- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de kesin var yani inanıyorum...
Atarlı gülistan gibiyim zannediyorum..Ama böyle bazı konularda çok duygulanıyorum..istiyorum ki gidiyim konu sahibesinin kolundan tutayım yardım edeyim..
O puanla ilgili cnm maalesef. Benim efendi takıldığım günlerden birinde ağzını topla demiştim ben bir ay ban yedim o bir gün![]()
Bir de belalılar var, aklına estikce gelip hakaret ediyolar![]()
norweegiaaaaannn senin de kanında cingenelik var haaa :)))yirim
Lan senin puanın yüksekse ben napimhamile halimle evini mi temizliyim ahahahahha
yazan; namkör arkadaş![]()
o bekret o gün kaç can almıştı acaba![]()
ahahahha oha abla yuhhhh
Ay maşallah sana benim ceza puanım üşbinbeşyüz bi senin gibi olamadım![]()
birde konu açıyorsun. açtığına pişman olup çıkıyorsun. neden eski açtığın konulardan haraketle o an ki konun değerlendiriliyor... ruh hali değişir ama... bende buna gıcık oluyorum. nezamandır ciddi konu açmayıp sadece yorum yapıyorum. biri çıkıp ekrandan pataklanacakmışım gibi bir hisse kapılıyorum
![]()
Lan senin puanın yüksekse ben napimhamile halimle evini mi temizliyim ahahahahha
yazan; namkör arkadaş![]()
o bekret o gün kaç can almıştı acaba![]()
ahahahha oha abla yuhhhh
hahahha 'Hadi ordan Esra Erol'un seyircisi' bende tuttum bu cümleyiBende BDV de bi konuya yorum yapmıştım
El dokuma halısı aldım çok pahalı yani el dokuması diye, kaynanam görse çatlar diyen üyeye
Kaynananı kıskandırmak için almanı geçtim el dokuması yani pahalı diye insanların gözüne sokmaya gerek yok el dokuması zaten pahalıdır dedim
'Hadi ordan Esra Erol'un seyircisi' cevabını aldım kızmaktan ziyade yarıldım![]()
norweegiaaaaannn senin de kanında cingenelik var haaa :)))yirim
Hani bir tek beni yirdinn senn![]()
Ben birde konu içerisinde ''açılın ben psikologum,uzmanım ben' deyip böyle olaya zaaaaaart diye dalıp bütün yazıp çizen kişilerin ruh saglıklarının yerinde olmadıgını söylercesine kendini ifade ediş biçimi komigime gidiyor...
aynen ablacım ,bende kolay tongaya düşmem yani artıkta bazen oluyor aradaMerqak ettim tolin duyurulur
Valla,kötü bişey demedim dedi sonra
Bünyem alıştı artık ya,yıllardır neler gördük sitede
Elöiş kıskandım seni hiç özelden taciz edilmedim![]()