• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

yok yok bu benım dedıgım buyuklerden bırı hakıkaten delı ıstıyosan nıck atıyım sana ozelden bılde uzak dur valla ben cok fena papara yedım ondan ama neysekı huyu oyleymıs sen aman dıyım uzak dur:27::27::27:

Merqak ettim tolin duyurulur :27:

eh ben daha şahsıma hakaret almadım ondan böyle sakinim sanırsam :D haklısın şahsa hakaret edilince çıldırır insan.

ciddi misin abla :60: :60:

Valla,kötü bişey demedim dedi sonra :27:

aynen ablacım,bu defa gerçekten kim vurduya gittim sindirmedi bünye:27:

Bünyem alıştı artık ya,yıllardır neler gördük sitede :27::27:

Ohooo ben burda yediğim hakaretleri yazsam burdan köye yol olur.

Bazıları da hızını alamayıp özel mesajla giydirmeye devam ediyolar.

Umrumda mı :D Hayır :D

Elöiş kıskandım seni hiç özelden taciz edilmedim :27::27:

Ben hiç cevap vermeyince ezik hissetmiyorum kendimi.Cevap vermiyorsam eğer o tartışmayı uzatmamak içindir.
Ezik olarak görenler kendileri bilir :27:
Bazı üyeler de sırf 'haklısın' dememizi bekliyorlar ya ben de onu anlamıyorum.
Kocasının bariz hatalı olduğu bir konuda dün bi tane konu sahibi hatayı sürekli kendinde arıyor. Orda eşini övmemizi falan mı bekledi anlamadım. Bunun gibi bir sürü örnek var gerçekten.

Son düzenleme:
Hiç unutmam...
Siteye yeni üye olduğum zamanlardı sanırım..
Bir konu vardı isme gerek yok..
Konuya yorum yapıyorum,konu sahibesinin arkadaşı sataşmaya başladı..
Hakaretleri,iftiraları geçiyorum en sonun da bana "Allah'ın neden sana bebek vermediği belli" demişti.:53:
Şok olmuştum..
Msj kutumu özel yaptım,arkadaş listemdekiler dışında kimse msj yazamıyor,tavsiye ederim.

Bu konuyu okurken şunu düşündüm acaba beni itici bulan var mı ?

sevmeyen,nefret eden,aman bir yazıp çizsede kibleyeyim diye içten içe hırslanan felan ?

Varsa ya şimdi çıkıp konuşsun ya da sonsuza dek sussun :60:

valla ben bana yazana çatır çatır karşılık veriyorum cezamı da mune veriyor zaten

iki kere 1 aylık cezalar yedim..Fenaydı hatırlamak bile istemiyorum :))

Office ve sen favorımsın..

ikinizin yazdıklarını asla kaçırmam..leman,gırgır halt etmiş..

Bu konuyu okurken şunu düşündüm acaba beni itici bulan var mı ?

sevmeyen,nefret eden,aman bir yazıp çizsede kibleyeyim diye içten içe hırslanan felan ?

Varsa ya şimdi çıkıp konuşsun ya da sonsuza dek sussun :60:

valla ben bana yazana çatır çatır karşılık veriyorum cezamı da mune veriyor zaten

iki kere 1 aylık cezalar yedim..Fenaydı hatırlamak bile istemiyorum :))

seni sevmeyen ölsün prezentablm :1: ben çok seviyorum yorumlarını hakedene hakettiğini söylüyorsun aynen devam korkma öyle banlardan:ssz::1:

:60: Yav bir de her konusunda eğitim durumunu ısrarla belirtenler var, iş görüşmesindeymişcesine.
'Kızlar ben master yaptım kocam da Harvard 3.sınıf terk, evde tuvalet kağıdı kalmadı ne yapabiriz? Lütfen Cambridge diplomasında aşağısı olanlar yazmasınlar, seviyeyi düşürüyorlar.'

Ulem cv'nden bize ne diye bağırasım geliyor ekrana.

bizler anaokul,ilkokul terk bicareleriz oysaki:5:

Eşinden, sevgilisinden yana derdi olanlara "Benim pamuğum beni el üstünde tutar, bana çikolatam, karamelam der, hayatım o benim" vs yazanlar dönüp yazdıklarını okurlar mı onu merak ederim ben de... Kadın anlaşılmadığını, sevilmediğini vs yazmış "nispet mi yapıyorsun, sevgilini, eşini arayıp, gözlerine bakıp vs söylemek varken burada yazdığını mı okutuyorsun" diye sorasım geliyor o zihniyetteki insanlara...

