Eger Seçeneğiniz Olsa Hangi Burçta Doğmak İsterdiniz !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

Juliet

Ziyaretçi
Eger burcunuzu seçmek sizin elinizde olsaydı hangi burcu veya hangi grubu secerdiniz ankete katılın haydinnnnnnn:teytey::lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım herkes yine burcunu isterdim

ikizlerim ve yine şansım olsa yine ikizler doğmak isterdim

hatta ben aştım çocuklarımı bile (Alla nasip ederse) ikizler burcunda olmasını istiyorum

balikdan memnunumda ama ya aslan yada kova burcu olmak isterdim bu 2 burc super sansli burclardandir
aslan burclarin krali kovada ele avuca sigmaz en sevimli sirin ve cok kismeti acik bir burctur.

balikdan memnunumda ama ya aslan yada kova burcu olmak isterdim bu 2 burc super sansli burclardandir
aslan burclarin krali kovada ele avuca sigmaz en sevimli sirin ve cok kismeti acik bir burctur.

canım balıklarda sanşlı oluyomuş okuduma göre ewet aslan burcu çok kısmetli dir sıkıntı çekmezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kendi burcumda yani yengeç tabi ki

kaydirigubbakcemile3kesinlikle oğlakkkk yine oğlakkkkaydirigubbakcemile3

benim burcum akrep yine dün ya gelsem tercihim akrep burcundan olurdu:lepi:

başağım
dünyaya tekrar gelsem yine
başak olmak isterdim......
burcumu çok seviyorum.......
eşimde başak
onuda çok seviyorum..........

genelde akreplar çogunlukta benim yükselenim akrep burcum aslan 2 biarada çok zor

boğa olmak isterdim.birde eşimi anlayabilmek için ikizler olmak isterdim.ben başağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…