- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi politician
Valla şimdi burada herkes şakasına konuşuyor da yaptığın hiç normal değil yani..Düşünüyorum:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla şimdi burada herkes şakasına konuşuyor da yaptığın hiç normal değil yani..Düşünüyorum:))
aşırı kıskançlık çok boğucu olsa gerekKeşke sizlwr gibi düşünebilsem![]()
aşırı kıskançlık çok boğucu olsa gerek[/QUOTE
Öyledir kesinlikle...şu an kendimden iğrendim
Benim eşimin çalıştığı yerde bir kişi hariç hepsi bayan![]()
Sizin bakış açınızla bakabilmeyi okadar isterdimki...
Şu an için her sey yolunda mesela bi işi var,daha önceden uzak mesafe ilişkisi yaşıyoduk artık yanyana olcaz falan filan ama ben böyle şeyler yaparak mahvediyorum her seyi..
Eşinize güveniyor olmanız çok güzel bi şeydir eminim ya da kendinize güvenmeniz..
Ben sanırım kendime güvenmiyorum...
Sanki o eğitimde kızlar mükemmel olacak ve sevgilim de onlara bakıp kalacak gibi düşünüyorum..
Dünden beri internetten araştırıyorum nasıl bi yer diye(
Nasıl davranmam lazım peki bi daha aradığında(
Çok teşekkürler bu arada
Bundan önce kamera asistanıyken daha fenaydı. Kimin eli kimin cebinde belli değil, uzun metrajlarda aynı otellerde kalmalar. Yanında da pis evli bir arkadaşı vardı, kızları yanımıza çağıralım mı falan diyordu, duyuyordum. Şükür o saçma işten kurtuldu ben de o dönem deli oluyordum ama çaktırmıyordum. Bir hönkürsem daha anlatmayacak çünkü biliyorum:)
Bundan önce kamera asistanıyken daha fenaydı. Kimin eli kimin cebinde belli değil, uzun metrajlarda aynı otellerde kalmalar. Yanında da pis evli bir arkadaşı vardı, kızları yanımıza çağıralım mı falan diyordu, duyuyordum. Şükür o saçma işten kurtuldu ben de o dönem deli oluyordum ama çaktırmıyordum. Bir hönkürsem daha anlatmayacak çünkü biliyorum:)
Valla şimdi burada herkes şakasına konuşuyor da yaptığın hiç normal değil yani..[/QUOTE
Evet farkındayım belki bana destek olan olır demiştim ama olmadı
Demekki sorun gercekten bende
Onlarla konusuyor olması beni sinir ediyor mesela şu an
Vay canına okurken bile fena oldumBundan önce kamera asistanıyken daha fenaydı. Kimin eli kimin cebinde belli değil, uzun metrajlarda aynı otellerde kalmalar. Yanında da pis evli bir arkadaşı vardı, kızları yanımıza çağıralım mı falan diyordu, duyuyordum. Şükür o saçma işten kurtuldu ben de o dönem deli oluyordum ama çaktırmıyordum. Bir hönkürsem daha anlatmayacak çünkü biliyorum:)
Canımcım farkında olman güzel, ilk adım sayılır.
Bi daha aradığında napıcağını bi kenara bırak. Öncelikle senin ruh halini düzeltmemiz lazım. Neden kendine güvenmediğini bulmalısın önce. Kendinde eksik gördüğün bir yan mı var? Mükemmel dediğin hatunların özellikleri neler? Sevgilinin senden üstün gördüğün ne gibi yönleri var? Bunlar önemli noktalar.
Vay uyanık seni![]()
Vay canına okurken bile fena oldum
Süpersiniz![]()
Doğru bi şey yazmışsınız..E lmecbur asker arkadaşı modunda takıldım o dönem...Ama içten çöktüm gerçekten hani kıskanç biri olmama rağmen delirdim... Bazen taktiksel davranmakta fayda var. Eşinize/sevgilinize "kesin kıskanır anlatmayayım" dedirtmeyecek şekilde olmanız lazım ki laf alabilesiniz...
Aynen öyle canım bende öyleym.E lmecbur asker arkadaşı modunda takıldım o dönem...Ama içten çöktüm gerçekten hani kıskanç biri olmama rağmen delirdim... Bazen taktiksel davranmakta fayda var. Eşinize/sevgilinize "kesin kıskanır anlatmayayım" dedirtmeyecek şekilde olmanız lazım ki laf alabilesiniz...
Siz de bi taktik verseniz banaAynen öyle canım bende öyleym.
Hele birde mtlaka ki eş/sevgilinin bir tane çürük arkadaşı çıkıyor.ndmek eve kız çagralm ay gırtlaklarm onu oracıkta ya
Aynen öyle canım bende öyleym.
Hele birde mtlaka ki eş/sevgilinin bir tane çürük arkadaşı çıkıyor.ndmek eve kız çagralm ay gırtlaklarm onu oracıkta ya
Canım sana taktik verilcek durum yokki,millet çalışma derdinde sen başka bir alemde...Siz de bi taktik verseniz bana![]()
Kızlar tekrar ben,
Konu acıyorum cünkü rahatlıyorum.neyse sorun şu ki sevgilim şu an banka eğitiminde bilenler vardır belki bi otelde kalınıyor ve gündüzleri de eğitim oluyor..Sevgilimle konusurken dayanamadım yine kızlarla alakalı bi laf soktum...
Kıskanıyorum yine.ben de memleketime geldim 1 hafta sonra yine beraber olcaz ama 1 hafta eğitimde olacak o sinir oluyorumiçim içimi yiyor yine
![]()
![]()
Siz de bi taktik verseniz bana![]()