Ego tatmini için konu açan üyeler..

Ben o kendi kendine gelin güvey olan kızları hiç anlamıyorum zaten. Nişanlıykeni bırak sevgiliyken gidiyorlar artık, bi de marifetlerini anlatıyorlar burda ablalarına

Konunun sonuna gelmiştim ben Kazen açıklıyodu
O yüzden sanırım hatırlayamadım ama çok şaşırmıştım koca adam aynı ofiste başka iş bulamayıp kk ya mı sarmış diye

Bende hatırlayamadım konuyu amma cengiz muhabbeti dönüordu hep

Cengiz gecekonduyu villaya cceviren, yakışıklı romantik ama şiddet uygulayan(?) inşaat işçisi koca mıydı

Elmi sen biliyonmu cengizi,bu muydu yoksa bilemedim

Benim favori konum da eski sevgisilinin amcasıyla evlenip intikam alabileceğine inanan çakma bihter ziyagildi

Bi de siyasi görüşlerimiz farklı diye sevgilim bana kızıyo baskı yapıyo diyen bi kız vardı, ciddi düşünüyorlarmış ama siyasi görüşten dolayı sorun çıkıyormuş
Bende saf gibi sevgilin çok saygısız her konuda fikriniz aynı olamayabilir ama saygılı olmak zorunda demiştim
Meğer konunun sonunda öğrendik bdp liymiş konu sahibi

Sonra da aklıma ne geldiyse saydım, ben olsam sana selam bile vermem senin gibisine saygı mı duyulur eski yorumlarımı geri alıyorum toprak bile kabul etmez seni çocuğa da selamımı söyle o da kabul etmesin dedim. Ban yedim

en sevdiğim konu sahipleri de,konuya "çok özgür bir ailede yetişmiş,en iyi okullarda okumuş,prensesler gibi büyütülmüş,iş güç kariyer sahibi ,herkesin imrenerek baktığı güzel bir kadınım" ile başlayıp ;ilerleyen zamanlarda yorumları beğenmeyip " ban baksana sen,,senin geçmişine gelceğine selam veririm" le bitirenler
konuya hanım olarak başlayıp başka ağızla devam edenlere selam olsun öpüyorum sizleri

haha daha önce beğenmişim, tekrar beğenemiyorum

İyi güzel de yumurtalı menemen tarifi isterken diplomanın nereden alındığından bahsetmeye gerek var mı gerçekten?

Ben o kendi kendine gelin güvey olan kızları hiç anlamıyorum zaten. Nişanlıykeni bırak sevgiliyken gidiyorlar artık, bi de marifetlerini anlatıyorlar burda ablalarına

Ben o konuları karıştırıyorum hep erkek arkadaşımın annesi yerine kayınvalidem diyolar ya evli sanıyo sanıyo insan her cümlede okudukça
Ben börek yaptım götürdüm ama sanki görümcem beğenmedi gibi, görümce dediği de erkek arkadaşının ablası.
Böreği öz annesi istese yapmaz söylenir, yaranmak için gelincilik oynuyo bence

kılıçbalığım sen eskiledensin ya ondan herkezi tanıyosun

Cengizi biliyorum ama konuyu hatırlayamadım abla ya, karıştırıyor olabilirim

Olsun bak eskşleri yad ettik bu arada

Gördüm o konuyu sonra bayağı bir saydırdı kızda.

pirenseslerin icinden cadı cıkıyo
Fena idi o konu nasıl bir intikamsa bu..

Cok ban yiyen olmamıştı ben konu trajlarını banlara göre ölcüyorum

eltim eşimden kucuk,eltım bı kaçkere
abı bayramda harçlıgımı hazırla,elini öpcem bak dedi.
aslında versın bişi demiyorum ama eltim çok cimri paylaşmasını bılmıyor bişiyini görmemeişimdir yanı şimdiye kadr uydurktan bıkaç hediye sadece.
aslında benım sorunum bu eşimin buyuzden harclık vermeısnı istemiyorum ama abı olark ta vermesımı gerk acaba yorumlarınızı bekliyorum.
tesekkurler

Hem diyoki aslında vermesini de isterim abi olarak ama vermesinde istiyorum sizce napsakkk???
Ya sanki tirilyonları verecek

pirenseslerin icinden cadı cıkıyo

Cok ban yiyen olmamıştı ben konu trajlarını banlara göre ölcüyorum

tabii ki elmiş herkes senin gibi görünen cadı değil

çeko o siyasi konuda,herkes önce chp,akp diye düşünüp o tazr yorumlar yapmıştı,sonra da gerçeği öğrenince herkes uçtu :)):

aynen yav bazen hanımlar abartıyor kocalarının paralarını kimseye kaptırmamak konusunda

ben de büyü konusuna çok gülmüştüm..halbuki adam ne haltlar yiyo diğer evde kim bilir kadın da diyo ki büyü yapmışlar kocama,ben deyapsam günah olur mu??

Birde takıntı boyutunda olanlar var,merak ediyor kukusunu dur aynayla bakayım diyor,yok illa görecek o zarı inatla direniyor göremiyorum diyor..
Yada yolunurken kazara parmak gidiveriyor,eyvah bittim diyor,ikna ediyoruz yok bişey olmaz diye ..
Off ya ne diller döküldü burad böyle..

hahahha hanımabla evet hatırladım bi de yanlışlıkla bekareti bozulan vardı da ilk geceden önce diktirmek istiyodu..o da nsıl oldu bilen yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…