Egitim duzeyi farki evlilikte sorun olur mu

kafam karışık değil. aksine, sevip güvendiğim kocamla, ne üdüğü belirsiz elin (patron)adamını veya kadınını aynı kefeye koymayacak kadar net. benim aileme ettiğim hizmetin pahası biçilemez. ama sizin işverene yaptığınız hizmetin bedeli gayet ucuzdur. kaç lira alıyordunuz mesela harcadığınız vakit karşısında? ben hizmetim karşılığında gerçek bir aile ve gerçek bir huzur kazanıyorum. bunu anlayacağınızı da tahmin etmiyorum. umarım beni şaşırtırsınız.

bir laf vardır; 'bazı insanlar o kadar fakir ki, paradan başka hiç bir şeyleri yok.'

netice; para hiç bir şeydir. Aile her şeydir. ve ne yazık ki gerçek bir aileye sahip olamayan hiç kimse bunun kıymetini anlayamaz.

Para ve ailenin iki zıt kutup olduğunu, birinden biri olunca diğerinin olmadığını size kim söyledi ki? Sizi saf bulan eşiniz mi, parası olanların hep mutsuz olduğu yeşilçam filmleri mi? Eğer eşinizse her söylediğine inanmayın bence. Diğerleri de sadece film ;)
Ayrıca işverenim yok, benim işverenim yok, siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz benim işverenim yok :KK70:
"Kadın patron" filtreye takıldı galiba ama erkekler yönetir, kadınlar yönetilir olayı iş hayatında işlemiyor. Kendi evinizin dinamiklerini tüm insanlığa mal etmeyin isterseniz.

Neyse ben zamanınızı almayayım daha fazla. Daha kaleli hanımın yazdıklarını okuyup inceleyeceksiniz :KK51:

Gören de çalışmak ayıp zanneder ya. Eşiniz niye çalışıyor o zaman patronuna hizmet ediyor? Çalışan kadınlara saldıran kadınlar ne kadar ezik göründüğünün farkında olsa keşke. Bize ne kardeşim ister çalışın ister çalışmayın ama çalışanlar patronuna hizmet ediyor ne demek? Çalışan insan sadece işini yapıyordur. Hizmet etmiyor. Ama size göre bir kadın mutlaka bir erkeğe hizmet etmeli ve bu ya patronu ya da kocası olmalı, ben kocama hizmet ediyorum diye seviniyorsunuz. Valla üzücü.
Çalışıyoruz emek veriyoruz üretiyoruz ve evde kocasına hizmet eden kadın tarafından aşağılaniyoruz şu işe bak. Bu gizli hayranlık belirtisi olmalı yoksa umrunuzda olmaz kimin kime hiet ettiği.
çalışmak ayıp değil. ama bazı insanlar da şunu anlasın diye uğraşıyorum; çalışmak bir üstünlük te değil... sadece tercih...
[/QUOTE]
İlkokul mezunu biri için tercih değil maalesef..... zorunluluk.... artık.....kasiyerleri....bile....üniversite mezunu....seçiyorlar.....

Para ve ailenin iki zıt kutup olduğunu, birinden biri olunca diğerinin olmadığını size kim söyledi ki? Sizi saf bulan eşiniz mi, parası olanların hep mutsuz olduğu yeşilçam filmleri mi? Eğer eşinizse her söylediğine inanmayın bence. Diğerleri de sadece film :KK66:
Ayrıca işverenim yok, benim işverenim yok, siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz benim işverenim yok :KK70:
"Kadın patron" filtreye takıldı galiba ama erkekler yönetir, kadınlar yönetilir olayı iş hayatında işlemiyor. Kendi evinizin dinamiklerini tüm insanlığa mal etmeyin isterseniz.

Neyse ben zamanınızı almayayım daha fazla. Daha kaleli hanımın yazdıklarını okuyup inceleyeceksiniz :KK51:
Para kazanıyorsan ailen olamaz....... akdjdkdkdkfl

kocaya hizmet etmek ifadesine karşılık kullanılmış bir ifade o.... tarafsız bakarsanız anlarsınız...
[/QUOTE]
Siz kocaniza hizmet ettiğinizi kendiniz söylediniz. Hem de iftiharla. Ve ben kocama hizmet ediyorum siz de patronunuza diye saçma bir karşılaştırma yaptınız. Keşke çalışma hayatını ucundan kıyısından tanımış olsaydınız da kocayla patronu kıyaslamanin ne kadar absürt olduğunu anlasaydiniz.

