- 14 Eylül 2021
- 10
- -9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Semihayhdyu
Sevdiğinden ayrılan kısmeti kapalı olan kendisi de sıkıntı olan kim varsa bana ulaşabilir yardımcı olurum Allah'ın izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına dini değerleri böyle saçma inanışlarla golgelemeyin , insanlari dinden kurandan sogutmayin !!!Söyle işlerle uğraşmıyoruz Kur'an'dan biz öyle büyü ve cinle uğraşmayız
Sevdiğinden ayrılan kısmeti kapalı olan kendisi de sıkıntı olan kim varsa bana ulaşabilir yardımcı olurum Allah'ın izniyle
Ben Hoca değilim Fal bakıyorum Anladın mı canım falan ne olduğunu bilmezsin o yüzden anlamazsınAllah aşkına dini değerleri böyle saçma inanışlarla golgelemeyin , insanlari dinden kurandan sogutmayin !!!
Ben Hoca değilim Fal bakıyorum Anladın mı canım falan ne olduğunu bilmezsin o yüzden anlamazsın
Kurandan fal mı bakıyosunuz? Ama kuran öyle bi sey için değil ki. Bize dini öğretir. Ibadettir okumak filan...Ben Hoca değilim Fal bakıyorum Anladın mı canım falan ne olduğunu bilmezsin o yüzden anlamazsın
Arttırıyorum R rainyy için de kısmet arıyoruz.Bi arkadaş vardı bazı sevgilileri öldü bazıları elim kazalara uğradıVanessaRinki onu bi üfleseniz hocam. Kk olarak çare bulamadık biz malesef.
Kuran diosun fal diosun kendinle celisiyorsun. Kuranda fa falim gunah oldugu yazmiyo mu.Ben Hoca değilim Fal bakıyorum Anladın mı canım falan ne olduğunu bilmezsin o yüzden anlamazsın
Ben Hoca değilim Fal bakıyorum anlamadın mı
Mune bilgisayar mı? Kadını laf sokarak niye etiketliyosunuz? Sikayet et butonunu kullanın geçin. Uygun zamanda ilgilenir.
Kur'an'ı ne karıştırıyorsun o zaman. Dini duyguları mı sömürüyorsunuzBen Hoca değilim Fal bakıyorum anlamadın mı