- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
"arkadaşım şaka mısın sen".........hııı şakayım burası da komedi tükkanı zaten
"doğru düzgün yorum yapmayacaklar yazmasın benim konuma".............önden liste ver de onlar yazsın konuna
"çık benim konumdan arkadaşım"................kapı ne taraftaydı
"konumu takip edenler bilir"..................etmeyen mok mu yesin
"beni bilen bilir"..........3 B den uzak durucaksın işte kardeş
Çoğumuzun tanıdığı bi üye daha var
Dün gördüm galiba, fotosunu paylaşmış, altına da'' Ayy canlarımm, hepinize face veremem, ne kadar çok isteyen var' tarzında bişeyler yazmış
Şimdi suç onda mı, facesini isteyende mi?
VOL 2:
anne olamayan yazmasın anlamıyorsunuz...............sen doğurmuşsun ama sen de hala anlamıyorsun hiçbirşey
"arkadaşım şaka mısın sen".........hııı şakayım burası da komedi tükkanı zaten
"doğru düzgün yorum yapmayacaklar yazmasın benim konuma".............önden liste ver de onlar yazsın konuna
"çık benim konumdan arkadaşım"................kapı ne taraftaydı
"konumu takip edenler bilir"..................etmeyen mok mu yesin
"beni bilen bilir"..........3 B den uzak durucaksın işte kardeş
konudan ziyade bir de ego albümleri var...
Kadınlar kulubunde bir kadın neden kocasının boy boy fotolarını paylaşır ki ?
Tamam kendini paylaş paylaşta ben yediginden içtiginden s..... tuvaletin klozet kapagına kadar ayrıntıya girmenin amacını gerçekten merak ediyorum..
lorenayı özledim ama
bide o tiplere bayılan hatunlar var kkda maalesef kontescm
işte bunlar hep "baaak benim nelerim var, senin yok ki - yok ki"
konudan ziyade bir de ego albümleri var...
Kadınlar kulubunde bir kadın neden kocasının boy boy fotolarını paylaşır ki ?
Tamam kendini paylaş paylaşta ben yediginden içtiginden s..... tuvaletin klozet kapagına kadar ayrıntıya girmenin amacını gerçekten merak ediyorum..
VOL 2:
arkadaşım muhattap olma benimle.........olur zaten ben sana değil arkandaki bıyıklıya yazmıştım
evli misin arkadaşım sen............neden koynuna mı alıcaktın
evli olmayanlar yazmasın.............sicil kaydı da getirelim mi
anne olamayan yazmasın anlamıyorsunuz...............sen doğurmuşsun ama sen de hala anlamıyorsun hiçbirşey
muhahahha koptum çeko,senden beklenmedik bir performans...
VOL 2:
arkadaşım muhattap olma benimle.........olur zaten ben sana değil arkandaki bıyıklıya yazmıştım
Ayy yalnız erkek üyeler çok fena daha geçen biri meme estetiği topicinde milletten resim falan istediydi, bir de o kadar güzel kamufle oluyor ki bu erkek demezsin sonra ekşici çıktı bana özelden falan yazdıGeçen de biri kullanılmış sütyen istedi milletten, sonra erkek çıktı.
Kullanılmış sütyeni napcakmış nasıl bi sapıklık bu Yarabbim
araştırmacı gazeteciyim ya benahahahahahaha manyak icindeki canavar ortaya cıktı
nerden vursam diye düşünüp onu buluyor işte sadece:)Evet bu evli misin cümlesi bana da çok saçma geliyor. Tamam bekara boşanmak kolay da bir sürü evli insan da aynı şeyleri söylüyor.
VOL 2:
benımde kuşumda sorun var yaaabilen varmı niye bir tane benım kuş
Ah canııım dünyada kullanılmış donun fanları var. Sen hep böyle temiz kalpli kal.
Kullanılmış sütyeni napcakmış nasıl bi sapıklık bu Yarabbim
Bi de evli de olsan hemen yazma hakkına sahip değilmişsin
Kayınvaliden dertli değilsen kayınvalide konularına yazamazmışsın gibi bi algı var
O zaman aldatma konularına kimse yazmasın, aldatılanlar dertleşip ağlaşsın yeter
VOL 2:
Ayy yalnız erkek üyeler çok fena daha geçen biri meme estetiği topicinde milletten resim falan istediydi, bir de o kadar güzel kamufle oluyor ki bu erkek demezsin sonra ekşici çıktı bana özelden falan yazdıGeçen de biri kullanılmış sütyen istedi milletten, sonra erkek çıktı.
Yav bir de her konusunda eğitim durumunu ısrarla belirtenler var, iş görüşmesindeymişcesine.
'Kızlar ben master yaptım kocam da Harvard 3.sınıf terk, evde tuvalet kağıdı kalmadı ne yapabiriz? Lütfen Cambridge diplomasında aşağısı olanlar yazmasınlar, seviyeyi düşürüyorlar.'
Ulem cv'nden bize ne diye bağırasım geliyor ekrana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?