- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pa-NickYok
Teşekkür ederim amin sizinkini de Allah bağışlasın4 evlat Allah bağışlasın :) isimleri ne koydunuz acaba?
Isimleri semih-isra-nur-inci
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim amin sizinkini de Allah bağışlasın4 evlat Allah bağışlasın :) isimleri ne koydunuz acaba?
Sen çok yaşa..benide güldürdün..benimde öyle bi çocuk beliriyor ağlıyor zengin koca bulamadın ki beni doğuramadın diyor yavrucak .içim parçalanıyor ... zavallı çocuk ..
ay çok komiksiniz ya cidden ..akşam akşam güldüm ...
maddi gücün varsa doğur yoksa çocuğa eziyet etmeyin . güzel bir hayat verebileceksiniz doğurun ..kişisel tatminler yüzünden çocuk yapmayın çocuklarada yazık ..
Bende teşekkür ederim. Amin inşallah :) Isimler çok hoş adlarıyla yasasınlar..Teşekkür ederim amin sizinkini de Allah bağışlasın
Isimleri semih-isra-nur-inci
Amiiiin :))Bende teşekkür ederim. Amin inşallah :) Isimler çok hoş adlarıyla yasasınlar..
Tam olarak öyle değil, bilincimin sağ altının üst köşesinde ağlıyor sanırımOlmayan 3. Çocuk arkanızdan mı ağlayacak![]()
Eveeeet bende bu konuyu dalga konusuna cevirecek kendinde benimle dalga gecme cesaretini bulacak şahıslar nezaman üşüşecek diye bekliyordum..3. olunca da 4. arkanızdan ağlar sonra 5'in boynu bükük
bi tuhafsınız yani 3. cocuk yok nasıl arkanızdan ağlıyo? anlamadım ben .s baya saçmalamışsınız
Eveeeet bende bu konuyu dalga konusuna cevirecek kendinde benimle dalga gecme cesaretini bulacak şahıslar nezaman üşüşecek diye bekliyordum..
Eğer en baştan konumu üşenmeden okusaydın ne demek istediğimi gayet net anlardın tabi o kapasite ve sağduyu varsa sende..
Birde kalp ve His gerekiyor tabiiki..
Tam olarak öyle değil, bilincimin sağ altının üst köşesinde ağlıyor sanırım..
Sus yavruum artık uyu diyorum uyumuyor![]()
Canım az önce belirtmiştim ben hep 3 hayal ettim sonra zor geldi vazgeçtim ama o 3. hic cıkmıyor aklimBen biriyle daha 3 aylıkken baş edemiyorum, şimdiden tükendim, bittim!
Siz 3.çocuk diyorsunuz ey maşşallah...
Şuraya kaçkişi cvp yazdı ve hiçkimse okuduğunu anlamadığını ima etmedi.kimi yaparsın kimi bence delilik yapma dedi..dalga filan geçmedim neden dalga geçeyim? anlamadım dedim sadece? kalp de histe bende var merak etmeyin de sizinki biraz şizofreniye kaymışkafanızda çocuk filan ağlıyo. kapasite mapasite noluyor asıl siz kendinizde bu uslupla konusacak cesareti nerden buluyosunuz? :)