Egitim duzeyi farki evlilikte sorun olur mu

Hahshdjd evde kalma sebebimi buldum şuan aydınlandık yine şükür bugün de.
yak diplomaları , erkekler saflık arıyor bebeğim ! gözü açılmış okumuş kızı ne yapsın erkekler, ekmeğini suyunu verir yatağına girer memnun edersin ? kadın olmak başka ne işe yarar ki ... 17 yaşında kocaya gidiceksin , gördüğün tek erkek en iyi erkek olarak kalacak, full itaat, yazık valla . erkeklere de kızamıyorum tezgahı güzel kurmuşlar.

yak diplomaları , erkekler saflık arıyor bebeğim ! gözü açılmış okumuş kızı ne yapsın erkekler, ekmeğini suyunu verir yatağına girer memnun edersin ? kadın olmak başka ne işe yarar ki ... 17 yaşında kocaya gidiceksin , gördüğün tek erkek en iyi erkek olarak kalacak, full itaat, yazık valla . erkeklere de kızamıyorum tezgahı güzel kurmuşlar.
Kız söylesene neden ben aşkım der, oğlan sendeki saflık kimse de yok bebeğim der gözyaşları pıt pıt akar... (Yüksek Lisans yapan kızlar o esnada çatlıyor tabii)

Kız söylesene neden ben aşkım der, oğlan sendeki saflık kimse de yok bebeğim der gözyaşları pıt pıt akar... (Yüksek Lisans yapan kızlar o esnada çatlıyor tabii)
ya yıllarca bir adama kadınlık yapıyorsun. neden ben ? çünkü safsın. Eşim bana bunu dese , demesin ya 😂 hakaret olarak algılarım galiba baya büyük kavga çıkar.

Herkesin hayattan , evlilikten, eşten beklentileri aynı olmak zorunda mi acaba. Kaldı ki bazi erkekler için evleneceği kadının safligi, yuksek lisansından diplomatından daha önemli olabilir. Saflığı aptallık olarak anlayanlar var galiba. Burda ki saflık, temiz kalplilik, masumluk anlamında şekerler.

ben ortaokul mezunuyum. eşim yüksek lisans. ve eşim bana; şimdi yeniden tercih imkanım olsa yine seni tercih ederdim diyor. neden deyince verdiği cevap; saflık...

yani düzey farkı derken hangi düzey bu önemli... eğitim? gelir? soy sop? zenginlik? insanlık? saflık? vs... bunlardan son ikisinde düzeyleriniz yakınsa gerisi sorun olmaz.

hani bi özelliğim yok diyorsunuz ya... sizi tanımıyorum ama sadece bu mütavazilik bile tercih sebebi olabilir.
saflık diyince mutlu mu oldunuz gerçekten
adam dümdüz seni istediğim gibi parmağımda oynatıp istediğimi yaptırabiliyorum benimle benzer düzeyde biriyle olsam hiç bir halt yapamaz borumu öttüremezdim demiş bunu da saflık kisvesine gizlemiş, siz de saf ve temizim diye geriniyorsunuz. daha neler okuyacagım şu forumda bakalım

Saf gözü açılmamış kız isteyen beyler de bizim iş, okul arkadaşlarımız neticede kendileri anlatıyorlar hanımlar biz onların yalancısıyız..
ya ben o üyeyi biliyorum cinsiyetçi bir üye yanlış hatırlamıyorsam 18 yaşında evlendiğini yazmıştı bir yerde y.lisans yapan bir adam 18 yasında bir kızla sadece parmagında oynatmak icin evlenir, çünkü kendisi gibi hatunların ona istedigi hizmet hayatı vermeyeceğini bilir
benim sevgililerim hep türkiye genelinde ilk 5teki ünilerden mezun heriflerdi, hiçbiri eğitimsiz kadın istemezdi onların arkadaşları da hakeza
çünkü hayat arkadaşlığı seks ve yemekten değil ömür boyu konusmaktan zevk alacagın kisi demektir,büyüteceğin cocuga iyi bir kafa yapısı egitim sunmak demektir. ben safım diye böbürlenmekte asssssssssssssssssırı komik

Herkesin hayattan , evlilikten, eşten beklentileri aynı olmak zorunda mi acaba. Kaldı ki bazi erkekler için evleneceği kadının safligi, yuksek lisansından diplomatından daha önemli olabilir. Saflığı aptallık olarak anlayanlar var galiba. Burda ki saflık, temiz kalplilik, masumluk anlamında şekerler.
O anlamda söylenilseydi eğitimsizliğin alternatifi olarak sunulmazdı ? Hem yüksek lisanslı hem masum olunmuyor mu o halde. Hepimiz ne ima ediliğini anladık bence birbirimizi kandırmayalım.

