Eğitim farkı,lütfen okuyun:(((

Kadın, çalışıyor çocuklara bakıyor temizlik yapıyor kendine bakmak zorunda evi geçinimini temin etmek zorunda vs vs vs .... Kadın bunların hepsini yapmak zorunda mı? Dahada önemlisi kadın süperwomen mi? Herşeyi yapamayız fıtrat var erkek ayrıdır bünyesi kadının ayrı bunu kabullenmek kadının kendini aşağılaması olmaz. Aksine kendini bilmesi olur. Günümüzde aşırı derecede kariyer odaklıı herşeyi yapmaya çalışan yaptığı her işte mükemmel olmaya çalışan ve bunu da bir zorunluluk gibi algılayarak kendini erken yaşta tüketen kadınlar var. Bu böyle olmamalı. Tamam kadın erkek eşitliği dedik ama ne oldu şimdi kadın ezilmeye başladı. Evin yükünü yüklendi kadın, evin geçimini idaresini yüklendi. Çocuklarında bakımı onda.. Erkekte yardım eder diyebilirsinizde erkek nereye kadar peki. Bu sistem bir hata var yanlışlık var ama nerde.

Sanırım senin düşüncendeki enbenim için en büyük yanlış,güçlü erkekin gücünü para,kariyer ve iş olarak algılaman.Ben bu düşünceye karşıyım.Hem hadın hem erkek açısından.Bence önemli olan bir insanın hayata karşı güçlü olmasıdır yani insan olarak güçlü olmasıdır.Asıl sorunda burdan kaynaklanıyor bence,yoksa senin veridğin örneklerin dışındada sırf karısından daha çok kazandığı için karısını aldatma hakkını kendinde gören özgüven patlaması yaşayan çok adam var etrafta bence.Kendi olayım için demiyorum asla yanlış anlamayaın ama adam üniversite bitiriyo en iyi işe giriyo bi evin sorumluluğunu koca ve baba olarak alamıyor.Çok yakından yaşadığım için biliyorum .Bir insanla hem arkadaş hem sevgili olunca bunların önemi kalmayo.önemli olan hayatı paylaşmak sanırım.Ve güç asla parada kariyerde değil.

Back