İlkokul mezunu biri için tercih değil maalesef..... zorunluluk.... artık.....kasiyerleri....bile....üniversite mezunu....seçiyorlar.....

o çalışan insanların bir kısmının patronlarının ilkokul mezunu olduğunu bilmediğiniz belli... dar gözlükle bakıyorsunuz hayata...

Para kazanıyorsan ailen olamaz....... akdjdkdkdkfl

Geceleri paralarıma sarılıp yatıyorum ama ısıtmıyor :( Ben de şöminede yakıyorum. Ama ahhh ah yine ısıtmıyor.
Sofraya bir tabak da paracıklar için koyuyorum zaten. İşte bu öyle bir yalnızlık :(

Geceleri paralarıma sarılıp yatıyorum ama ısıtmıyor :KK43: Ben de şöminede yakıyorum. Ama ahhh ah yine ısıtmıyor.
Sofraya bir tabak da paracıklar için koyuyorum zaten. İşte bu öyle bir yalnızlık :KK43:
Kocana hizmet etmezsen böyle olursun işte.. zamane kadınlarına müstahak... ben beyimin ayaklarını yıkamaya gidiyorum darısı başına şekerim. Mis kokulu ayaklar... (maşallah diyin ltfn)

Para ve ailenin iki zıt kutup olduğunu, birinden biri olunca diğerinin olmadığını size kim söyledi ki? Sizi saf bulan eşiniz mi, parası olanların hep mutsuz olduğu yeşilçam filmleri mi? Eğer eşinizse her söylediğine inanmayın bence. Diğerleri de sadece film :KK66:
harcadığım vakit karşısında ben para alıyorum diye kıyaslamaya giren siz değilmiydiniz?

neyse hepinizle birden uğraşamayacağım çıkıyorum.

sabaha görüşürüz... tabi polemikten banlanmazsam...

kafam karışık değil. aksine, sevip güvendiğim kocamla, ne üdüğü belirsiz elin (patron)adamını veya kadınını aynı kefeye koymayacak kadar net. benim aileme ettiğim hizmetin pahası biçilemez. ama sizin işverene yaptığınız hizmetin bedeli gayet ucuzdur. kaç lira alıyordunuz mesela harcadığınız vakit karşısında? ben hizmetim karşılığında gerçek bir aile ve gerçek bir huzur kazanıyorum. bunu anlayacağınızı da tahmin etmiyorum. umarım beni şaşırtırsınız.

bir laf vardır; 'bazı insanlar o kadar fakir ki, paradan başka hiç bir şeyleri yok.'

netice; para hiç bir şeydir. Aile her şeydir. ve ne yazık ki gerçek bir aileye sahip olamayan hiç kimse bunun kıymetini anlayamaz.
benim bir eşim ve bir kızım var , çalışıyorum. Patronum yok, yani sizi çirkin imalarınıza muhattap olacak amirlerim vardır belki hizmet (!) ettiğim. Biz neden aile olamıyoruz , ben para kazandığım için mi ? bu kısmını kaçırdım , pek de saf sayılmam iki lisans mezunuyum sevdiğim adamla 4 yıl flört ettim gezdim tozdum evlendim feleğin çemberinden geçmiş oldum tabii sizin yanınızda 😂 ona göre değerlendirin artık bizim çocuk çocuk değil mi bizim resmi -dini nikah neden boşa çıktı biz neden aile değiliz ? ek olarak eşim istediğinde değil ben istediğimde sevişirim, çünkü cinsel hizmet veren bir çalışan hayat kadını vs (hizmetçi ) değilim.

Tabii para hiçtir,o yüzden insanlar parasızlıktan/borçtan intihar ediyor.O yüzden zengin biri ile fakir biri aynı hastalık için çok farklı tedaviler görüyor,hatta biri belki hiç göremiyor bile.
Saldırmak için o kadar gerçek dışı cümleler kuruyorsunuz ki tuhaf kaçıyor artık.Hiç kimseyi ailesine değer vermiyor diye etiketleyemezsiniz.
O arkadaş ''ben erkeğe güvenmem,kariyerime güvenirim'' demek istemiş,patron burada bir mecaz.Olay kişi değil.Ve evet günümüzde her kadın bir erkeğe değil de kendisine güvenmeli ilk önce.Hatta erkekler de.Aşk,sevgi bu duygular gün gelir biter,kapı dışarı edilirsiniz,ama kendinize yaptığınız birikim değerini kaybetmez.

