Egzama hastasına deterjan mı önermiş.o doktor diplomasını bakkaldan almış heralde.ben de egzama hastasıyım.artık kortizonlu krem kullanmak zorunda kalıyorum ki dokyorlar kesinlike deterjan yasak diyor ama mümkün değil ki
Ben yakından bakmadım gözümü kısıp bulanık baktım. Rüyama girer :/ne hale gelmiş yüzü, korku filmini yaşamış resmen
Doktor önerdi diye yazılmış haberin aslında da, hatta aile sonradan araştırdığında çok küçük dozda çamaşır suyunun kullanılabildiğini okumuşlar.bence olayda bir yanlislik var.
banyo suyuna tavsiye edilen camasir suyu degil disinfectanttir genelde.
haberin hicbir yerinde adama dava acildi vs de yazmiyor. cilt doktoru oldugu soylenen diyor, hangi hastane, hangi doktor?
gecmis olsun ama ya bu kadin tedaviyi yanlis uyguladi ya da kocakari ilaci gibi kafasina gore bi is yapip doktor tavsiyesi diyor.
camasir suyu denen sey haberde bleachtir o da ikiye ayriliyor. chlorine bazli ve peroxide bazli. domestos ta bleachtir ace de. yani hangisini hangi oranda kullandigi onemli oldugu gibi bir de boyalarda falan kisiye ozel tepki olur bazen onun gibi bir sey de olmus olabilir.Doktor önerdi diye yazılmış haberin aslında da, hatta aile sonradan araştırdığında çok küçük dozda çamaşır suyunun kullanılabildiğini okumuşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?