- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
bende ben sandım![]()
yok bebeğimmmmm :)))) sen benım super ahçımsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ben sandım![]()
Konuları takip edilen insanlar da oluyor aslında. Nickleri aklımda tutamıyorum ama bir çocuk vardı hapishanede sevgilisi vardı konusu 7 km öteden farkediliyordu, bir de sevgilisini bütün öğrencilerinden kıskanan bir arkadaş vardı, onun da her konusunda gene mi serzenişi ile yazılan yazılar vardı.
mil onun ne tür olduğu anlaşıldımı peki :26: yazık şeyini çok kesmişlerdi travma yaşıyordu![]()
kk dan mı bulalım
Ayy yok kk'da o kadar nefret ettiğim biri yok
oyle deme eden edio canımmmm![]()
Konuları takip edilen insanlar da oluyor aslında. Nickleri aklımda tutamıyorum ama bir çocuk vardı hapishanede sevgilisi vardı konusu 7 km öteden farkediliyordu, bir de sevgilisini bütün öğrencilerinden kıskanan bir arkadaş vardı, onun da her konusunda gene mi serzenişi ile yazılan yazılar vardı.
Elmik hatırladınmı tepsi dedim mapısa sürükledim senide![]()
Gazı verince havaya giriyor işte
Ne fenomen ama varya![]()
ayaz ve lorena![]()
Valla benim öyle oğlum olsa kökünden keserim , evlat olsa sevilmez
Ayy yok kk'da o kadar nefret ettiğim biri yok![]()
"arkadaşım şaka mısın sen".........hııı şakayım burası da komedi tükkanı zaten
"doğru düzgün yorum yapmayacaklar yazmasın benim konuma".............önden liste ver de onlar yazsın konuna
"çık benim konumdan arkadaşım"................kapı ne taraftaydı
"konumu takip edenler bilir"..................etmeyen mok mu yesin
"beni bilen bilir"..........3 B den uzak durucaksın işte kardeş
ayaz ve lorena![]()
onu ben de tam olarak bilmiyorum ama bu tür konular genelde polemik yarattığı için kapatılıyor.
Ay çok yaşa emi hatrladın,ayaz nick değiştirdi sonra![]()
konudan ziyade bir de ego albümleri var...
Kadınlar kulubunde bir kadın neden kocasının boy boy fotolarını paylaşır ki ?
Tamam kendini paylaş paylaşta ben yediginden içtiginden s..... tuvaletin klozet kapagına kadar ayrıntıya girmenin amacını gerçekten merak ediyorum..
Tamam kendini paylaş paylaşta ben yediginden içtiginden s..... tuvaletin klozet kapagına kadar ayrıntıya girmenin amacını gerçekten merak ediyorum..
ah abla hatırlamaz mıyım senin o tepsi fantazin yüzünden kac gün ban yemiştik![]()
Evet ya ayazdı. Valla ismini hatırlayamadığım ünlü insanın ismi söylenmiş gibi oldu. İşte onların konularrı baya baya bilinirdi. Hani bilenler bilir demelerine bile gerek yoktu :)
Ne yaptı acaba Ayaz? Umarım aklı başına tatlı bir şekilde gelmiştir.
allah seni kahretmesinkoptum
![]()