- 10 Haziran 2016
- 882
- 387
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Arkadaşlar meraba, ben lisede hemşirelik okuyorum fakat üniversitede hemşirelik okumak istemiyorum, zaten erkek arkadaşımda üni okumamı istemiyor atanmak istiyorum ben de zaten çalışıyorum fakat lise mezunu olmak da istemiyorum sizce 2 yıllık hangi bölümü okumalıyım ? İşime yarayabilecek ?
Yanlış anladınız sanırım ben zaten istemiyordum hemşirelik okumak o da destek çıkınca kararımı verdim. Tabi ki herhangi bi bölüm okumama destek olur. Bende bunu soruyorum. Yanlış anladınız.Erkek arkadaşın okumani istemiyorsa okuma zaten. Erkek arkadaşın sözüne karşı gelinmez.
İki yıllığı ne yapacaksın hem. Kadın dediğin en fazla liseye kadar okur çok bile okumuşsun. Şimdi çalışmayı falan da kafandan çıkar evinin kadını çocuklarının anası ol.
Ya çalışıyorum hedefiö 85 üstü almak inşaAllah atanıcam ama boş durmak da istemiyorum eğitim bu önemliCan'ım 2 yıllık sağlık bölümlerini tercih edebilirsin.. Bende attyim, zaten ortaöğretim hemşirelikten atanmak imkansız hale geldi nerdeyse
aten erkek arkadaşımda üni okumamı istemiyor
Erkek arkadasini dinle.kır dizini otur evinde.cocuklarina bak.esine hizmet et.ne isin var okulda?sakin asi gelme.sozunden cikma.tas olursun karismam
Şükür, sakin olun bi ya noluyoruz, bu kadar geri kafalı değiliz Allaha şükür.Erkek arkadaşı hemşirelik bölümünü istemiyormuş, ki konu sahibi de istemiyormuş. Başka bir bölüm okumasına destek veriyormuş. Yanlış anlamışsınız.
İhmal etmiyorum fakat hemşirelikde üniversiteni jiç bi katkısı yok bi çok hemşire tanıdığım hemşirelik okuma boşuna dediler.Şu an lise düzeyindeki memur alımı gittikce azalmaya basladı, devlet üniversiteye yöneliyor nitelikli eleman istiyor. Tabiki çalısın ama üniversiteyi ihmal etmeyin lütfen..
okuma o zaman, niye okuyosun ki?
Yanlış anladınız sanırım ben zaten istemiyordum hemşirelik okumak o da destek çıkınca kararımı verdim. Tabi ki herhangi bi bölüm okumama destek olur. Bende bunu soruyorum. Yanlış anladınız.
Yanlış anladınız diyorum ya ben yanlış yazmışım evet üni okumamı istiyor fakat hemşirelik okumamı o da saçma görüyor çocuk gelişimi falan oku diyor mesela.Hiç okuma bence.
Bu arada buradaki yorumcular yanlış anlamamış, sen yanlış anlatmışsın. "Zaten erkek arkadaşım da üni okumamı istemiyor" un anlamı Türkçe bilen ve anlayabilen herkese aynı anlamı verir. Garip olan sensin yani.
2 yıllık işe yarayacak hangi bölüm diye üniversiteye girilmez. Liseye giden bir insanın hiç mi bir hayali olmaz, neye yatkın bilmez... anlamadım. Senin kendin için yapacağın en iyi şey, seni dibe çeken yobaz erkek arkadaşından ayrılman olur, söyleyeyim. Sonra geç olmadan otur düşün ben bu hayatta ne yapmak ne olmak istiyorum diye. Elalemin çocuğunun peşine takılıp da geleceğini yakma bari.
Ya şöyle anlatayım hemşirelik de okuyunca da şuan lisansla da aynı puanla atanıyorlar biz de aynı fakat lisanla aramızdaki maaş farkı 400 tl bende bunun için 4 sene okumak istemiyorum 4 yıllık bi çocuk gelişimi olur ne bileyim kamu yönetimi olur gib gibisağlık meslek lisesinde hemşirelik okuyan biri üniversitede farklı bir bölüm okuyamaz bana göre
zaten üniversite sınavda aşırı zorlanirsin
madem hemşirelik devam etmeyecektin niye meslek lisesine gittin
İşte anlatmak istediğim şeeeey ÇOK ŞÜKÜÜÜRlise mezunu hemşire ve lisans mezunu hemşirenin statu olarak ne farkı var ki maaşta bir 150 lira fark var bence lisansı hemşirelik okuma çok haklsiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?