Mesafe koyayim derken birbirinize laf sokar duruma gelmissiniz.
Evinizde misafir etmek istemiyorsaniz etmezsiniz zorla gelecek degil herhalde?
Hoşnut olmadığın birini evine alman yanlış bir hareket olur.Anlamayan insana sınırları daha keskin çizmelisin.Ailemden bahsetmek istemiyorum,ben bu konuşmalardan hoşlanmıyorum gibi...Merhaba kızlar
Dert midir bilemedim ama birilerine anlatmasam catlayacagim. İş sayesinde tanıştığım bir bayan var. Adı ayşe olsun. Bu ayşe sürekli kendini beğenen, tutarsız, kocasını bir yerip bir öven bir tip. İnanın onun aile yaşantısı hiç mi hiç umrumda değil sürekli molaya çıkalım hadi şuraya gidelim deyip başımı şisiren biri. Türlü bahaneler buluyorum atlatıyorum ama ısrarcı. Bende yeni evliyim ve eşimle çok şükür güzel bir bağımız var her konuda ve ben detay anlatmayi sevmeyen biriyim. Ne yapıp edip illa soran kendi evliliği ile kıyas yapıyor . Benim kendi aile yaşantım ile de yapardı zamanında .Araya mesafe koydum kırmadan etmeden ama hala anlamıyor. Tek onunla gorusecegim tek onun derdi var o mükemmel kocası mükemmel. Geçen telefon aldı kendi paramla koca parasıyla değil dedi ki kimsede sormamıştı. Sonra da bir doğurayım kocam araba alacak dedi benimde artık sabrim taştı oyuncak mı dedim bir bozuldu anlatamam. Bunu demesinin sebebide bizim durumunuz orta halli ama tutumlu olduğum için bekarken herşeyi aldım cok şükür. işimde iyi kazanıyorum esiminde işi iyi iması arabayı eşin aldı gibisinden. Halbuki bekardım aldığımda ve bu onu hiç ilgilendirmez. Şimdi de tutturmuş evime gelmek istiyor. Siz olsanız böyle
Fesat birini kabul edermisiniz
Yeni evliyim ya evimi görmek istiyormuş. Ha bu arada düğünüme de teşrif etmediİs arkadasi iste kalir ,evinize sokmayin ,hayatinizla ilgili detasy vermeyin ,
Gelmek istedigini soyleyince ,eve is goturmuyorum ,butun gun seni goruyorum ,
Aileme arkadaslarima vcakit ayiriyorum diyin
Bende yeni evliyim ve şu yeni evli evini görmek isteyenler bir bitmiyor.
Böyle insanı da kesinlikle evinize almamalısınız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?