bence herzaman dört ayak üstüne düşen vede sans ve mutluluk herzaman yanında olan terazı olmak ısterdım gercı davranısları pek dengelı olmuyo ama olsun isterdım ama ben kovayım
Elimde olsaydı asla yengeç olmak istemezdim.Burcum beni çok üzüyor çünki.En vurdumduymaz,kimseyi takmayan,geniş burç hangisiyse o olmak isterdim.(Beğendiğim burçlar yay ve oğlak)
ben yayım
yay olmak istemezdm ,, kimseye bağlanamıorm (
boğa olmk istemezdm , birden kızarlar ve aşırı kızarlar ayrıca çok yeyip çok şişerler .
oğlak olmak istemezdim ,, çok soğuk görünümlü olurlar, konuşurken duvarlamı yoksa bi insanlamı konuştuumu anlamam.
başak olmayı hiç istemem ,, kendilerini çok överler :S , ben pek titizliklerinide görmedm herkes gbiler bu knuda bence neyse
terazide istemem ,, çok karamsar oluyolar :S
yengeç de istemem ,, ailelerine çok düşkün oluolar , ve yengeçlerde karamsar oluolar çabk karar veremiolar..
kova olmayı hiç istemem , nedenini ben de bilmiorum , şidie kadr hiç bi kvayla anlaşamadıım için olabilr...
akrep istemem :S , bi kresnde bi akrep bna iftira atmıştı !!
balıkta olmaz ,, cidden alık oluolar ..
ikizler mi aslaa ,, bi öyleler bi böyle hiç sevmem ve anlaşamam kendileryle
aslanda olmaz cnsellie çok düşkn oluolar :S
başka burç vrmı bilmorm ama ben hç birini olmak istemezdm
başağım ve memnunum. ..yükselenim de aslan. ve ondanda özellikler taşıyorum.böyle kalmasını isterdim....................................................