• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

Konuları takip edilen insanlar da oluyor aslında. Nickleri aklımda tutamıyorum ama bir çocuk vardı hapishanede sevgilisi vardı konusu 7 km öteden farkediliyordu, bir de sevgilisini bütün öğrencilerinden kıskanan bir arkadaş vardı, onun da her konusunda gene mi serzenişi ile yazılan yazılar vardı.

Kızın ablası geldi sonra durumu anlattı laf dinlemiyor dedi ..

Son düzenleme:
Konuları takip edilen insanlar da oluyor aslında. Nickleri aklımda tutamıyorum ama bir çocuk vardı hapishanede sevgilisi vardı konusu 7 km öteden farkediliyordu, bir de sevgilisini bütün öğrencilerinden kıskanan bir arkadaş vardı, onun da her konusunda gene mi serzenişi ile yazılan yazılar vardı.

ayaz ve lorena :27::27:

"arkadaşım şaka mısın sen".........hııı şakayım burası da komedi tükkanı zaten
"doğru düzgün yorum yapmayacaklar yazmasın benim konuma".............önden liste ver de onlar yazsın konuna
"çık benim konumdan arkadaşım"................kapı ne taraftaydı
"konumu takip edenler bilir"..................etmeyen mok mu yesin
"beni bilen bilir"..........3 B den uzak durucaksın işte kardeş

"arkadaşım şaka mısın sen".........hııı şakayım burası da komedi tükkanı zaten
"doğru düzgün yorum yapmayacaklar yazmasın benim konuma".............önden liste ver de onlar yazsın konuna
"çık benim konumdan arkadaşım"................kapı ne taraftaydı
"konumu takip edenler bilir"..................etmeyen mok mu yesin
"beni bilen bilir"..........3 B den uzak durucaksın işte kardeş

allah seni kahretmesin :60: koptum :60:

konudan ziyade bir de ego albümleri var...

Kadınlar kulubunde bir kadın neden kocasının boy boy fotolarını paylaşır ki ?

Tamam kendini paylaş paylaşta ben yediginden içtiginden s..... tuvaletin klozet kapagına kadar ayrıntıya girmenin amacını gerçekten merak ediyorum..

Evet ya ayazdı. Valla ismini hatırlayamadığım ünlü insanın ismi söylenmiş gibi oldu. İşte onların konularrı baya baya bilinirdi. Hani bilenler bilir demelerine bile gerek yoktu :)

Ne yaptı acaba Ayaz? Umarım aklı başına tatlı bir şekilde gelmiştir.

onu ben de tam olarak bilmiyorum ama bu tür konular genelde polemik yarattığı için kapatılıyor.

diğer konularımada bak genelde hep güzel paylaşımlarla geçmiştir konularım ve bana iyi gelmiştir okonuyu açmak sağ olsunlar kknin sempatik hatunları:49:

Ay çok yaşa emi hatrladın,ayaz nick değiştirdi sonra :27:

lorenayı özledim ama :5::5::27:

Tamam kendini paylaş paylaşta ben yediginden içtiginden s..... tuvaletin klozet kapagına kadar ayrıntıya girmenin amacını gerçekten merak ediyorum..

bide o tiplere bayılan hatunlar var kkda maalesef kontescm :27:

işte bunlar hep "baaak benim nelerim var, senin yok ki - yok ki" :27:

kimi insanlarda öyle mutlu oluyor demekki canım benım
çözemiyecek ne var bunda :ssz::ssz::ssz:

Evet ya ayazdı. Valla ismini hatırlayamadığım ünlü insanın ismi söylenmiş gibi oldu. İşte onların konularrı baya baya bilinirdi. Hani bilenler bilir demelerine bile gerek yoktu :)

Ne yaptı acaba Ayaz? Umarım aklı başına tatlı bir şekilde gelmiştir.

2sininde gerçek olmadığına inanmaya başlamıştım ben artık zaten yoklar uzun süredir :26: yani ben grmüyorum :5:

Facesini isteyen isteyeneymiş ya kızın, hayranlarına duyuru yaptı herkesi ekleyemem diye :27:

allah seni kahretmesin :60: koptum :60:

VOL 2:
arkadaşım muhattap olma benimle.........olur zaten ben sana değil arkandaki bıyıklıya yazmıştım
evli misin arkadaşım sen............neden koynuna mı alıcaktın
evli olmayanlar yazmasın.............sicil kaydı da getirelim mi
anne olamayan yazmasın anlamıyorsunuz...............sen doğurmuşsun ama sen de hala anlamıyorsun hiçbirşey

Back
X