- Konu Sahibi Dindirella
kafam karışık değil. aksine, sevip güvendiğim kocamla, ne üdüğü belirsiz elin (patron)adamını veya kadınını aynı kefeye koymayacak kadar net. benim aileme ettiğim hizmetin pahası biçilemez. ama sizin işverene yaptığınız hizmetin bedeli gayet ucuzdur. kaç lira alıyordunuz mesela harcadığınız vakit karşısında? ben hizmetim karşılığında gerçek bir aile ve gerçek bir huzur kazanıyorum. bunu anlayacağınızı da tahmin etmiyorum. umarım beni şaşırtırsınız.
bir laf vardır; 'bazı insanlar o kadar fakir ki, paradan başka hiç bir şeyleri yok.'
netice; para hiç bir şeydir. Aile her şeydir. ve ne yazık ki gerçek bir aileye sahip olamayan hiç kimse bunun kıymetini anlayamaz.
Para ve ailenin iki zıt kutup olduğunu, birinden biri olunca diğerinin olmadığını size kim söyledi ki? Sizi saf bulan eşiniz mi, parası olanların hep mutsuz olduğu yeşilçam filmleri mi? Eğer eşinizse her söylediğine inanmayın bence. Diğerleri de sadece film

Ayrıca işverenim yok, benim işverenim yok, siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz benim işverenim yok

"Kadın patron" filtreye takıldı galiba ama erkekler yönetir, kadınlar yönetilir olayı iş hayatında işlemiyor. Kendi evinizin dinamiklerini tüm insanlığa mal etmeyin isterseniz.
Neyse ben zamanınızı almayayım daha fazla. Daha kaleli hanımın yazdıklarını okuyup inceleyeceksiniz