• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğitimci Arkadaşlarım Yardımcı Olabilirler mi?

Eğitimci değilim çocuk ve ergen psikologuyum. Metropolitan okul olgunluğu ve denver testleri yaptırmanızı öneririm okula ne kadar hazır olduğu ince motor kaslarının gelişimi(kalem tutma boyama yazma için) hakkında bilgi verecektir
+1

bu sene kreşten alıp hangi okula göderecekseniz oranın anaokuluna vermenizi tavsiye ederim en azından çocuk okula ve arkadaşlarına alışır

Yorumlarınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Devlet okullarının anasınıfı için maalesef çalışma saatlerimiz uygun olmuyor. en geç 4 te kapanıyor anasınıflar.

Bu durumda, şu an devam ettiği kreşimizin anaokulu yani okul öncesi hazırlık sınıfına göndermeya karar verdim. 2017/2018 öğretim yılı için. zaten burada devam ederken ara ara ilkokul için yeterlilik testine tabi tutuluyormuş çocuklar. Okul müdürümüz zaten sürekli gözlemleyecek. kameralar v.s. Eğer sıkıntı olmazsa 2018-2019 eğitim yılında ilkokula başlayacak. Ama henüz hazır olmadığımıza kanaat getirirsek ya da müdire hanım bizi bu konuda uyarırsa doktordan rapor alıp ordan da 1 yıl devlet anaokulunda devam etmesini sağlıcaz.

Bundan başka da mantıklı bi yol bulamadım. İnşallah çocuğum için doğru bir karar olur. Tek çocuğum o benim. Bütün anneler gibi ben de herşeyden çok evladımı düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur...

benim kızım 2012 şubat doğumlu, bir kolejin ayrı binasındaki anaokuluna gidiyor, önümüzdeki yıl da ordan devam edecek, 2018 de ilkokula başlayacak.
etkinlik saatleri 09-16:30 ama okul sabah 7 akşam 7 açık. dün eşim de ben de geç çıktık 7 ye doğru aldım mesela, birsürü çocuk vardı, nöbet sınıfında nöbetçi öğretmen ve yardımcı öğretmenle oyun oynuyorlardı.
öyle bir okula gönderebilirsiniz.

Back
X