• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğitim

Sizin bakış açınızla bakabilmeyi okadar isterdimki...
Şu an için her sey yolunda mesela bi işi var,daha önceden uzak mesafe ilişkisi yaşıyoduk artık yanyana olcaz falan filan ama ben böyle şeyler yaparak mahvediyorum her seyi..
Eşinize güveniyor olmanız çok güzel bi şeydir eminim ya da kendinize güvenmeniz..
Ben sanırım kendime güvenmiyorum...
Sanki o eğitimde kızlar mükemmel olacak ve sevgilim de onlara bakıp kalacak gibi düşünüyorum..
Dünden beri internetten araştırıyorum nasıl bi yer diye :KK43:(
Nasıl davranmam lazım peki bi daha aradığında:KK43:(
Çok teşekkürler bu arada

Canımcım farkında olman güzel, ilk adım sayılır.
Bi daha aradığında napıcağını bi kenara bırak. Öncelikle senin ruh halini düzeltmemiz lazım. Neden kendine güvenmediğini bulmalısın önce. Kendinde eksik gördüğün bir yan mı var? Mükemmel dediğin hatunların özellikleri neler? Sevgilinin senden üstün gördüğün ne gibi yönleri var? Bunlar önemli noktalar.

Bundan önce kamera asistanıyken daha fenaydı. Kimin eli kimin cebinde belli değil, uzun metrajlarda aynı otellerde kalmalar. Yanında da pis evli bir arkadaşı vardı, kızları yanımıza çağıralım mı falan diyordu, duyuyordum. Şükür o saçma işten kurtuldu ben de o dönem deli oluyordum ama çaktırmıyordum. Bir hönkürsem daha anlatmayacak çünkü biliyorum:)

Bundan önce kamera asistanıyken daha fenaydı. Kimin eli kimin cebinde belli değil, uzun metrajlarda aynı otellerde kalmalar. Yanında da pis evli bir arkadaşı vardı, kızları yanımıza çağıralım mı falan diyordu, duyuyordum. Şükür o saçma işten kurtuldu ben de o dönem deli oluyordum ama çaktırmıyordum. Bir hönkürsem daha anlatmayacak çünkü biliyorum:)

Vay uyanık seni:KK19:

Vay canına okurken bile fena oldum
Süpersiniz:KK50:

Canımcım farkında olman güzel, ilk adım sayılır.
Bi daha aradığında napıcağını bi kenara bırak. Öncelikle senin ruh halini düzeltmemiz lazım. Neden kendine güvenmediğini bulmalısın önce. Kendinde eksik gördüğün bir yan mı var? Mükemmel dediğin hatunların özellikleri neler? Sevgilinin senden üstün gördüğün ne gibi yönleri var? Bunlar önemli noktalar.

Vay uyanık seni:KK19:

Vay canına okurken bile fena oldum
Süpersiniz:KK50:

E lmecbur asker arkadaşı modunda takıldım o dönem...Ama içten çöktüm gerçekten hani kıskanç biri olmama rağmen delirdim... Bazen taktiksel davranmakta fayda var. Eşinize/sevgilinize "kesin kıskanır anlatmayayım" dedirtmeyecek şekilde olmanız lazım ki laf alabilesiniz...

Evet var ben okulumu uzattım..o kızlar mezunlar mesela..
Bunu cok takıyorum kafama..
O kızlar mezun işe girmişler falan diye düşünüyor mudur diye aklıma geliyor..
Bu arada sevgilim bu işe geçic olarak girdi.aslında mesleği bambaşka ama kpss atamasını bekliyor boş durmamak için girdi...
Ben iyi bi bölümdeyim ve üniversitede ama bitiremediğim için kompleks yapıyorum...

E lmecbur asker arkadaşı modunda takıldım o dönem...Ama içten çöktüm gerçekten hani kıskanç biri olmama rağmen delirdim... Bazen taktiksel davranmakta fayda var. Eşinize/sevgilinize "kesin kıskanır anlatmayayım" dedirtmeyecek şekilde olmanız lazım ki laf alabilesiniz...
Doğru bi şey yazmışsınız..
Mesela gecende sevgilime bi kız tanısmak için mesaj atmış ama sevgilim bana söyleyemedi korkusundan gerci ben öğrenince de beni aldattın diue evi yıktım başına..
Sonra bi suçu olmadığı kızın çok yapışkan oldugu açığa çıktı..
Neyse demem o ki sz en doğru yoldasınız...ne güzel

Aynen öyle canım bende öyleym.
Hele birde mtlaka ki eş/sevgilinin bir tane çürük arkadaşı çıkıyor.ndmek eve kız çagralm ay gırtlaklarm onu oracıkta ya

Aynen öyle canım bende öyleym.
Hele birde mtlaka ki eş/sevgilinin bir tane çürük arkadaşı çıkıyor.ndmek eve kız çagralm ay gırtlaklarm onu oracıkta ya

Onu duyunca içten şartellerim attı ama "eheheh geldiler mi bari" diye saçmalamıştım :)

Kızlar tekrar ben,
Konu acıyorum cünkü rahatlıyorum.neyse sorun şu ki sevgilim şu an banka eğitiminde bilenler vardır belki bi otelde kalınıyor ve gündüzleri de eğitim oluyor..Sevgilimle konusurken dayanamadım yine kızlarla alakalı bi laf soktum...
Kıskanıyorum yine.ben de memleketime geldim 1 hafta sonra yine beraber olcaz ama 1 hafta eğitimde olacak o sinir oluyorum:KK43: içim içimi yiyor yine:KK43: :mad:

Benim eşim de bodruma istanbula eğitime gitmişti birer haftalık. ben de taze gelindim.

:D :D :D ya gülüyorum ama kendi hallerim geliyor aklıma. ben de konuşuyorum arkadan kız kahkahası geliyor. ensemdeki tüyler dikelirdi resmen. ona da ister istemez bunu yansıtıyordum. ben de kıskanırım eşimi, sevdiklerimi... küçükken annem diğer çocukları sevince de kıskanırdım kıh kıh :D

Laf sokmakla bu işler düzelse ohoooo.. Düzelmiyor ki be canım. hatta daha çok çıkmaza giriliyor sen anlayışsız, kıskanç hatta kendine güvensizmiş gibi algılanıyorsun. insanlara da anlatamıyorsun ne var bunda diyorlar.

Baktım ben de kızıyorum, üzülüyorum... sonrasında eşime -sana güveniyorum canısı- konulu bir konuşma yaptım, sonra da kendimle -kızlar da kapıda dikilmiş sanki senin adamı bekliyor- temalı bir konuşma yaptım...

Şu an için maşallah her şey düzgün, iyi, hatta bazen izin günümde giyinip kuşanıp iş yerine gidiyorum kıh kıh kıh :D adamcığım sahipsiz (!) kalmasın diye :D

Back
X