- Konu Sahibi kelebekim35
-
inanın ne diyeceğimi bilemedim ben az önce cesaret ettim ve sordum ortaokuldan sonra bırakmış iş hayatı iş kurmuş tahmin ettiğim gibi.. siz ne düşünürdünüz ? Kimseyi seçimleri için yargılayamam kendini yetiştirmiştir belki de ama hissetmiştim .. nasıl bir yol izlemeliyim .. ?? evlilik için düşünüldüğüne göre ne dersiniz amacım yargılamamak kimseyi,..çok zor durum arkadaşımın eşi benim yüksek lisans derecem olduğu halde nasıl yönlendirdi şaşırdım ben liseye bile razıyken.. anlaşabileceğimi düşünürken gel gör ki anlaştık ama bir ömür var çevrem vs bir zaman sonra kopacak herşey..
Eğitim her şey demek degil ama davul bile dengi dengine.
Senin eğitiminle onun eğitimi arasında uçurum var,
bence hiç başlamamışken bitir...
Anlaştık diyorsun, daha yeni tanıştıgınızı söylemiştin önceki konunda.
Dün bir, bugün iki...
Ne çabuk birbirinizi tanıdınız da anlaştıgınıza kanaat getirdin?[/QUO
yok yok varsaydım anlaştığımızı varsaydım en iyi ihtimal ...
Ben senin olayında meselenin sadece eğitim olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir anlamda içine sinmiyordu zaten öyle değil mi? Yargılamak falan değil ki bu. Hani kafa olarak çok anlaşsanız, tek problem bu olsa bir yol gösterelim ama şu halde neden kendini sıkıyorsun ki?
Ben senin olayında meselenin sadece eğitim olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir anlamda içine sinmiyordu zaten öyle değil mi? Yargılamak falan değil ki bu. Hani kafa olarak çok anlaşsanız, tek problem bu olsa bir yol gösterelim ama şu halde neden kendini sıkıyorsun ki?
Açıkcası bende senın için tek sorunun egitim durumu olduguunu dusunmuyorum ama orta okul mezunuyla yuksek lisans mezunu olan biri birlikte olamaz diye bir kaidede yok insan sevdiginde hicbiseyi görmez alalarında bu tür bir soruun olmaz. ki bu durum sizde henuz yok 2 gunluk sohbetınız varmış ben sadece yorum yapiiim dedim
Benim eski ilişkimde erkek arkadaşım ortaokul mezunuydu. İlk başlarda sorun olmayacağını düşünmüştüm. Ben üni. bu arada. Zaman geçtikçe çok farkımız olduğunu anladım. Mesela iş bulamıyordu. Genelde hep inşaat, asma tavan bu tarz yerlerdi. Oralardan parasını alamıyordu , sigortasını yapmıyorlardı. Gelecek için birikim yapamıyordu. Benim çevreme uyum sağlayamıyordu ama bunların hepsini iş işten geçtikten sonra anlamıştım.(2 yıl sürdü ve bu süre içinde bir adım bile atamadık geleceğe dair)
Şimdi 9 aya yakın bir ilişkim var. Lisans tamamlıyor aynı zamanda teknik destek uzmanı olarak çalışıyor. Başında babası yok. ama çok güzel ailesini geçindiriyor. Tabi ki para ile insan yargılanmaz ama biraz günümüz şartlarında mantıklıda düşünmek gerekiyor. Çünkü işsizlik inan ki belli bir zaman sonra deli gibi sevsen de huzursuzluk yapıyor. Düğün oluyor , bayram oluyor. İhtiyaçların oluyor... Kadının eline bakmaması lazım. Davul bile dengi dengine.
Karakter meselesidir aslında hani erkek vardır ekmeğini taştan çıkartır. Yine de ilk önce mantığına yatmasından yanayım.
Lisans tamamlıyor demişsin ya başta ki kişi mi bu başta kişi mi ..
Başka biri. O ilkinden ayrıldım. Çünkü gerçekten geleceğe dair birikim yapamıyordu. Çevremiz uyuşmuyor , yakıştırmıyordu. En azından lise oku açıköğretim den dedim onu kabul etmedi. Zor zar ikna etmiştim sonra başladı bi daha girmedi sınavlarına.
Şimdi ilişkimden bahsettim lisans durumunu. Allaha şükür 9aydır iyiyiz.
Diger konunu da okudum..
Neden adami zorla kendine begendirmeye calistigini anlayamadim..
Ne muhabbeti birseye benziyor, ne dinledigi muzigi seviyorsun, ne de egitim durumu istedigin gibi..
Daha da gencsin ustelik..
Zorlama kendini
Dün ki konunuzu da okumuştum. Siz bu adamı beğenmemişsiniz bütün Kadınlar Kulübü anladı bi siz anlayamadınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?