- 7 Aralık 2018
- 7.361
- 18.964
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Merhabaa hanımlar biraz saçma ama benim sinirlerimi bozan bir konuyla karşınızdayım. Eski bir sevgilim vardı yanlış yaparak ayrıldı benden daha doğrusu ben ayrıldım ama onun yüzünden. Zaten bu erkekler biraz böyledir.. neyse işte ben bu kişiyi çok sevdim yeri geldi annesi oldum yeri geldi babası. Kıymetim bilindi mi? Sanmam. Ayrılalı oldu baya. Seviyor muyum? Eveet ama kabullendim yani benim kalbimde en derinlerde kalmaya devam edecek. Hiç yapabileceğim bir şey yok çünkü her şeyi denedim kaç şehir gezdim kaç insan tanıdım ı ıhh olmadı. Kaderim böyleymiş neyse konu bu değil. Geçenlerde bir kızla sevgili oldu ayrıldılar falan kısa sürdü. Ama kız aynı ben. Hatta sınıftan bir kız demişti ki bu olaylar olmadan önce bu kızla yüzünüz çok benziyor. Gittiğimiz okullar bile aynı. Müzik tarzımız hafif maskülen olmamız. Benimle tanıştığında aldatılmıştım. O kızda öyleydi falan. Bu egoma çok ters düşüyor. Resmen benden bir tane daha var. Tek fark onun boyu daha uzun. Ama gıcccık oluyorum gıccık. Madem böyle kızlardan hoşlanıyordun garezin bana mıydı? Sakinleştirin beni..