Sizin Türkiye genelinde ilk 5 üni.den mezun sevgililerinizin, sizin gibi eğitimli bir kadınla, ömür boyu konuşmaktan zevk alamayacaklarını düşünmüş olmalari da assssssssssssiri ironik olmus.
yooo ömür boyu konuşmaktan zevk alacaklarını düşündükleri için hepsi de evlenme teklifi etti sadece birininkini kabul ettim:)))))))))))))))))))
[/QUOTE]
Bekar sanılman peki? 😂Bu cevabına bayıldımm.

harcadığım vakit karşısında ben para alıyorum diye kıyaslamaya giren siz değilmiydiniz?

Karşılaştırma cümleleri lise seviyesinden önce öğretildiği için bildiğinizi varsayıyorum ve açıklama gereği duymuyorum.
Yaptığınız şeye manipülasyon deniyor ki yaptığınız şeyin bu olduğunun oldukça farkında olduğunuzu düşündüğüm için onu da açıklamaya gerek duymuyorum.
İyi akşamlar diliyorum ;)

yooo ömür boyu konuşmaktan zevk alacaklarını düşündükleri için hepsi de evlenme teklifi etti sadece birininkini kabul ettim:)))))))))))))))))))
Bekar sanılman peki? 😂Bu cevabına bayıldımm.
[/QUOTE]
Laf sokuyollaa evde kaldım diye :D

hayır bekarlıkta suç, bekarsan erkekler seni tercih etmemiş oluyor. artık yatmaya tenezzül etmemiş donunu yıkamaya ayağının suyunu içmeye layık görmemiş oluyor. o da suç zihniyet mide bulandırıcı ya errrrrkkkkk erkkkkekk errrrrkkkkk tanrı gibi bişey yapmışlar zihinlerinde

[aynen QUOTE="UfuruktenPrenses, post: 64803369, member: 46879"]
yak diplomaları , erkekler saflık arıyor bebeğim ! gözü açılmış okumuş kızı ne yapsın erkekler, ekmeğini suyunu verir yatağına girer memnun edersin ? kadın olmak başka ne işe yarar ki ... 17 yaşında kocaya gidiceksin , gördüğün tek erkek en iyi erkek olarak kalacak, full itaat, yazık valla . erkeklere de kızamıyorum tezgahı güzel kurmuşlar.
[/QUOTE]
Aynen cok dogru cevremde o kadar cok örnek var ki

hayır bekarlıkta suç, bekarsan erkekler seni tercih etmemiş oluyor. artık yatmaya tenezzül etmemiş donunu yıkamaya ayağının suyunu içmeye layık görmemiş oluyor. o da suç zihniyet mide bulandırıcı ya errrrrkkkkk erkkkkekk errrrrkkkkk tanrı gibi bişey yapmışlar zihinlerinde
İrkeğime herşey feda olsun.
donunu elimlen bile çitilerim çünkü irkeğim 😍

Sadece bu yazınıza cevap vereceğim. Akademisyenim ve üstüm yok. Patronum yok. Çalışma saatlerim esnek ve ayda 20-30 bin arası kazanıyorum çünkü alanımı başka şekilde de değerlendiriyorum. Evimde yardımcım var-dı ( pandemiden dolayı şu an daha başlamadı.) Ev işlerini de kim müsaitse o yapar. Ben hangi kategorideyim peki?

Sadece bu yazınıza cevap vereceğim. Akademisyenim ve üstüm yok. Patronum yok. Çalışma saatlerim esnek ve ayda 20-30 bin arası kazanıyorum çünkü alanımı başka şekilde de değerlendiriyorum. Evimde yardımcım var-dı ( pandemiden dolayı şu an daha başlamadı.) Ev işlerini de kim müsaitse o yapar. Ben hangi kategorideyim peki?
Vay anasını sayın seyirciler kategorisine alabiliyor muyuz seni??? Patronun yok ve hizmetini başkası görüyor!!!!! Kocanın ihtiyaçlarını da görüyorsan senden iyisi yoh:)))) skdjfjfkdkdl

Back
X