he yaa bide onlar vardi dimi..
Ben sadece konulari hatirliyorum bazilarini o da birde bir uye vardi Sultan onun yuzunden kk komple banliydi :))))
ilk yıllar kıran-kırana tartışırdım da, artık "çokta fifi, çokta tın" felsefesini benimsediğimden aşırı tartışmalara girmiyorum.. Birkaç saat kafa dağıtmaya giriyorum siteye, milletin tuhaf insanıyla mı uğraşacağım diyorumyaşlanıyor muyum ne
eski konuları hortlatıp sonra tepki verenlere boş işler ekibi diyenler mesela
konu sahibine uymayan yazilar yazinca ignore edilmek, konu sahibinin bir iki onun düsüncesindekileri alinti yapip
cevap vermesi ve digerlerini görmemezlikten gelmesi, bende bunlardan sikayetciyim
birde sikayetlerden konu acilmisken; su uzun konulara ilk gelen alinti yapar anlarim da, sonraki sayfalarda da iki uzun
alinti, iki üc yorum olunca hos olmuyor, her gelen alinti yapmasa cok süper olurdu
yalniz cözülebilcek bir sorun degil sanirim, keske su konu alintilama sayisi bire indirilirse digerleri alinti yapamasa
eski konuları hortlatıp sonra tepki verenlere boş işler ekibi diyenler mesela
Cogu insan bildirimlere gore cevap yaziyor. Konu populerse 5 dk icinde 15 kisi yaziyorsa araya kayniyor. Konu sahibine bildirim gitsin diye alintilaniyor aslinda. Yoksa kim alintilamaya merakli olsun.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hangisi boş işse artık
Bravo oyle mi denmis bir de?
evet öyle aslinda ama konu gelmis 20. 25 sayfaya hala ilk mesaji alinti yapanlar var, son yazdigini
alinti yapsa anlicam, özellikle cok uzun konular da rahatsiz ediyor
Ooo canim onlar efsane zaten. 30 sayfalik konuda sadece ilk mesaji okudugundan onu alintiliyor.
Bir insanin egosunu tatmin etmeye calistiginin farkindaysak neden israrla cevap yazalim ki.... ekmegine yag surmek olur bu.
Zaten bunun yanlis birsey oldugunu anlayacak olsa buranin agasiymis gibi davranip sen git sen gel sen yazma vb cumleler kurmaz hadlerini bilirlerdi.
Ayrica cogu alay edilen ve onemsiz oldugu gerekcesiyle elestirilen konular da 1.sirada cikiyor, madem oyle dusunuyoruz yazmayalim dussun kaybolsun,
Boylece gercekten derdi olanlari da birilerine laf yetistirecegiz diye arka sayfalara dusmelerini engellemis oluruz.
Kusura bakmayin ama hepsini ayni goruyorum, bu sekilde davranan konu sahibi de ona yorum yazanlar da ayni, ego tatmini derdinde maalesef.
burada aynı şeyleri istediğin kadar savun,sana saydırırlarHiç unutmam forumda ilk zamanlarımdı.. Bir konuda bir insanla aynı evde yaşamadan o insanı asla tanıyamazsınız, keşke bizim kültürümüz dinimiz vs buna müsade etseydi falan demiştim. Ki bunu yurtta aynı oada kaldığım sonra da aynı eve çıktığım ve bin pişman olduğum sınıf arkadaşımı(kız tabiki) baz alarak yazmıştım. Amaaannn herkesler üstüme gelmişti.
Ama gel zaman git zaman benim cümlelerimin öğelerini değiştirerek evli bayanlar yazmaya başlayınca herkeste bir sesslizlik, sonra bu fikre onay vermeler.
Eeee beni niye recmettiniz de uyarı verditttiniz, banlanmanın eşiğine getirttiniz tek suçum bekar olmak mıydı yani:2::2::2:
eskilerini bilmiyorum ama bir kaç gündür yorumlarınıza denk geliyorum çok güzel ve fifi yorumlar yapıyorsunuz :)))) hele bu yorumların üzerine altki ( sincap değilmi o ) onun resmini görünce daha bir super oluyor benim için ...teşekürler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?