• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

Ben bir keresinde 3 ay ban yemiştim, az kalsın süfremi unutuyordum :)

Sonra ikinci üyelik alıp geldim hatice0685 :D Kazen ikinci gün enseledi beni :)

Simdi dilimi azıcık törpüledim, ban yemekten sıkıldım :)

birde konu açıyorsun. açtığına pişman olup çıkıyorsun. neden eski açtığın konulardan haraketle o an ki konun değerlendiriliyor... ruh hali değişir ama... bende buna gıcık oluyorum:27:. nezamandır ciddi konu açmayıp sadece yorum yapıyorum. biri çıkıp ekrandan pataklanacakmışım gibi bir hisse kapılıyorum:1:

Benimde acdigim konulara alakasiz yorumlar +hakaret dolu seviyessiz yorumlar geldi gecenlerde, insani kiskirtmaya calisiyorlar ama tanimadigimiz bilmedigimiz yorumuna mantigina uzuldugum insan nasil sinirlerimizi bozabilirki sadece laf kavgasi seviyyesiz bir ortama donusuyor acdigimiz konular o kadar kadinlarkulubune polemikciler dadanmis...

ayrıca gercekten psıkolojık sorunu olan ona buna cat cat satasıp abuk sabuk uyelerde var saolsunlar:ssz::ssz:

Ohooooo hemide gani gani sanırsın peri padişahının kızı

pyle bir yazıyorlarki buraya sanırsın ordinayus prof.

türk dili kurumu başkanı :)

benım gibi birine sataşanlar olmuştu.

:27::27::27::27::27:

sen onlara cevap olarak bu yazdıklarınızı kayıt altına aldım mahkemede gorusuruz cıcım yaz bak nasıl susuyolar o zaman :27::27:banada kac kere ozelden yazan oldu oyle cok ayıp:19:

Ben de onlara sakin sakin cevap veriyorum :D Küfür gibi güzel seyler yazıyorum o anlayana kadar ne demek istediğimi ban yiyo :D

ya ben bir konuda yorum yaptım iki hafta oluyor neredeyse hala hergün bildirimler geliyor ne küfürler yedim kim bilir hepsinin canı cehenneme nihahaha:37::37::37::1::1::1:

Bu konuyu okurken şunu düşündüm acaba beni itici bulan var mı ?

sevmeyen,nefret eden,aman bir yazıp çizsede kibleyeyim diye içten içe hırslanan felan ?

Varsa ya şimdi çıkıp konuşsun ya da sonsuza dek sussun :60:

valla ben bana yazana çatır çatır karşılık veriyorum cezamı da mune veriyor zaten

iki kere 1 aylık cezalar yedim..Fenaydı hatırlamak bile istemiyorum :))

Bana da kızın teki '' terbiyesiz'' le başlayıp sıralamıştı bi güzel..:52::52:

kıyamam sana margarinimmm boşver kötü söz sahibinidir.

ben burayı eskiden çok önemsiyordum kim ne yazsa üzülüyordum acaba banamı dedi

banamı yazdı diye sabaha kadar düşünüp düşünüp atak geçiriyıordum

şimdi çokda fifi :D

hoşuma gidiyo tartışmak :D

Editöre hakaret pek etmezler mi? Ben editörken ne belalı tiplerle uğraştım yahu sen edisin bdvye yazma diyen bile vardı :9:

he birde
bekarlar yazmasın var:5:
yada kendi meslek dalından olan kişilerle muhatab olmak istiyen hatunlarımız mevcut
doktorum eşimle sorunum var. doktor bayanlar yazsın:6:
ben bir amele parcası yazamıcammı yani:43::14:

:60: Yav bir de her konusunda eğitim durumunu ısrarla belirtenler var, iş görüşmesindeymişcesine.
'Kızlar ben master yaptım kocam da Harvard 3.sınıf terk, evde tuvalet kağıdı kalmadı ne yapabiriz? Lütfen Cambridge diplomasında aşağısı olanlar yazmasınlar, seviyeyi düşürüyorlar.'

Ulem cv'nden bize ne diye bağırasım geliyor ekrana.

Bu konuyu okurken şunu düşündüm acaba beni itici bulan var mı ?

sevmeyen,nefret eden,aman bir yazıp çizsede kibleyeyim diye içten içe hırslanan felan ?

Varsa ya şimdi çıkıp konuşsun ya da sonsuza dek sussun :60:

valla ben bana yazana çatır çatır karşılık veriyorum cezamı da mune veriyor zaten

iki kere 1 aylık cezalar yedim..Fenaydı hatırlamak bile istemiyorum :))

ben seni çok çekici buluyorum canım esmer şekerim :38::38::38::38:

Editöre hakaret pek etmezler mi? Ben editörken ne belalı tiplerle uğraştım yahu sen edisin bdvye yazma diyen bile vardı :9:

Ben bi de bdv editörüydüm bi anneme sövmedikleri kalmıştı :1:

kıyamam sana margarinimmm boşver kötü söz sahibinidir.

ben burayı eskiden çok önemsiyordum kim ne yazsa üzülüyordum acaba banamı dedi

banamı yazdı diye sabaha kadar düşünüp düşünüp atak geçiriyıordum

şimdi çokda fifi :D

hoşuma gidiyo tartışmak :D

Bende öyleydim angelım .. =)
Ama artık sinirlerime hakim olup görmezden geliyorum bazen cidden görmüyorum bile.. O kadar alışmışım ki :27:
:

Belliş ediyor kendini zaten,birazda ağzı bozuksa veriyor veriştiriyor :27:

Biliyorum editörkende ban aldın çünkü..,Tolin tahtına aday oldu :13:

Ne işler yapılıyor demi,en son 4 gün yoktum kendimi temizliğe vermiştim :27::27:

Bide küfür ediyorlar ya en kötüsüde o,çık konumdan seni istemiyorum demeler filan..:1:
aynen ya bıde ben mıknatıs gıbı cekıyorum hepsını durumum cok fena:25::25::25::27:
Ohooooo hemide gani gani sanırsın peri padişahının kızı

pyle bir yazıyorlarki buraya sanırsın ordinayus prof.

türk dili kurumu başkanı :)

benım gibi birine sataşanlar olmuştu.

:27::27::27::27::27:
ayyyy evet sanırsınkı sankı hıc dertlerı yok hayat onlara guzel hııııhhhh:21::21::21::21::27:
Ben de onlara sakin sakin cevap veriyorum :D Küfür gibi güzel seyler yazıyorum o anlayana kadar ne demek istediğimi ban yiyo :D

ben bı tanesıyle karsılıklı kufurlesmıstım ama yapmıyorum artık pısman olmustum cunku bana hakarte ederse hoppp dıyorum mahkemeye gelll sonra bı bakıyorum cevap yok:27::27:

Back
X