demek ki kendisi beyaz önlüğe vurulmuşdaha çok saçmaladı da hatırlamıyorum şuan
Geçen bi iş ilanı vermiş bir arkadaş. Elmayra da yorum yaptı hatta, baya ters cevaplar verdi.
Kız diyor ki' çıkın konumdan, Mune at bunları burdan'
Ben bi tane üyeyi keklemiştim, admin benim diye
'Şunlara baksana benle dalga geçiyorlar, at bunları' demişti. Kız ciddiydi galiba
bir tartışma esnasında toplu ban yedik.. diğerleri döndü, işlerim yüzünden çok ilgilenemedim yoksa Kazen açardı banımı eminim.. 3 sene sonra Kazene mail attım açtı sağolsunama sitede oky ile ben mapushanenin en deneyimlisiyiz, hanımağa gibi
Seksi iç çamaşırı ve gecelikle bir evlilikte olabilecek tüm sorunların çözülmesi...
'Şunlara baksana benle dalga geçiyorlar, at bunları' demişti. Kız ciddiydi galiba
Tek geçerim. Geçen öyle evlillik ile ilgili açılmış bir konu. Baya da populer, çok insan takip eder, 100den fazla sayfa var, binden fazla cevap, konu 2 yıl sürmüş hatun konuyu okur okumaz diyor seksi gecelik giy, güzel kokular sürün. 2 yılda kimsenin aklına gelmemişti zaten.
Ayy sahi o üyeye ne oldu, banı kalktı mı?
Office ha 3 sene ha müebbet aynı şey gibi. 3 senelik ban yiyecek ne oldu böyle ya? :)
Millet isyan edince özür dilemişti benden..aynen canım bende geçmişte çok eziklenmiştim.
susmuştum.
şimdi dünüşüyorumda susmak ezik olmak değilmişki
bence susmak en güzel cevap anlayana.
boşver kim ne derse desin.
herkes hak ettiğini buluyor ben buna çok inanıyorum.
belkide içindeki acılarını böyle başkasının acılarını kemirerek geçirmeye çalışıyor
belkide içinde kopan fırtınaları başkalarına sataşarak durdurmaya çalışıyor.
Fakat tek bildiğim gönül kırmamak sanlda olsa gönül kırmak hoş bişey değil.
açıkcası çok üzüldüm size bu lafı edene.
Bir de sinir olduğun konuysa insan kendini yer.Ben bi gün yedim ama ha bi gün ha bir ay, cehennem azabı gibi yorum yapamamak
Epey de rağbet görmüştü
merveciği attırmaya çalışan olmasın
lütfen konumdan çıkarmısınızen sevdiğim replik
Yok ya, bi tane kız vardı güzelliğimi kıskanıyor herkes, vücudum Çağla Şikel falan diyordu, işte o
ibret için bantladılar bizişimdi koğuş anısı gibi anlatıp duruyoruz
lütfen konumdan çıkarmısınızen sevdiğim replik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?