- 10 Ağustos 2016
- 103
- 56
- 13
- 36
- Konu Sahibi makeupbyneslihan
-
merhaba . bendede aynı sorun var siz karar verdinizmi olmaya ? eğri burunlar 2 kez ameliyat olabiliyormuş bazen 3Arkadaşlar ben 2 hafta sonra ameliyat olacağım ve burnumda eğrilik var yani burnum sağ tarafa doğru yamuk duruyor önden bakılınca. Doktorum kemerini düzeltirim, eğriliği de düzeltebildiğim kadar yaparım ama ameliyattan sonra burun kaynama sırasında tekrar yamulabilir ona birşey yapamam dedi. Ameliyattan sonra burnu tekrar yamulanlar var mı? Ya da ameliyat olunca burnu tamamen düzleşenler? Ya burnum yine yamulursa diye ödüm patlıyor resmen...
merhaba . bendede aynı sorun var siz karar verdinizmi olmaya ? eğri burunlar 2 kez ameliyat olabiliyormuş bazen 3o yüzden çoğu eğri burun vazgeçiyor benim gibi. ama siz vazgeçmeyin belkide sizinki düzelecektir doktor.Siz kbbmi plastik cerrahlamı görüştünüz?
Benimde burnum eğriydi ameliyat olalı bir ay oldu ve ameliyattan çıktığından beri yine eğriydi ve hala eğri hiç düzelme yok çok üzgünüm ama bu eğrilikten kurtulmak istiyorumBenim 1 eylülde ameliyatım var doktorum kbb doktoru. Ama o öyle dediği için ben hala kararsızım olup olmamakta
Benimde burnum eğriydi ameliyat olalı bir ay oldu ve ameliyattan çıktığından beri yine eğriydi ve hala eğri hiç düzelme yok çok üzgünüm ama bu eğrilikten kurtulmak istiyorum
Eğrilik eskisi gibi sağ tarafta gözlük izi gibi çöküklük var oda daha eğri görünmesine sebep oluyor ben şu doktorları anlamıyorum eğer bir hastanın burnunda risk varsa bunu söylesinler bana kaburga dan kıkırdak almamız gerekebilir dedi ben tamam dedim madem öyle neden alıp burnumu sağlamlaştırmadı şimdi beni ikinci ameliyata mecbur bıraktı maddi manevi sömürme bu yazık yani ben iki çocuğumla perişanlık yaşayarak ameliyat oldum bana düzelecek diyor doktor ama inanın bir ay bir hafta oldu hala aynı yani ben bu süreci nasıl geçiri cm bilmiyorum ikinci ameliyatı kime nasıl olacak bilmiyorum maddi manevi nasıl olacak bilmiyorum çok üzgünümÇok üzüldüm. Hiç mi düzelmedi yoksa eski halinden biraz daha iyi mi? Çünkü benim doktorumun dediğine göre ameliyattan sonra eskisi kadar kötü olma ihtimali yokmuş.
Eğrilik eskisi gibi sağ tarafta gözlük izi gibi çöküklük var oda daha eğri görünmesine sebep oluyor ben şu doktorları anlamıyorum eğer bir hastanın burnunda risk varsa bunu söylesinler bana kaburga dan kıkırdak almamız gerekebilir dedi ben tamam dedim madem öyle neden alıp burnumu sağlamlaştırmadı şimdi beni ikinci ameliyata mecbur bıraktı maddi manevi sömürme bu yazık yani ben iki çocuğumla perişanlık yaşayarak ameliyat oldum bana düzelecek diyor doktor ama inanın bir ay bir hafta oldu hala aynı yani ben bu süreci nasıl geçiri cm bilmiyorum ikinci ameliyatı kime nasıl olacak bilmiyorum maddi manevi nasıl olacak bilmiyorum çok üzgünüm
İnş mağdur olmazsınız ama dünyanın en iyi doktoru çıksa karşıma güvenim kalmadı şimdi onlara ulaşmaya çalışıyorum cevap bile vermiyorlar bumu yani parayı al gerisi umrunda olmasın hakmı bumu ben tekrar o parayı nerden bulacm ve gerçekten ben sırf estetik amaçlı olmadım nefes alamıyorum ama yapmışken de plastik cerrahi tercih etti ki dışında da bir problem olmasın bilmiyorum bende bir talihsizlik var herhalde ve en kötüsü çevrenizdeki insanların sizin bu durumunuza sevinmesi size tavsiyem ameliyat olacağınızı akraba arkadaş kimseye söylemeyin iyi bir doktor araştırın ve doktorunuzla herşeyi ayrıntılı konuşunSizin adınıza çok üzüldüm, doktorunuz ameliyat sonrası süreçte de sizinle ilgilenmiyorsa hukuki işlem başlatabilirsiniz sonuç olarak maddi ve manevi zarara uğradınız. Benim doktorum da kulaktan ya da kaburgadan kıkırdak almam gerekebilir dedi. Bilmiyorum nasıl olacak inşallah bende mağdur olmam.
