Aaa ortak arkadaşımız mı var
kız arkadaşım bu adama maddi yönden yardımda ediyorsa aynı kişiden bahsediyoruz :)))))))))))))
Yok ex aşkına ediyodu
Bu yenisi maço çıktı evinin karısı çocuklarının anası olacaksın dedi, çalışmıyobunla sözlendi
bu konuyla ilgli bir anım var.o zamanlar kk ya yeni üye olmuştum bir arkadaş eşinden şikayetçiydi,işte adam daha nişanlıyken bunu dövmeye ve hakaret etmeye başlamış.ama çok seviyormuş evlenmişler.bu seferde adam defalarca aldatmış yine şiddet uygulamış.ne yapayım diye soruyordu.
ben de boşan bu adamdan,böyle hayat mı geçer gibi birşey yazmıştım.tam hatırlamıyorum.
sen misin bunu yazan? konu sahibi bir başladı bana saymaya.ertesi günde geldi ve aynen şu cümleyi kurdu;
"biz kocişimle barıştık bu da sana kapak olsun şekerim"
ben şoklarda tabii..
yani konu başlığı da yanlış aslında,erkeğe ego tatmini yaptıran kadınlar olmalıydı :)
bu arada arkadaşım 4 yıl okuyup ögretmen olmak için kendini heba eden arkadaşım şuan mesleginden bile vazgeçmiş durumda :)
bu konuda hassas olmamım nedeni daha çok çocukluk arkadaşımla tamamen yollarımızı ayırmak oldu erkek arkadaşı sadece benimle görüştüyordu kızı oda çocukluk arkadaşıyız diye daha sonra benim kıyafetlerime karşır olmuştu goles bugün ne giydi onun yanındasın sonuçta ona bakarlar sende yanındasın hoş olmaz çogu zaman sırf arkadaşım üzülmesin diye onunla buluşucagım zamanlar bi kot bi tşötr giyerdim ama ne kadar böyle devam edebilirdi ki cahil adam topuklu ayakkabıma karıışana kadardı herşey nikahlı kocan bile bunları yaptıramaz sana o kim oluyor diye terkettim görüşmüyorum zaten o şehirden taşındım arkadaşım sürekli evdeymiş duyduguma göre kilo felan almış önceleri spor merkezinden çıkmayan kız 80 kilo yolunda hayatına devam etmekte :)))
şaka gibi ya kocişiyle barışmış aaa bak boynuzun yana kaymış hafifden deseydinnn ne kadınlar varrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?