Atatürk'ün namazi niyaziyla herkesin derdi ne?Atatürkün çok dindar biri olduğunu söyleyecek bir zihniyet yok zaten. açıkca dile getirince çok kızılıyor anlamıyorum
hem insan inanır inanmaz kendi meshul derler sonra atatürk namaz kılmadı deyince niye bu öfke
Atatürk'ün namazi niyaziyla herkesin derdi ne?
Sanane banane..
Ona namaz kilmiyo diye .ok atanlarin kaci namaz kılıyor acabaa ??
Simdi okudukca verdikleri cevap; yav he he..namazına baktıklarını da gördük camide kameralara poz ver sonrasında telefonlarda paraları sıfırla oğlum
İşte batının zihnimize işlediği aşağılık kompleksinin tezahürü... yazık milletime, yazık ülkeme... ne hale getirmişler bilinç altimizi, yüzyıllar içerisinde nakış nakış işleyerek... sonra yok bunlar komplo teorisi bilmemne...Ben Atatürk'ün Müslüman olduğuna inanmıyorum. Müslüman olsaydı bu kadar aydın, geniş görüşlü bir insan olması zor olabilirdi. Müslüman olmadığını düşündüğüm için, Müslüman kalıbına sığdırılması komik geliyor.
Ne desem boş... insan kendi aslını bu kadar aşağılayabilir... içinize İsrailli yoksa ingiliz mi kaçtı?Ben Atatürk'ün Müslüman olduğuna inanmıyorum. Müslüman olsaydı bu kadar aydın, geniş görüşlü bir insan olması zor olabilirdi. Müslüman olmadığını düşündüğüm için, Müslüman kalıbına sığdırılması komik geliyor. Hani ne bileyim, Müslüman olduğunu kanıtlamaya çalışmayan biri için Müslüman değil Müslüman değil demenin amacı ne? Müslüman değilse değil. Bize ne bu saftiriklere ne Oruç tutmadıysa bilmem neyse. eskiden Boşa konuşuyorlar derdim ama gençleri Atatürk'ten uzaklaştırmayı başarıyorlar bence. Amaç da bu. Yoksa ithamların içeriği boş mu dolu mu Önemsiz onlar için.
İşte batının zihnimize işlediği aşağılık kompleksinin tezahürü... yazık milletime, yazık ülkeme... ne hale getirmişler bilinç altimizi, yüzyıllar içerisinde nakış nakış işleyerek... sonra yok bunlar komplo teorisi bilmemne...
İslam ülkelerini kendi haline birakiyorlar mi ki? Bircogunda savaş var zaten... müslüman olsaydı böyle aydın olmazdı gibi cümleler yanlış. Bu cümle, islamı aşağılayıcı bir cümle. Ha bunu yazan Hristiyan falan olsa, normal karşılarım...Bati ile alakasi yok. Simdi bi bak müslüman ülkelerine. Hangi ülkelerde insan haklarina, kadin haklarina saygi var? Müslümanlar bunu biraz kendilerine yapiyorlar. Evet, bir zaman vardi ki müslümanlar önde, ve bati arkadaydi. Islami sairler felan vardi, fakat o devir çoktandir bitti, gitti.
Hani istenilse, tekrar o devire geri gidilebilir, fakat bilinen islam ülkelerde artik din tüccarligi var. Din üzerine güç kazanma, ve hirs var. Islami çok dar bir sekilde anlamak, ve insanlari ezmek var.
İslam ülkelerini kendi haline birakiyorlar mi ki? Bircogunda savaş var zaten... müslüman olsaydı böyle aydın olmazdı gibi cümleler yanlış. Bu cümle, islamı aşağılayıcı bir cümle. Ha bunu yazan Hristiyan falan olsa, normal karşılarım...
kesinlikle böyleBen Atatürk'ün Müslüman olduğuna inanmıyorum. Müslüman olsaydı bu kadar aydın, geniş görüşlü bir insan olması zor olabilirdi. Müslüman olmadığını düşündüğüm için, Müslüman kalıbına sığdırılması komik geliyor. Hani ne bileyim, Müslüman olduğunu kanıtlamaya çalışmayan biri için Müslüman değil Müslüman değil demenin amacı ne? Müslüman değilse değil. Bize ne bu saftiriklere ne Oruç tutmadıysa bilmem neyse. eskiden Boşa konuşuyorlar derdim ama gençleri Atatürk'ten uzaklaştırmayı başarıyorlar bence. Amaç da bu. Yoksa ithamların içeriği boş mu dolu mu Önemsiz onlar için.
derdim yok zaten banane adamın dininden inancından :)Atatürk'ün namazi niyaziyla herkesin derdi ne?
Sanane banane..
Ona namaz kilmiyo diye .ok atanlarin kaci namaz kılıyor acabaa ??
Benim aslımın İslam olduğunu nerden çıkardın? Insanç kişisel bir şeydir, kökenle inancı nasıl bağdsştırıyorsun?Ne desem boş... insan kendi aslını bu kadar aşağılayabilir... içinize İsrailli yoksa ingiliz mi kaçtı?
bana bir tane çok sağlam inançlı Aydın göster? Islâmcı Aydın diye geçinenlerin Hepsi sapık supuk zihniyette insanlar. Ben gördüğüme bakarım, kafam yerinde. Sülalem Müslüman diye Müslüman olmadan önce akıl süzgecimden geçiriyorum.İşte batının zihnimize işlediği aşağılık kompleksinin tezahürü... yazık milletime, yazık ülkeme... ne hale getirmişler bilinç altimizi, yüzyıllar içerisinde nakış nakış işleyerek... sonra yok bunlar komplo teorisi bilmemne...
Benim içime İsrail Kaçmışsa seninkine İran kaçmış olmalı. : DNe desem boş... insan kendi aslını bu kadar aşağılayabilir... içinize İsrailli yoksa ingiliz mi kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?