- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi Dindirella
Ben beyimin ayaklarını yıkadım bile.... hizmetiniz kadar konuşun....Değil mi?sonuçta hizmet etmem lazım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben beyimin ayaklarını yıkadım bile.... hizmetiniz kadar konuşun....Değil mi?sonuçta hizmet etmem lazım
![]()
Yuhhh en sevdiğim yönetici gelmişÖtücü kuşları koruma ve kalkındırma derneği üyeleri rica etsem konuya dönseniz![]()
Ben beyimin ayaklarını yıkadım bile.... hizmetiniz kadar konuşun....![]()
Yok anacım yok. Bizim yuvalar olmamış. Cıks. Biz çalışmamalıydık, eşimizle beraber mutfağa girip yemek yapmamalıydık, beraber çocuklar ile ilgilenmemeliydik. Biz onlara atm, onlar bize cariye gibi muamele etmelilerdi. O zaman gerçekten bir ailemiz olurdu. Ühüühühhü ben ağlamaya gidiyom.benim bir eşim ve bir kızım var , çalışıyorum. Patronum yok, yani sizi çirkin imalarınıza muhattap olacak amirlerim vardır belki hizmet (!) ettiğim. Biz neden aile olamıyoruz , ben para kazandığım için mi ? bu kısmını kaçırdım , pek de saf sayılmam iki lisans mezunuyum sevdiğim adamla 4 yıl flört ettim gezdim tozdum evlendim feleğin çemberinden geçmiş oldum tabii sizin yanınızdaona göre değerlendirin artık bizim çocuk çocuk değil mi bizim resmi -dini nikah neden boşa çıktı biz neden aile değiliz ? ek olarak eşim istediğinde değil ben istediğimde sevişirim, çünkü cinsel hizmet veren bir çalışan hayat kadını vs (hizmetçi ) değilim.
Yanii kocasina yemek yaptiran kadin da ne bileyim... Sen simdi maaş kartını eşine de vermiyorsundur.Yok anacım yok. Bizim yuvalar olmamış. Cıks. Biz çalışmamalıydık, eşimizle beraber mutfağa girip yemek yapmamalıydık, beraber çocuklar ile ilgilenmemeliydik. Biz onlara atm, onlar bize cariye gibi muamele etmelilerdi. O zaman gerçekten bir ailemiz olurdu. Ühüühühhü ben ağlamaya gidiyom.
Yok anacım yok. Bizim yuvalar olmamış. Cıks. Biz çalışmamalıydık, eşimizle beraber mutfağa girip yemek yapmamalıydık, beraber çocuklar ile ilgilenmemeliydik. Biz onlara atm, onlar bize cariye gibi muamele etmelilerdi. O zaman gerçekten bir ailemiz olurdu. Ühüühühhü ben ağlamaya gidiyom.
Veriyorum. Ama zorla.Yanii kocasina yemek yaptiran kadin da ne bileyim... Sen simdi maaş kartını eşine de vermiyorsundur.
Yanii kocasina yemek yaptiran kadin da ne bileyim... Sen simdi maaş kartını eşine de vermiyorsundur.
Ben erkek versiyonunu da düşünüyorum bunun. Nedense kadinlara nasil cinsiyetci yaklasiyorlarsa erkeklere de öyle yaklasiyorlar. Benim iki kisiyi geçindirebilecek gelirim olsa erkeğin çalışıp/çalısmamasini kendi kararına bırakırdım. Fakat sizin de dediginiz gibi hayatinin en az bir döneminde calışıp zorluğu bilsim isterdimArtik devir degisti. Mantikli erkekler kendilerine denk olmayan kadinlarla evlenmek istemiyor maddi manevi. Ben erkek olsam esimin hayati boyunca en azindan bir sure calismis ve para kazanmis olmasini isterim. Benim emegimin kiymetini bilmesi icin. Dogustan ev kizi olmasin,sonradan cani istemezse calismasin ama calismak ne demekmis bilsin mesela. Ayni sey okumak icin de gecerli,en azindan benim duzeyimde okumus olsun ki sohbet edebileyim,o beni yaninda tasiyabilsin ben de onu tasiyabileyim. Denklik guzeldir,her anlamda.
Buna ciddi bir cevap vericem böyle düşünen bütün kadınlara ithafen olsun.yaa gene en eğlenceli konuyu kaçırmışım..
kadını önce eve temizlikçi de tutarım diye ev işleri ile ilgili rahatlatan, sonra da ama bak ya pipim, pipimin ihtiyacına cevap vermezsen ona da dışardan birini mi tutayım diye manipüle eden bir koca ve bunları sevilmek sanan bir kadın..
çalışan kadını patrona hizmetçi yapan bir kadın..
çocuğuna annelik ettiğini söylemek yerine hizmet ettiğini söyleyen, böyle davrandığı için aslında çocuklarından saygı görmeyecek bir kadın..
abi kadının en büyük düşmanı yine kadın..
Bunları geçte kocanın hizmetlerinde eksik var mı onu söyle sen. Ona göre not biçicemVeriyorum. Ama zorla.Çok ezici bir iş hesap kitap işi benim için. Kaldıramıyorum. Sinir hastalığım var. Herif de aklınca bana yıkacak ilk fırsatta, dayayacak kartları burnuma. Yer miyim? Yemem.
Tabii müşterek bir de adamlar mi yapsin yemeği ? Şu kk ne hayret ediyorum resmen kocasına bulaşık yıkatanlar falan varmış...ay hayat müşterek
kadın yemek yapar erkek "dışarıda" çalışır.
dsfkldjflşsjş
he dinazorlarla savaşıp, et getiriyor benimki ateşi de kızla ben yakıyorum.ay hayat müşterek
kadın yemek yapar erkek "dışarıda" çalışır.
dsfkldjflşsjş
Valla aynen,al benden de o kadarBen erkek versiyonunu da düşünüyorum bunun. Nedense kadinlara nasil cinsiyetci yaklasiyorlarsa erkeklere de öyle yaklasiyorlar. Benim iki kisiyi geçindirebilecek gelirim olsa erkeğin çalışıp/çalısmamasini kendi kararına bırakırdım. Fakat sizin de dediginiz gibi hayatinin en az bir döneminde calışıp zorluğu bilsim isterdim
Ben de aynısını düşünüyorum. Keşke babalar için de babalık iznine ayrılma durumu olsa. Kimi insan çalışmayı sevmez olabilir normaldir. Arada maaş dengesizliği olanlar hariç ( kadin 2bin erkek 6-7bin gibi) durumları dıśarıda tutuyorum. Ama kadın kendi parasini özgürce harcıyor evi geçindirmek erkeğin omzunda cok yazık. Kadınlar sevmediği psikolojik baskı gördüğü işten ayrılabiliyor çünkü eşim bana bakar diyor. Erkekler ayrılamıyor eşim bana bakar diyemiyor.Valla aynen,al benden de o kadar
Erkegin asli gorevinin evi gecindirmek olduguna inanmiyorum,adam mecbur degil sevmedigi iste calismaya misal. Ya da yorulduysa dinlenmek onun da hakki. Calisip calismamak kadinin kendi karari diyoruz da ayni hakka erkek de sahip olmali o zaman. Madem toplumsal esitlige inaniyorum,esim bana “yoruldum biraz dinlenmek istiyorum evi biraz da sen gecindirir misin,ben de evde biraz dinlenirim,cocuklara bakarim,yemege temizlige bakarim” diyebilmeli. Ben deyince sorun olmuyorsa esim deyince de sorun olmamali.