Kızlar merhaba;
kısaca kendimden bahsedeyim. ben pko'luyum kilo vermem lazım. tüm hayatımı altüst ediyor. en önemlisi de artık kendimi mutsuz hissetmeye başladım.
ben kilo verdikçe mutlu da olurdum. bugünler de kilolarla birlikte üzerime bir de mutsuzluk çöktü.
bir kaç başarılı denemem oldu birinde 19 kilo verdim. sağlıksız verdiğim için fazla fazla aldım yanında bir de sağlığımdan oldum.
bir denememde de beslenme uzmanından aldığım yardımlarla 23 kilo verdim. spor yapmamıştım sarkmalarım oldu. bu kiloyu da o yıl ki sınav maratonunda aldım.
şu an ki hedefim sayı olarak belirtmeyeceğim ama kendimi mutlu hissettiğim en sağlıklı kilo.
haftasonlarım boş spor yaparak değerlendirmeyi düşünüyorum.özellikle kollarda ki sarkmaları toparlamak en büyük hedefim.
beslenme uzmanının verdiği listeye göre hareket edeceğim.
diyet listem şöyle:
sabah: 1 bardak çilekli yeşilçay
2 kk peynir ya da 1 yumurta ve 1 kk peynir
2 ince dilim ekmek
domates, yeşillik
ara: 2 porsiyon meyve (öğle yemeğinden 2 saat sonra)
öğle: 3 köfte ya da 4 y.k. sebze yemeği
4 yk. bulgur pilavı
bol salata yoğurt
ara: 2 grissini ve 1 bardak süt
akşam: 3 köfte ya da 4 y.k. sebze yemeği
bol salata
ara: 3 porsiyon meyve + 5 fındık
ara: 1 süt
kızlar buraya yazmam aslında beni de kamçılayacak. kendime her 5 kilo da bir küçük ödül vereceğim.
başlangıç tarihi/ 1. hafta başlangıcı: 72 kg
kısaca kendimden bahsedeyim. ben pko'luyum kilo vermem lazım. tüm hayatımı altüst ediyor. en önemlisi de artık kendimi mutsuz hissetmeye başladım.
ben kilo verdikçe mutlu da olurdum. bugünler de kilolarla birlikte üzerime bir de mutsuzluk çöktü.
bir kaç başarılı denemem oldu birinde 19 kilo verdim. sağlıksız verdiğim için fazla fazla aldım yanında bir de sağlığımdan oldum.
bir denememde de beslenme uzmanından aldığım yardımlarla 23 kilo verdim. spor yapmamıştım sarkmalarım oldu. bu kiloyu da o yıl ki sınav maratonunda aldım.
şu an ki hedefim sayı olarak belirtmeyeceğim ama kendimi mutlu hissettiğim en sağlıklı kilo.
haftasonlarım boş spor yaparak değerlendirmeyi düşünüyorum.özellikle kollarda ki sarkmaları toparlamak en büyük hedefim.
beslenme uzmanının verdiği listeye göre hareket edeceğim.
diyet listem şöyle:
sabah: 1 bardak çilekli yeşilçay
2 kk peynir ya da 1 yumurta ve 1 kk peynir
2 ince dilim ekmek
domates, yeşillik
ara: 2 porsiyon meyve (öğle yemeğinden 2 saat sonra)
öğle: 3 köfte ya da 4 y.k. sebze yemeği
4 yk. bulgur pilavı
bol salata yoğurt
ara: 2 grissini ve 1 bardak süt
akşam: 3 köfte ya da 4 y.k. sebze yemeği
bol salata
ara: 3 porsiyon meyve + 5 fındık
ara: 1 süt
kızlar buraya yazmam aslında beni de kamçılayacak. kendime her 5 kilo da bir küçük ödül vereceğim.
başlangıç tarihi/ 1. hafta başlangıcı: 72 kg