Ego tatmini için konu açan üyeler..

merveciği attırmaya çalışan olmasın

Yok yaseminin dediği çağla'nın 10 cm kısası olan herkesin kıskandığı kız

Bir de mune'a lanet karı demişti ya hani.

O mervecik de artık erkek olduğunu inkara bile gerek görmüyor, iyice raydan çıktı yakında konu açar:
'Bana karı bulun Allahsızlar!..' diye

Geçen bi iş ilanı vermiş bir arkadaş. Elmayra da yorum yaptı hatta, baya ters cevaplar verdi.
Kız diyor ki' çıkın konumdan, Mune at bunları burdan'

Oldu sen emret ben çıkayım

ay inanmıyorum ya ne kadar saçma masumana hareket çeken bir ninemiz nineye sahip çıkalım komşumuz oluyor

Nnem kıymetlidir

Maşallahh sana rekortmenim benim

Bir de konu hortlatma olayı var. Ona ne yapılsa ki? Acaba 2012den önceki konular direk sahibi gelene kadar kapatılsa mı? Site yönetimine teklif götüreceğim de sizlerin de fikrini alayım :)

hakaret etmese bile en ufak şeyde tersleyip iğneleyenler var.Gerçek hayatta da böyleler mi aceba?Yazdığına yazacağına pişman oluyorsun.O yüzden çoğuna yorum yapmam ben.Bir şey yazsa karşılık da vermem,bu beni ezik yapmaz,onu da yükseltmez.Varsın o öyle bilsin.Burda yazanlardan bazıları da dahil farklı düşüncelere tahammül edemiyorlar.Burda dert yanıp başka topikte aynısını yapanlar daha bir itici geliyor bana.

izlemedim ki filmi hiç kardeşim izlemişti şımaırk kız o sanırım ben değilim öyle yav kih

hayır kuzucum şımarık kısmını değil deli dolu ayakları çok yere basan bir kızdı
aynı zamanda hayatı seven

Millet isyan edince özür dilemişti benden..
Bende hakkımı helal etmiştim..
Cahilliğine verdim.

özürde bir erdemdir canım ne güzelki özür dilemiş.
büyüklük yapmışsın.ne kadar güzel.
rabbim gönlünün muradını versin.

bilenler bilir bibi

naber panpa

Muneyemi dedi bunu yok artıkkkk
Darlinginede 2 tane çakmış suratına

muneye lanet karı mı demiş hahaha bkz: cami duvarına işemek

açar valla karı istirem diye dolanır

Çoğumuzun tanıdığı bi üye daha var
Dün gördüm galiba, fotosunu paylaşmış, altına da'' Ayy canlarımm, hepinize face veremem, ne kadar çok isteyen var' tarzında bişeyler yazmış
Şimdi suç onda mı, facesini isteyende mi?

Bir de konu hortlatma olayı var. Ona ne yapılsa ki? Acaba 2012den önceki konular direk sahibi gelene kadar kapatılsa mı? Site yönetimine teklif götüreceğim de sizlerin de fikrini alayım :)

katılıyorum hele 2009 ve öncesi konuları hortlatmak

kız sen bana cevap vermedın norw benzettıgın eylül ben mıyım :44::44:

kesinlikle kapansın.. yıllar önce "oğlum emmiyor" diye konu açılıyor, 2014'de makine ile çek ver diye yorum yapıyorlar halbuki çocuk nişan hazırlıklarına başlamış

milena sen nasıl bişeysin yaaaa karnım agrıdı gülmekten Allahda seni güldürsün emi

çekocum hamileydi ya en son doğum izninde sanırım

Demek ki malzeme daha bol olacak bu sefer
Normalde bile cırmalıyorum diyodu milleti
Lohusa depresyonuyla katliam çıkarmamıştır inşallah
Kaynana çeyrek takmadı diye konu da çıkabilir
Bekliyorum merakla

siyasete artık nadir giriyorum hergün ban yemektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…