Cilt Bakımı Ürünleri egzama, sedef, deterjan alerjileri,takı alerjisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0653
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

0653

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
6
0
36
Ankara
muhteşem bir ürün var arkadaşlar ! bundan yaklasık 1,5 - 2 sene önce ellerimde deterjan alerjisine bağlı egzama oluşmustu ,hangi dr gidersem gidiyim ellerimi sıvı sabundan ve deterjandan uzak tutmamı söyledi ... tabi ki ben bunları uygulıyamadığım için her gecen gün ellerimdeki kaşıntı ve iritasyon artı. şimdi yalnızca eczanelerde satılan bi ürün keşfettim GLOVES IN A BOOTLE ŞİŞEDEKİ ELDİVEN ve kullanmaya başlıalı 1,5 ay gibi bir süre olmasına ragmen ellerimde egzama çok ciddi oranda iyileşti .. ayrıca çocuklarda da kullanılabiliyo egzaması olan mutlaka denesin derimmm...

merhaba benim kızımında ellerinde ve bacaklarında vardı o ürünü yurt dışından getirtmiştik ama şu anda eczanelerde var o yüzden şanslısınız :)

gerçektenmi iyi geliyormu
ben 10 senedir çekiyorum egzamayı ellerimde kanıyor ağrıyor,neler kullandım ama nafile
bu nasıl kullanılıyor arkadaşlar kremmi ?
fiyatı ne kadar?

gerçektenmi iyi geliyormu
ben 10 senedir çekiyorum egzamayı ellerimde kanıyor ağrıyor,neler kullandım ama nafile
bu nasıl kullanılıyor arkadaşlar kremmi ?
fiyatı ne kadar?
selam herbalist ismail yıldız ile tanışmanı öneririm kesin çözüm aloevera jel , kollodiol gümüş suyu v.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…