Egoist Kadın :((

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Kızlar yardımcı muasebeci olarak çalışıyorum çalıştığım yerde müdür bayan çok azarlıyor hemde herkesin içinde. 1Çocuk annesi kadınım en son hatam ne ,, Perşembe depremi yaşadık geceyi arabada bebeğimin başında geçirdim uyuyamadım Cuma günü 16:05 de almam gereken notu 16:55 olarak yazmışım diye birsürü laf yaptı. Senin işini zaten kimse beğenmiyor düzgün yap v.s nasıl bağırıyor. 7 yıllık elamanım emeğim, tazminatım var bırakamıyorum. Borcum var çıksam iş bulamıyorum kolayca hep azarllıyor Allah kalbine merhamet versin

Muhasebe müdürüyüm bizim işimiz hata kaldırmaz. azarlamayı sevmem ama hatayı hiç sevmem. Bence işinize daha çok özen gösterin ki merhamete minnetiniz olmasın.

Muhasebe müdürüyüm bizim işimiz hata kaldırmaz. azarlamayı sevmem ama hatayı hiç sevmem. Bence işinize daha çok özen gösterin ki merhamete minnetiniz olmasın.
Parasal falan değildi onun şahsi bişeyi için saat notu almak gerekti sadece 1 rakam yanlış yazdım hatalı değildim o ego tatmin etti..

Herkesin içinde bağırması telefonda azarladı zaten bide gelip herkesin içinde azarlıyor

İşle alakalı degilmis neden asistanı gibi davrandınız?
Valla benim kafam da yogun,bana güvenmeyin derim ben olsam.
Herkes kendi alarmını kendi kursun.
Elini verince kolunu kaptırıyor insan.

Evet hassas bir mesleğiniz var ..Fakat yine de rencide etmesi gerekmiyor..Siz elinizden geldiğince dikkatli olun fırsat vermeyin.

Müdür bozuntularına bak. Uyarırsın gerekırse sert bır dille kesin bir dille. Kardeşim azarlayamazsın. Bir gün sıratına carpar biri dosyayı defteri aen kımsın bagırıypsun der o şokla bi daha yapamaz. İnsanlar inaan degil ki memlekette. Hata kaldırmazmış bilmem ne meslek. Cıkar işten ya da cek kenara ya da kesin dille soyle. Ama azarlayamazsın. Hakkın yok. Müdür de dinlemem patron da dinlemem ac da kalsam haddini bildiririm. İnsanlar fazla cesur. Oyle onunuze geleni cocuk azarlar gibi forcalamayın ne karsılık alacagınızı bilemezsiniz. Herkesin bir cinnet sınırı oluyor.kımsenın de kımseyı asagılamaya hakkı yok.ne olursa olsun.yemişim statusunu.

Yaşattığını yaşasın bence. Üzülmeyin Allah yardımcınız olsun, dediğiniz gibi Allah kalbine merhamet versin onun da biraz

Malesef buna siz izin vermişsiniz.ama böyle devam edemez.cevabini verin artık.onun kişisel işlerini neden yapıyorsunuz ki.7 yıllık calisansiniz işten çıkartamaz merak etmeyin.baktı gördü karşısında eski azarlayabilecegi elemani yok işten atamayacagina göre geri vites yapacaktır emin olun.hem bi laf var sı...n geçersin diye

Ben sessiz kalamam.
Alttan alttan artik imalarda bulunun en azindan.
Yada bi ustu kim bu kisinin?
Ona sikayet edin.

Cevabını vermediğiniz sürece bu muamelelere maruz kalırsınız. Bakın cevap verin diyorum, sürekli tartışın demiyorum Verin cevabı ne yapabilir? Kovar mı? Kovarsa alırsınız tazminatı ne güzel...

Cevabını vermediğiniz sürece bu muamelelere maruz kalırsınız. Bakın cevap verin diyorum, sürekli tartışın demiyorum Verin cevabı ne yapabilir? Kovar mı? Kovarsa alırsınız tazminatı ne güzel...
O zaman da ihtare saygısızlıktan savunma yazıyor,

Çok isterdim böyle bir yapım olsun genelde susup içime atıyorum nasıl bu huyumdan vaz geçerimm

Keşke sizin dediğiniz gibi olsam hep içimden geçiyor ben hamileyken bile geldi insanların içinde azarladı ağladım okadar ah ettim Allah biliyor haksız değildim ben o zaman da Ahımı alıp parmağını kırmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…