hadisi vardı. googleda bir arama yaptığınızda bulabilirsiniz. "eşiniz size ve çocuklarınıza bakıyor, yemeğinizi yapıyor, evinizi çekip çeviriyorsa ona teşekkür etmelisiniz. bu onun görevi değil" minvalinde bir şeydi. peygamberimiz bile yaptıklarımızın zorunlu olmadığını bunları yapmamızın onlara birer nimet olduğunu vurgulamaya çalışırken bu kadın kim oluyor da börek yapmazsan yuvanız yıkılmalı diye konuşabiliyor.

Ben baklava yapmayı bile biliyorum. Yuvamı kurtardım çok sukur. Tövbe tövbe ne mantıksız bu insanlar ya bir de prof olcak
Bu arada kendisi borek yapmayı iyi biliyor sanırım ve tabi yemeyi de...
zannımca bilmiyor ki o yüzden boşanmış, bizi uyarmaya çalışıyor:KK14:

Yapmayı biliyorum ama bilerek yapmıyorum. Sonuç? :D
Allah'ım insanlar polemik yaratarak gündem olmayı, kendileriyle bu denli dalga geçilmesine nasıl müsade ediyor anlamıyorum.

börek değilde çok güzel tatlı yaparım?
dağılalımmı? dağılmıyalımmı?

su böreği şartmıymış acaba? yoksa hazır yufkadan yapsak idare eder mi? peynirli mi olcak misal ben ıspanaklı severim ıspanaklı yapsak yine bi yerden yakalar mıyız aile birliğini? hiç açıklama yapmamış ama lafı atıp kaçmış:KK53:

• Beğen
Reactions: tse
bu düşüncede bir kadın bakanı, kadın haklarını nasıl savunacak acaba meraktayım.

karbothidratı bırakcam ben, ahmet aydın morfin etkisi yapar beyinde, uyuşturucu gibidir dedi inanmadınız:KK53:

• Beğen
Reactions: tse
Ayşe Gürcan'dan börek polemiği
Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk türbanlı bakanı Ayşen Gürcan, sosyal medyada yazdıklarıyla dikkat çekti.
30.08.2015 16:39
cropped_content_ayse-gurcandan-borek-polemigi_Rw31sHjJ7HY2FN8.jpg

Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Tayyip Erdoğan’ın onay verdiği geçici Bakanlar Kurulu’nda cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na getirilen Ayşen Gürcan kabinenin ilk türbanlı bakanı oldu.

Ayşen Gürcan’ın Twitter'dan yazdığı mesajlardan biri olan börek temalı tweet günün en çok konuşulan konularından biriydi.

Gürcan: "Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur" dedi.

Böylece sosyal medyada börek polemiğinin fitilini ateşledi
http://www.haberiyakala.com/2015-08-30-ayse-gurcandan-borek-polemigi-h32120.haber

ieee.JPG
NEYSE BEN BİLİYORUM TÜM BÖREK ÇEŞİTLERİNİ YUVAM DAĞILMAZ HERHAL :KK49:

Back
X