- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden olsa daha once soylemleri ve uygulamalari ile yarattiklari bir cok sebeple birlikte parti kapatma sebebi... Kapanmamak icin yasayi etkisiz hale getirdiler, simdi de HDPyi islemeyen yasa ile kapatmak istiyorlar.. Kapatabilirlerse cok gulerim, o da ayri..
Şimdi börek var börek vr. Sigara böreği yapabilirim ama su böreği yapamam. Sigara böreği sayılır m?
Ayrıca hemen anneme sormam gerçek boşanma sebepleri bu muydu. Ben şiddetli geçimsizlik biliyorum, şiddetli böreksizlik olmasın?
Maalesef çağımızın en büyük illeti bu, böreksizlik.Börek yetmezliğinden olmalı.
![]()
Maalesef çağımızın en büyük illeti bu, böreksizlik.
Kadının çalışma hayatına girmesi ve kadın-erkek ilişkilerindeki dengelerin değişmesiyle birlikte ne yazık ki börek yapmayı affedersiniz bilmeyen kadınlar var. Kadınlar, kadınlarımız.
BÖBREK okudum ayol.. biride çıkıp demiyorki taşlık ne alaka
Chess bu ara senin haberleri ses beş okuyorum dostum ben
![]()
Bütün bunlar toplumsal değerlerimize saldırıp Türk aile yapısını bozmak için yapılıyor.Feministlerin ve hazır yufka lobisinin kadınlarımız üzerindeki kirli oyunları bunlar. İnşallah biz bozacağız, biiiiz!1!!!
canım ben de taşlık ne bilmiyorum pişirmesi zor bi yemek herhalde dedimdi![]()
eyvah eyvah![]()
hee taşlığıda bilmiyosun yaniBende diyorum ki neden yufka konusuna girmişler. Kadın böbrek demiş börek tarifi vermedikleri kalmış diye ... yarebbimmmmm sana geliyorumtaşlık tavuğun totosu sanırım
yerinde yerini bilmem
![]()