- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
benım rekor banım 1 ay ama boyle devam edersem kazen benı suresız şutlıycak forumdan![]()

O senle özelden konuştuğumuz üyeyi şutlamışlar süresiz olarak,ne oldu ki ona merak içindeyim?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım rekor banım 1 ay ama boyle devam edersem kazen benı suresız şutlıycak forumdan![]()
O senle özelden konuştuğumuz üyeyi şutlamışlar süresiz olarak,ne oldu ki ona merak içindeyim?![]()
o erkekti bence ılk basta kandırdı bızı ama sonrasında enselenmıstır![]()
Catirrrrrttt![]()
Ama o zaman niye ortaya dökmediler ki? Hiç konuşulmadı bile? Öyle olsa ifşa edilmez miydi? Forumda yeniyim apla, kusuruma bakma![]()
bilmiyorumkı ama muneye ozel mesaj at soyler sana yada üye kendısıde uyelık ıptalı yaptırmıs olabılır:26:
bende öyle düşünüyorum kimseye cevabını verememiş burada kimliği gizli diye atıp tutuyor doyasıya![]()
o erkekti bence ılk basta kandırdı bızı ama sonrasında enselenmıstır![]()
yanlıs anlasılmalar dısında sakınımEdiyken de sakindin, hala sakinsin. Tanımam ama pek bir olayını görmedim
Yanlış mı biliyorum ki![]()
yanlıs anlasılmalar dısında sakınım![]()
sohbet super güzel gidiyor ama eve gitme zamanı herkese iyi eğlenceler tatlı sohbetler :))))) office bu arada avantarın altındaki yazıda okudum..MANYAK MIKNATISI bu kadarmı oluyor yahuuuuuu![]()
canım onları ayırt edebilyor eski üyeler..![]()
Mevzu ayırtedip etmemeleri değil ki; isteyene seve seve öğretirim ama bilgi hırsızlığına karşıyım...