Bence erkekler bizim gibi düşünmüyor. Erkekker kadının maddi durumunu çok önemsemiyor. Buraya daha öncede konu açtım. Eşimin eski eşi doktordu. Bende öğretmenim. Hiç öyle mevkin olsun şöyle olsun böyle olsun demedi. Çalış çalışma kendi tercihin der. Benim senden maddi beklentim yok der. Tam tersine ben kendi isteğimle çalışıyorum. Kuzenim var baya zengin karısı evde ilkokul mezunu. Çokta mutlular. Bence sizde bakış açınızı değiştirin

ya ben o üyeyi biliyorum cinsiyetçi bir üye yanlış hatırlamıyorsam 18 yaşında evlendiğini yazmıştı bir yerde y.lisans yapan bir adam 18 yasında bir kızla sadece parmagında oynatmak icin evlenir, çünkü kendisi gibi hatunların ona istedigi hizmet hayatı vermeyeceğini bilir
benim sevgililerim hep türkiye genelinde ilk 5teki ünilerden mezun heriflerdi, hiçbiri eğitimsiz kadın istemezdi onların arkadaşları da hakeza
çünkü hayat arkadaşlığı seks ve yemekten değil ömür boyu konusmaktan zevk alacagın kisi demektir,büyüteceğin cocuga iyi bir kafa yapısı egitim sunmak demektir. ben safım diye böbürlenmekte asssssssssssssssssırı komik
[/QUOTE]
Sizin Türkiye genelinde ilk 5 üni.den mezun sevgililerinizin, sizin gibi eğitimli bir kadınla, ömür boyu konuşmaktan zevk alamayacaklarını düşünmüş olmalari da assssssssssssiri ironik olmus.

Eğitim düzeyiniz değil, öğretim düzeyiniz farklı.. Diyalog tarzınız, ilişkileriniz, karakteriniz önemli olan..Ailesi tepeden bakar bir tavirdaysa sıkıntı yaşanması muhtemel..

Mezuniyeti bilmem hayatların standartlarını da bana göre insanın kafası önemlidir bir de vicdanı ama sizin beyin kafası bozuk hatta karakteri de. Birisinden ayrılmadan size gelen bir adamın vazgeçmediği bir başka sevdiceğinin olmadığına emin miisniz?

Sizin Türkiye genelinde ilk 5 üni.den mezun sevgililerinizin, sizin gibi eğitimli bir kadınla, ömür boyu konuşmaktan zevk alamayacaklarını düşünmüş olmalari da assssssssssssiri ironik olmus.
[/QUOTE]
yooo ömür boyu konuşmaktan zevk alacaklarını düşündükleri için hepsi de evlenme teklifi etti sadece birininkini kabul ettim:)))))))))))))))))))

Arkadaslar mezuniyetim yuksek lisans
Ama onun okulunu yazmayayim dunyaca unlu bi okuldan mezun adam. En turkiyede iyi bi okuldan ama onun yanindan gecmez.

saflık diyince mutlu mu oldunuz gerçekten
adam dümdüz seni istediğim gibi parmağımda oynatıp istediğimi yaptırabiliyorum benimle benzer düzeyde biriyle olsam hiç bir halt yapamaz borumu öttüremezdim demiş bunu da saflık kisvesine gizlemiş, siz de saf ve temizim diye geriniyorsunuz. daha neler okuyacagım şu forumda bakalım
siz ya saflığın manasını bilmiyorsunuz. ya da art niyetlisiniz. uzun uzun anlatmayacağım. bir örnek verip çekileceğim.

mesela; insanlar çeşit çeşittir.

1 saf insan: içi de dışı da insandır bunların...

2 içten pazarlıklı insan

3 dışı insan içi hayvan

4 dışı insan içi canavar

5 art niyetli insan

bu liste böyle uzar gider. arife işaret yeter.

yalnız aklıma bir soru takıldı, size koca denince; halt yiyen, boru öttüren bir canlı mı geliyor aklınıza? sizin adınıza üzüldüm şimdi...

ve son olarak; evet mutluyum çok şükür. ve saflığımla iftihar ediyorum.

Back
X