- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
1-)Travmatik olaylar için yardım alın.Aslinda tesettürlu namaz kilan dini yonu guclu olan bi kizim ancak yaşadığım bazi seylerden dolayi aptalca hsreketler yapabiliyorum bu da benim yanlis anlasilmama neden oluyo kucukken dalga gecilen bi cocuktum aslinda guzelim ama kucukken kepce kulaklarımla dalga geciliyodu babam biseyu kirdigimda benı dovuyidu hakaret eduyodu bu yüzden özgüvenim pek iyi değil boyle olunca biriyle iliski yasama konusunda cok beceriksizim en son yasadigim iliskide de beni birakmasin diye opustum onunla o da istiyordu tabi ayrilmak istediginde ayrilmadim iyice degerimi dusurdum beni ahlaksiz basit bi kiz olarak gordu bana kimsenin bakmiycagini dusundu oysa akilli guzel ahlakli eglenceli bi kizim sizden istediğim bana yardim edin ben kendi degerimin farkina varmak oyle yasamak mutlu olmak insanlsr tarafından kandirilmamak istiyorum yardim edin bana
Aslinda tesettürlu namaz kilan dini yonu guclu olan bi kizim ancak yaşadığım bazi seylerden dolayi aptalca hsreketler yapabiliyorum bu da benim yanlis anlasilmama neden oluyo kucukken dalga gecilen bi cocuktum aslinda guzelim ama kucukken kepce kulaklarımla dalga geciliyodu babam biseyu kirdigimda benı dovuyidu hakaret eduyodu bu yüzden özgüvenim pek iyi değil boyle olunca biriyle iliski yasama konusunda cok beceriksizim en son yasadigim iliskide de beni birakmasin diye opustum onunla o da istiyordu tabi ayrilmak istediginde ayrilmadim iyice degerimi dusurdum beni ahlaksiz basit bi kiz olarak gordu bana kimsenin bakmiycagini dusundu oysa akilli guzel ahlakli eglenceli bi kizim sizden istediğim bana yardim edin ben kendi degerimin farkina varmak oyle yasamak mutlu olmak insanlsr tarafından kandirilmamak istiyorum yardim edin bana
namazlı niyazlı güzel eğlenceli zeki akıllı bir kızımızın birtek özgüveni mi eksik
Öpüşmekle insan ahlaksız olsaydı, dünyada ahlaklı insan kalmamıştı be güzelim. Niye kendine bu eziyet. Bundan sonraki ilişkilerinde karşındaki adamı iyi seç. Karşındaki adam adam olduktan sonra sorun yok.Aslinda tesettürlu namaz kilan dini yonu guclu olan bi kizim ancak yaşadığım bazi seylerden dolayi aptalca hsreketler yapabiliyorum bu da benim yanlis anlasilmama neden oluyo kucukken dalga gecilen bi cocuktum aslinda guzelim ama kucukken kepce kulaklarımla dalga geciliyodu babam biseyu kirdigimda benı dovuyidu hakaret eduyodu bu yüzden özgüvenim pek iyi değil boyle olunca biriyle iliski yasama konusunda cok beceriksizim en son yasadigim iliskide de beni birakmasin diye opustum onunla o da istiyordu tabi ayrilmak istediginde ayrilmadim iyice degerimi dusurdum beni ahlaksiz basit bi kiz olarak gordu bana kimsenin bakmiycagini dusundu oysa akilli guzel ahlakli eglenceli bi kizim sizden istediğim bana yardim edin ben kendi degerimin farkina varmak oyle yasamak mutlu olmak insanlsr tarafından kandirilmamak istiyorum yardim edin bana
burdayim bi yere gitmedimBen senin bu konuları açıp açıp gitmenden çok sıkıldım.
Ahlakla öpüşmenin namaz kılmanın ne alakası var tatlım.Namaz kılmasına rağmen ahlaksız olan nice insan var.Ahlak dinden bağımsız bi durum yani
Sorun senden ayrılmasın diye bunları yapman.E farketmissin ama yapma bi daha iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?