- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Ya şöyle anlatayım hemşirelik de okuyunca da şuan lisansla da aynı puanla atanıyorlar biz de aynı fakat lisanla aramızdaki maaş farkı 400 tl bende bunun için 4 sene okumak istemiyorum 4 yıllık bi çocuk gelişimi olur ne bileyim kamu yönetimi olur gib gibi
tamam ben sizi anladım ama lisede hemşirelik okuyup üniversitede kamu yönetimi okumak alakasız ve saçma değil mi
ki insanlar normal lise mezunu olup bu bölümleri kazanmakta zorlanirken siz sadece 9.sınıfta gördüğünüz matematik bilgisiyle kazanabilieceginizi düşünüyor musunuz
madem hemşire olmayacaktiniz niye meslek lisesine gittiniz
Hemşire olucam zaten canım ama Üniversitesi saçma geliyor o kadartamam ben sizi anladım ama lisede hemşirelik okuyup üniversitede kamu yönetimi okumak alakasız ve saçma değil mi
ki insanlar normal lise mezunu olup bu bölümleri kazanmakta zorlanirken siz sadece 9.sınıfta gördüğünüz matematik bilgisiyle kazanabilieceginizi düşünüyor musunuz
madem hemşire olmayacaktiniz niye meslek lisesine gittiniz
Bakalım ya atansam başka bişey istemiyorumÇok iyi bir üniversitede çok iyi bir mühendislik okudu kuzenim aynı koşullarda yani isteyince oluyor demekki moral bozmanın alemi yok
Çok iyi bir üniversitede çok iyi bir mühendislik okudu kuzenim aynı koşullarda yani isteyince oluyor demekki moral bozmanın alemi yok
Peki sizce 85 alsam atanır mıyımmoral bozmak değil amacım
tabi ki kazanan vardır ama biraz da gerçekçi olmak lazım
ki kendini ona göre hazırlamak için
Peki sizce 85 alsam atanır mıyım
Bence erkek arkadaşını değiştir üniverste olumamı istemiyo nedemek bu nasıl bi bencilliktir bi yaşıma daha girdim sen oku ister 2/ister 4 yıllık ama oku mutlaka hee bide iki yıllık üniversteli pek tercih edilmiyo bildiğim kadarıyla sırf okumuş olmak için gitme 4 yıllık varken hayatınla oynama bence benim fikrimArkadaşlar meraba, ben lisede hemşirelik okuyorum fakat üniversitede hemşirelik okumak istemiyorum, zaten erkek arkadaşımda üni okumamı istemiyor atanmak istiyorum ben de zaten çalışıyorum fakat lise mezunu olmak da istemiyorum sizce 2 yıllık hangi bölümü okumalıyım ? İşime yarayabilecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?