eğitim durumunu nasıl sormalıyım ufff

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediler. Facebook tan ekledik birbirimizi. Ama eğitim durumu hakkında hiçbir bilgi ve fikrim yok. Usuluyle nasıl sorulur çatlıyacağım.
Müzik tarzızı beğenmedim arabesk şarkılar falan. Hemen bulaşalım dedi iki üç cümleden sonra ben napacağım sen sor ben cevaplayım diyor ..

oylece sor baska nasıl olur kı:)

Nasıl mı soracaksın :44:

-Tahsil durumun nedir?

-Öğrenim durumunu öğrenebilir miyim?

-Ne mezunusun acaba?

-Hangi okulu bitirdin?

Buyrun seçenekler ...seç beğen al...:31:

daha doğru düzgün tanımıyoruz ki birbirimizi hemen buluşmak saçma olmazmı dersin, :) mesela daha ne mezunusun onu bile bilmiyorum dersin...:34::34::34::34::34:

Arabulucu arkadaşınız piyangodan mı çıkarmış adamı?Nedir ne değildir, kilosu ne kadardır?kaç liradır?bi söyleseydiler sana.

Son düzenleme:
böyle durumlardan en erken bır haftada buluşmak ıyıdır en geçide 1 ay sonra laçkalaşır bırbırınızı görmedığınız için yalanlar gırer araya

ama benı hemen buluşalımdan önce sen sor ben ccevaplarım konusu düşündürdü sıkıcı erkek tıpı muhabbet edemez zaten etseydı böyle

bı arkadaşlık istemezdı yuzyuze görüş tabı ama nebılım sohbet etmeyı bılmeyen adamlada uğraşmak zor

Hemen bulusmak istemesinde sakinca gormedim
Yani tanismak için bulusmak istemis olabilir
ama bence sen elektrik almadin o yuzden bulusmak istemiyorsun
Bulusma teklifini kibarca red edip
sohbet ederken ogrenmek istediklerini sorabilirsin
Laf lafi açar misali..

hiç konuşmuyo ki ben soruyorum sürekli aynı döngüde dönüyor gidiyor..
Babasından işi varmış onu yürütüyo ee bide yaşı 32 yani hemen evlenme olayına giriyor biz diyor ya hey allahım daha tanımıyor bile hem
Arkadaşımla konuştuktan sonra yani beni eklemek üzereyken 5 saat önce paylaştığı yazıyı paylaşıyım

BAZEN PEKİ DERSİN.... İNANDIĞIN İÇİN DEĞİL YORULDUĞUN İÇİN... siz ne anlam çıkartınız ben artık yaşım geldim geçiyor nefes alsın yeter gibi.. buzzz gibi oldum

Hele tahsil konusuna hiç gelemedik bahsetmediğine göre lise mezun olduğundan bile şüpheliyim ...bide paylaşımlarında ibrahim tatlıses görünce .... hep isyankar sözleri .. bugüne kadar beklediğim beyaz atlı olmadığı söylüyor ama haksızlık yapmaktan korkuyorum bide o var önyargılı olmayım diyorum anlayamıyorum da...

Son düzenleme:
dinlediği müzikler veya paylaştığı cümleler eğitim durumu hakkında sizi yanıltmasın bence. ben her çeşit okullusunda gördüm öyle tipleri mesela :) fakat o son yazdığınız ileti beni de düşündürdü. her ne kadar kişinin kendisini tamamen yansıtmasa da insanlar hakkında ipuçları verir internetteki profilleri.bir de böyle işlere pat diye girilmez ki ya.önce bi arkadaş olmaya çalışılır. damdan düşer gibi giriyor konuya sanırım arkadaş. diğer arkadaşların dediği gibi muhabbeti de çok çekilir değil gibi görünüyor. yani siz bilirsiniz ama baştan şüpheyle baktığınız kişiyle yapamazsınız gibime geldi. yazdıklarınıza bakarak ve kafamda canlandırdığım adaya bakarak ben size uygun olmadığını düşündüm naçizane :44:

Arabulucu arkadaşınız piyangodan mı çıkarmış adamı?Nedir ne değildir, kilosu ne kadardır?kaç liradır?bi söyleseydiler sana.

Siz yanlış anladınız beni sanırım kaç liradır ne demek yahu ?? kendi hakkında tüm bilgileri saklamak isteyen konuşmayan biriden bu durumu merak ettim .. kırmasından korktuğum için böyle bir birşeyi sormaktan çekindim sadece ben YL var neticede muhabet gidişatında çok muhabbet çıkmayınca böyle bir kanıya varmıştım sadece

dinlediği müzikler veya paylaştığı cümleler eğitim durumu hakkında sizi yanıltmasın bence. ben her çeşit okullusunda gördüm öyle tipleri mesela :) fakat o son yazdığınız ileti beni de düşündürdü. her ne kadar kişinin kendisini tamamen yansıtmasa da insanlar hakkında ipuçları verir internetteki profilleri.bir de böyle işlere pat diye girilmez ki ya.önce bi arkadaş olmaya çalışılır. damdan düşer gibi giriyor konuya sanırım arkadaş. diğer arkadaşların dediği gibi muhabbeti de çok çekilir değil gibi görünüyor. yani siz bilirsiniz ama baştan şüpheyle baktığınız kişiyle yapamazsınız gibime geldi. yazdıklarınıza bakarak ve kafamda canlandırdığım adaya bakarak ben size uygun olmadığını düşündüm naçizane :44:

ilgilenip okuyup tesbitleriniz için teşekkür ederim. Arkadaşımda doğum yapmak üzere eşinin arkadaşı kalkıp bu soruları soramadım da ona tıkıldım kaldım ve bu ay içinde 2 tane büyük sınavım var kafam bulandı

ilgilenip okuyup tesbitleriniz için teşekkür ederim. Arkadaşımda doğum yapmak üzere eşinin arkadaşı kalkıp bu soruları soramadım da ona tıkıldım kaldım ve bu ay içinde 2 tane büyük sınavım var kafam bulandı

peki "ne kadar zamandır çalışıyorsun?" şeklinde bir girizgah yapsanız. belki oradan bir ipucu yakalarsınız diye bir fikrim geldi şu an :)

Back
X