• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

Bide su varya konu aciliyor "acil, yardim, fikirlerinize ihtiyacim var" diyip iki yorum yapip giden konu sahibleri, biz bize birakip gidi veriyorlar... Konunun sonu acik kalanlar ayyy ne gicik oluyommm...
Ben merakli insanim yahuuuu sonucuda yazin :19:

Son düzenleme:
he birde daha büyüyemeyen çoluk çocuk üyelerde mevcuttur
bunlar beni kıskanıyor çatlayın emi edalarında gezerler
aslında öyle bişey yoktur :)
gariban kendini bişey sanıyor bırak sevinsin şurda demi :)
he birde her yoruma karşılık verir,herkese sataşıp kavga çıkarır
bunların sorunları vardır,çok ciddiye almayın :)

Birde herhangi bir konuda sorulan cevaba verdiğim yanıtı evirip çevirip aynısını yazanlar var kendi bilgileriymiş gibi, normal konuları geçtim de bilimsel olarak açıkladığım şeylerde bunu yapmıyorlar mı sinir oluyorum! Sorsan bilmez ama maksat bilgili görünmek!

Hiç banlanmadım ama arada şeytan dürtüyor ver şuna okkalısından bir cevap diye ama frenliyorum.
Yoksa fena gıcık olduğum tipler yok değil.
Valla ban alıp da sebebi olacak kişiyi sevindiremem.
Mesajlarımdan forumu mahrum bırakamam:27:

Ayakli gazete gibisiniz mübarekler :27: Ne olmus, kim ne demis yeni ögreniyorum. Resmen dünyadan haberim yok :)))

Hiç banlanmadım ama arada şeytan dürtüyor ver şuna okkalısından bir cevap diye ama frenliyorum.
Yoksa fena gıcık olduğum tipler yok değil.
Valla ban alıp da sebebi olacak kişiyi sevindiremem.
Mesajlarımdan forumu mahrum bırakamam:27:

benimde ilk zamanlarımda banlanma oldu (katliam diyorlardı ) 15 kişi bir anda banlandık :))))))))))))))))))))))))))))
aynı fikirdeyim sizinle...bende banlanmadan bir laf sokup ortalıktan kayboluyordum hahahahahahaahah

he birde daha büyüyemeyen çoluk çocuk üyelerde mevcuttur
bunlar beni kıskanıyor çatlayın emi edalarında gezerler
aslında öyle bişey yoktur :)
gariban kendini bişey sanıyor bırak sevinsin şurda demi :)
he birde her yoruma karşılık verir,herkese sataşıp kavga çıkarır
bunların sorunları vardır,çok ciddiye almayın :)

bende öyle düşünüyorum kimseye cevabını verememiş burada kimliği gizli diye atıp tutuyor doyasıya:27:

Birde herhangi bir konuda sorulan cevaba verdiğim yanıtı evirip çevirip aynısını yazanlar var kendi bilgileriymiş gibi, normal konuları geçtim de bilimsel olarak açıkladığım şeylerde bunu yapmıyorlar mı sinir oluyorum! Sorsan bilmez ama maksat bilgili görünmek!

canım onları ayırt edebilyor eski üyeler..:49:

Bide su varya konu aciliyor "acil, yardim, fikirlerinize ihtiyacim var" diyip iki yorum yapip giden konu sahibleri, biz bize birakip gidi veriyorlar... Konunun sonu acik kalanlar ayyy ne gicik oluyommm...
Ben merakli insanim yahuuuu sonucuda yazin :19:

buna bende çok sinir oldum kaç defa oldu:9:

benimde ilk zamanlarımda banlanma oldu (katliam diyorlardı ) 15 kişi bir anda banlandık :))))))))))))))))))))))))))))
aynı fikirdeyim sizinle...bende banlanmadan bir laf sokup ortalıktan kayboluyordum hahahahahahaahah

Valla dedim ya ben banlanınca ne olacak ki?
Resmen istem dışı sessiz kalacağım.
Esas o zaman cevap veremeyeceğim:27:
Çatlarım resmen, ben geride boynu bükük, üstü karalı dururken milletin mesajlaşması falan:52:
Banlanırsam da bu gidişle geyikten gideceğim, Mune saygılar:42:

Benimde aklima sey geldi hani kocasını bakireyim diye kandiran biri vardi hly99
SOnrada gelmis cinsel hayatini tum ayrıntılariyla anlatmisti marifet gibi iykkkkkkkkk

Onun hesabı pasifleştirilmiş süresiz olarak, sahi ne oldu ona? Biz onun erkek olduğundan şüpheleniyorduk acaba öyle bir şey mi çıktı? Bir bilen aydınlatsın beni.:44:

Valla dedim ya ben banlanınca ne olacak ki?
Resmen istem dışı sessiz kalacağım.
Esas o zaman cevap veremeyeceğim:27:
Çatlarım resmen, ben geride boynu bükük, üstü karalı dururken milletin mesajlaşması falan:52:
Banlanırsam da bu gidişle geyikten gideceğim, Mune saygılar:42:

:52::52::52::52::52::52:

Back
X