- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Aynen öyle oluyor bi kez yap hep hep diyorlarİşle alakalı degilmis neden asistanı gibi davrandınız?
Valla benim kafam da yogun,bana güvenmeyin derim ben olsam.
Herkes kendi alarmını kendi kursun.
Elini verince kolunu kaptırıyor insan.
Bu söylediğiniz mobbingdir. Bence gerekli uyarıyı yapın. Ne olursa olsun, hatada olsa kimse kimseyi azarlayamaz.Nekada da özen göstersek uykusuz bir gecenin ardından herkes hata yapabilir ve işle alakalı bir hata değildi. Parfüm kokuma bile karışıyor.
İnşallah daha guzel bi iş çıkar karsınıza. Dua edin.Keşke sizin dediğiniz gibi olsam hep içimden geçiyor ben hamileyken bile geldi insanların içinde azarladı ağladım okadar ah ettim Allah biliyor haksız değildim ben o zaman da Ahımı alıp parmağını kırmıştı.
İnşallah teşekkür ederimİnşallah daha guzel bi iş çıkar karsınıza. Dua edin.
O zmn mail at ve ismini belirtmemesi adina rica et. Kulagini ceksin ama kim sikayet etti hic bilmesin.Bi üstü burada değil diye bu egosu zaten
Kağırıp çağırıp azarlamak çözüm yani??? Fikri nize hayran kaldım bu düşünceli ezme taraftarı insanlara ömür boyu beddua ediyorumO bir rakam dediğiniz şey tam bir saat sonraya tekabül ediyor farkındaysanız ve randevu yani sizin yüzünüzden geç kalmış tabii ki müdür olarak laf söyleyecek tek laf işittiniz diye işten çıkmayı düşünüyorsanız bence siz hiç çalışmayın evde oturun belli ki zor durumda kalmış ne yapacaktı başka? başka hatalarınızda oldu ki öyle konuşmuş uykusuz olmanız işinizi aksatmanızı gerektirmez her iş böyle laf duymayan var mı?
Yapın savunmanızı. İşinizde dikkatli olun. Tabi ki hatalar olur. Size bağırırken, duyuyorum ben sesinizi alçartır mısınız deyin. Daha uzatırsa siz sakinleşince konuşalım deyip, dinlenme yerine falan gidin. Sakinken, beni strese sokuyorsunuz, uyarılarınızı saygı çerçevesinde yapın, ben görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıyorum diye ifade edin. Tekrarlanırsa Bir üst yönetimi de konuya dahil edin. Zaten o da edecektir. Ama insanlarla ilişkiniz iyiyse, işyerinde sevilen biri iseniz o kaybeder. Tersi ise siz.O zaman da ihtare saygısızlıktan savunma yazıyor,
Kadın üst ile kadın alt, erkek üst ile erkek alt , çalışmaları zordur. Erkek üstler, erkek altlara küfür dahi ediyor. Sadece erkekler bu durumu daha rahat kabulleniyor. Çoğu zaman sessiz kalıyor. Kadınlar tepki gösterdiği için her zamanki gibi dikkat çekip sorunlu gözüküyor.Keşke size bağırdığı ilk seferinde siz ondan daha fazla bağırsaydınız. “Evet hata yapmış olabilirim ama benimle bu şekilde konuşamazsınız” sizden tepki görmeyince devam etmiş.Ama acele tepki gösterin derim.Kadın üsle çalışmak zordur.
Evet kesinlikle katılıyorum.Kadın üstün hep daha zor olduğunu düşünüyorum.Ego savaşları,hormonlar,ailevi meseleler sebebi ile kadınların duygu durumları daha değişken.Kadın üst ile kadın alt, erkek üst ile erkek alt , çalışmaları zordur. Erkek üstler, erkek altlara küfür dahi ediyor. Sadece erkekler bu durumu daha rahat kabulleniyor. Çoğu zaman sessiz kalıyor. Kadınlar tepki gösterdiği için her zamanki gibi dikkat çekip sorunlu gözüküyor.
Herkesin dediği ya seninle nasıl anlaşamıyor. Ya ben personelin yediği artık yemekleri poşete koyup köpeklere veren biriyim iyilik söylenmez ama siz düşünün böyle karekterimYapın savunmanızı. İşinizde dikkatli olun. Tabi ki hatalar olur. Size bağırırken, duyuyorum ben sesinizi alçartır mısınız deyin. Daha uzatırsa siz sakinleşince konuşalım deyip, dinlenme yerine falan gidin. Sakinken, beni strese sokuyorsunuz, uyarılarınızı saygı çerçevesinde yapın, ben görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıyorum diye ifade edin. Tekrarlanırsa Bir üst yönetimi de konuya dahil edin. Zaten o da edecektir. Ama insanlarla ilişkiniz iyiyse, işyerinde sevilen biri iseniz o kaybeder. Tersi ise siz.
Aynen öyle işçiyi köle değilEvet kesinlikle katılıyorum.Kadın üstün hep daha zor olduğunu düşünüyorum.Ego savaşları,hormonlar,ailevi meseleler sebebi ile kadınların duygu durumları daha değişken.
Ama tepki göstermenin engelleyeceğini düşünüyorum.Sessiz kaldıkça ardı arkası kesilmez.
Tmm işte. Güzellikle anlatın derdinizi. Olmadı üstlerinize bildirin. Haklı da olsa haksız da bağırmak çağırmak olmaz. Ben de müdürlük yaptım yıllarca. Çıkardığım da oldu azarladığımda. Ben hatalara kızmam uyarılar yapar anlatırdım. Ben saygısızlığa kızarım. İş saatinde gazete okuyup, işine dön dediğim eleman kahve sigara gazete okumak benim hakkım demişti :) e tabi sesim yükseldi. Sonrasında aradığım evraklar 10 kez sorduğum halde masasında çıkınca maalesef işten çıkardım.Herkesin dediği ya seninle nasıl anlaşamıyor. Ya ben personelin yediği artık yemekleri poşete koyup köpeklere veren biriyim iyilik söylenmez ama siz düşünün böyle karekterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?