Ego tatmini için konu açan üyeler..

demek ki kendisi beyaz önlüğe vurulmuş daha çok saçmaladı da hatırlamıyorum şuan

Didim zaten herkes sen mi beyaz önlüğe bakıp vurulsun
O dinlemiyodu ki tutturmuştu adını bile bilmiyo nasıl seviyo diye
Sanırsın isim olmadan bişey hissedilemez

Geçen bi iş ilanı vermiş bir arkadaş. Elmayra da yorum yaptı hatta, baya ters cevaplar verdi.
Kız diyor ki' çıkın konumdan, Mune at bunları burdan'

Geçen bizde bi konudaydık
Bişeyde demedik hatta konuyu saptırana yapma dedik
Konu sahibi geldi bura benim konum ben derim biri daha bişey derse Muneyi çağırırım dedi

Mune de geldi ona kızdı Allah'tan
Muhafız sanıyolar yöneticileri

heeee ıyıyımıs sızden sonrada ben gelıyorum zaten ceza puanlarım gene havada ucusuyo

Seksi iç çamaşırı ve gecelikle bir evlilikte olabilecek tüm sorunların çözülmesi ...

Tek geçerim. Geçen öyle evlillik ile ilgili açılmış bir konu. Baya da populer, çok insan takip eder, 100den fazla sayfa var, binden fazla cevap, konu 2 yıl sürmüş hatun konuyu okur okumaz diyor seksi gecelik giy, güzel kokular sürün. 2 yılda kimsenin aklına gelmemişti zaten.

Ben bi tane üyeyi keklemiştim, admin benim diye
'Şunlara baksana benle dalga geçiyorlar, at bunları' demişti. Kız ciddiydi galiba

evet evet sureklı admın nerde,benı çıkarın burdan,uyelıgımı ıptal edın tarzında yazıyordu..

sankı sıteye hapsolmuş gıbı..

Millet isyan edince özür dilemişti benden..
Bende hakkımı helal etmiştim..
Cahilliğine verdim.

Onu bunu geçtim
Ben n.tl.s'u merak etmeye başladım ( hiç anlaşılmadı sanki şimdi )
Gelse de cırt pırt konu açsa, yılan görümce ve şeytan yiyenleri napıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…