Ek olarak konuyu otuz sayfa sırf geyikle geçirip konu sahibinin arada ses vermesine izin verenler de hayret sebebim... Mesaj sayısı az ya da yeni üye olanlar kendi açtıkları muhabbete arada girmekle yetinmek durumunda kalabiliyorlar ancak, enteresan...

Tavrı, tarzı dikenli olanlar da bellidir mesela... Nedense öyle bir üslubu olmadığı halde hassas konulara o yönde çıkış yaparak prim yaptığını sananlar mı var, bu bir nevi pasif agresiflik mi bu da son merak konum... :51:

Hakaret, küfür vs durumu belli zaten... "Cevap vermezsen ezik oluyorsun" yazanlar olmuş ama burayı okuyan aklı başında hiç kimse cevap vermediniz diye küfredenden daha ezik, daha sorunlu bulmaz sizi... Ergenler okuyup "Nasıl da lafı yemiş ama" derler o ayrı... Onlar da büyüyünce demezler zaten... :ssz:

Ben hiç cevap vermeyince ezik hissetmiyorum kendimi.Cevap vermiyorsam eğer o tartışmayı uzatmamak içindir.
Ezik olarak görenler kendileri bilir :27:
Bazı üyeler de sırf 'haklısın' dememizi bekliyorlar ya ben de onu anlamıyorum.
Kocasının bariz hatalı olduğu bir konuda dün bi tane konu sahibi hatayı sürekli kendinde arıyor. Orda eşini övmemizi falan mı bekledi anlamadım. Bunun gibi bir sürü örnek var gerçekten.
Maşallah sana.

Ben diyelim ki biriyle atışıyorum, ben banlandım o banlanmadı. Allahımm ekrana kafa atıyorum, ellerim titriyo, esrarkeşler gibi kalıyorum pc basında :D
Hiç unutmam...
Hakaretleri,iftiraları geçiyorum en sonun da bana "Allah'ın neden sana bebek vermediği belli" demişti.:53:
Şok olmuştum..
Msj kutumu özel yaptım,arkadaş listemdekiler dışında kimse msj yazamıyor,tavsiye ederim.

Bunu söyleyenin ağzının ortasına patlatıcan bi tane.

seni sevmeyen ölsün prezentablm :1: ben çok seviyorum yorumlarını hakedene hakettiğini söylüyorsun aynen devam korkma öyle banlardan:ssz::1:

Office ve sen favorımsın..

ikinizin yazdıklarını asla kaçırmam..leman,gırgır halt etmiş..

yirim sizi yir..

Şimdi ben tartışmayı da seviyorum aslında saç baş yoluşmak gibi birşey ya ben kesin çingene çocuguyum beni bence annemler onlardan almış:27:

Ben bi de bdv editörüydüm bi anneme sövmedikleri kalmıştı :1:

benim anama sövdü kendini bilmezin teki ama burda tek gün cezası benle aynı :D benim dediğim terbiyesiz sadece onun ki ise anan hırsız siz hırsızsınız defolun :D
bana ilginç geldi :D

Son düzenleme:
bilmem mi bir keresinde biri sana sataşmıştı nickini unuttum sonra gelip banada bulaştı banlandım :27:
Kesin ben de banlanmışımdır o gün :1:
o zaman ama konu direk bekrete girer sonra minnak baaaaaannnnn diye gider :51::51::1:

Gecen gün kadının biri konu acmış üye adı bereket :1: Sizin yüzünüzden bütün gün kadının adını bekret diye okudum :D

Hiç unutmam...
Şok olmuştum..

ne kadar iğrenc bi tabir...
yok bide gelip karşında sesli söylesin bakalım. söylüyebiliosa...
tutcan kıvılcım cıkartarak sürtce kafasını duvara...
''kadına şiddete hayır'' sloganına ara verelim bu topikde litfennnnnn:27:

yirim sizi yir..

Şimdi ben tartışmayı da seviyorum aslında saç baş yoluşmak gibi birşey ya ben kesin çingene çocuguyum beni bence annemler onlardan almış:27:

aslında avatara bakınca da biraz çingenelik var gibi:1::1: boşver tatlım hakediyor onlar hakedene çingene oluruz :1:

Maşallah sana.

Ben diyelim ki biriyle atışıyorum, ben banlandım o banlanmadı. Allahımm ekrana kafa atıyorum, ellerim titriyo, esrarkeşler gibi kalıyorum pc basında :D

Bunu söyleyenin ağzının ortasına patlatıcan bi tane.

elmoş yivrum senin bir olayında ben çok kötü ban yedim kızım 1 ayım içeride senin yüzünden geçti ahahaha çabuk gel hakkımı ver !

Back
X