Bence çok iyi araştırın..Kaç doktorla görüştünüz? En az risk sunan doktora ameliyat olmak en iyisidir.Arkadaşım da burun eğriliği için 3 sene önce ameliyat olmuştu.Ciddi bir eğrilikti.Ama şu an hiçbir sorunu hiçbir yamukluk yok.Arkadaşlar ben 2 hafta sonra ameliyat olacağım ve burnumda eğrilik var yani burnum sağ tarafa doğru yamuk duruyor önden bakılınca. Doktorum kemerini düzeltirim, eğriliği de düzeltebildiğim kadar yaparım ama ameliyattan sonra burun kaynama sırasında tekrar yamulabilir ona birşey yapamam dedi. Ameliyattan sonra burnu tekrar yamulanlar var mı? Ya da ameliyat olunca burnu tamamen düzleşenler? Ya burnum yine yamulursa diye ödüm patlıyor resmen...
Bence çok iyi araştırın..Kaç doktorla görüştünüz? En az risk sunan doktora ameliyat olmak en iyisidir.Arkadaşım da burun eğriliği için 3 sene önce ameliyat olmuştu.Ciddi bir eğrilikti.Ama şu an hiçbir sorunu hiçbir yamukluk yok.
Şu an aynı eğrilik sorunu sebebiyle revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. Siz hangi doktora ameliyat oldunuz ve tekrar kayma eğrilme gibi bir problem yaşadınız mı?3-4 farklı doktorla görüştüm ve en son şu anki doktorumda karar kıldım açıkçası doktorumun gerçekçi yaklaşımı bana güven verdi diğer doktorların hepsi "yaparız, hallederiz" şeklinde cevap verdiler, bana pek gerçekçi gelmedi. Ama şu anki doktorum tüm riskleri söyledi ve burun eğriliğimin düzeltilmesi konusunda da beni uyardı ve tüm ihtimalleri gerçekçi olarak anlattı.
Okuduğum yorumlara bakılırsa en iyi doktora bile ameliyat olunsa yine de risk durumu var eğri burunlarda. İşimiz biraz şansa, biraz da doktorun becerisine kalıyor sanırım..
Burnunuz şuan nasıl düzeldi mi kızlar ben de aynı sorunu yaşıyorum
Ben de alçı vardı. Deliklerim eşit durmuyodu kanamadan falan dolayı birisi daha büyüktü şuan delik büyüklükleri eşit ama eğrilikten dolayı delikler asimetrik duruyor
Canim senin kac gun oldu? Egrilik sandigin ödem olabilir mi doktorunla hic konustun mu?
Fotoğraflarınızı inceledim gerçekten büyük bi değişim yaşamışsınız bu süre içinde. Ben de bugün doktorumla görüştüm masaj verdi 2-4 ay arasında masajla düzelmek mümkün dedi. Elimle ağrıyacak derecede iticem. Burun deliklerimdeki asimetri gittikçe azalıyor günden güne onu fark ettim. Gerçekten birisi yatay birisi dikey duruyodu. Şuan hemen hemen eşitlendiler yine de biraz asimetrik. Onun dışında bakılınca hafif eğrilik var onun da masajla düzeleceğini düşünüyorum :)Kıkırdak hafızası denen durum nedeniyle bazen kıkırdak alıştığı yanlış yöne doğru büyüyebiliyormuş ..Ancak yanlış kaynama diye bir sorun duymadım
Ben de eğrilik nedeniyle ameliyat oldum . Burun deliklerimden biri tümüyle tıkalıydı, bir de kırık vardı . yani tümüyle fonksiyonsuz bir burundu .Daha önce bir kaç kez ameliyat olmak istedim ama çeşitli aksilikler nedeniyle geçen mayıs ayında olabildim .
Şu an burnum 4 aylık .Alttan baktığımda burun delikleri yüzümü ortalıyor . Burnumdan nefes alabiliyorum En güzeli koku alma nerdeyse hiç yoktu ..o da düzeldi .
Burnumun önce ve sonra alttan görünüşünü ekliyorum diğer resimlerim albümümde .Her zaman forumda olmadığım için albümümü açık bırakıyorum bakabilirsiniz .
Doktorumu bu forumdan buldum Ege Ünv Plastik ve reconstructive cerrahi Prof Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu yaptı .
[photo=medium]1251499[/photo]
[photo=medium]1251507[/photo]
O adam benim ve tanıdığım rahat 3 4 kısının burnunu mahvettiKıkırdak hafızası denen durum nedeniyle bazen kıkırdak alıştığı yanlış yöne doğru büyüyebiliyormuş ..Ancak yanlış kaynama diye bir sorun duymadım
Ben de eğrilik nedeniyle ameliyat oldum . Burun deliklerimden biri tümüyle tıkalıydı, bir de kırık vardı . yani tümüyle fonksiyonsuz bir burundu .Daha önce bir kaç kez ameliyat olmak istedim ama çeşitli aksilikler nedeniyle geçen mayıs ayında olabildim .
Şu an burnum 4 aylık .Alttan baktığımda burun delikleri yüzümü ortalıyor . Burnumdan nefes alabiliyorum En güzeli koku alma nerdeyse hiç yoktu ..o da düzeldi .
Burnumun önce ve sonra alttan görünüşünü ekliyorum diğer resimlerim albümümde .Her zaman forumda olmadığım için albümümü açık bırakıyorum bakabilirsiniz .
Doktorumu bu forumdan buldum Ege Ünv Plastik ve reconstructive cerrahi Prof Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu yaptı .
[photo=medium]1251499[/photo]
[photo=medium]1251507[/photo]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?