Saç Bakım Ürünleri Egzema ve saç dökülmesine iyi geldiği söylenen LR ürünleri kullananlar

pacwoman

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
353
67
318
Merhaba arkadaşlar
Dün bir arkadaşım yeni üye olduğu LR ürünlerinin çok iyi olduğunu anlattı, internette de olumlu yorumlar okudum ama çoğu akne ürünleri üzerineydi. Benim sorunum egzema ve saç dökülmesi. Satıcı arkadaşlar dışında ürünleri kullananlardan olumlu/olumsuz yorumlar bekliyorum. Ürünler biraz pahalı olduğu için param çöpe gitsin istemiyorum.

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır..

Ben saç çıkartıcı ürününü kullandım ayrıca şu anda da acil yardım spreyini kullanıyorum saçlarım için :D egzama için çok iyi demişler ancak deneyimlemedim.

Merhaba arkadaşlar
Dün bir arkadaşım yeni üye olduğu LR ürünlerinin çok iyi olduğunu anlattı, internette de olumlu yorumlar okudum ama çoğu akne ürünleri üzerineydi. Benim sorunum egzema ve saç dökülmesi. Satıcı arkadaşlar dışında ürünleri kullananlardan olumlu/olumsuz yorumlar bekliyorum. Ürünler biraz pahalı olduğu için param çöpe gitsin istemiyorum.
Satıcı arkadaşlar yazmasın demişsiniz ama LR Sistemine çoğu kişi derdine derman bulmak veya sağlıklı kozmetik ürünleri kullanmak istediği için öncelikle deniyor, beğeniyor ve kullanmaya karar veriyor. Karar aşamasından sonra daha uygun ürün almak istediği için sisteme üye oluyor. Ürünlerden memnun kaldıkça çevresindeki sevdiklerine öneriyor. derken derken iş olarak yapmaya başlıyor. Şahsen benim LR ile tanışmam ve iş olarak yapmam bu şekilde.

Şu anda iki arkadaşımı egzama tedavisi için LR'a üye yaptım. Birinin saç derisinde var sadece diğerinin ellerinde dizlerinde var. Yaklaşık 2 hafta oldu kullanıyorlar. Egzamalarda iyileşme gözlemlemeye başladık. Ama bu bir süreç. Kimisinde 1 ayda geçer, kimisinde 3 ayda kimisinde fayda bile etmeye bilir. Çünkü LR ürünleri muadil ilaçlar değildir. Sadece cilt bakımı ve gıda desteği ürünleri vücudumuzun ihtiyacı olan bileşimleri içerdiğinden ve yenileme özelliği bulunduğundan bu tarz rahatsızlıkları geçirebiliyor. Denemekte fayda var derim ben.

Merabalar ikiyasindaki kiz cocugunda egzama vardi 15 gunde sonuc aldik ve sac dikulmesini istemiyorsaniz kadin erkek farketmez kesinlikle man set

Back
X