- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 33
- Konu Sahibi lorilori72
Ogrenciyken aldim ama sık sık gittim direksiyon egitimlerine neredeyse hergun cokda guzel ogrendim araba kullanmayi onemli olan pratik yapmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 14 saat alacam. Hergün gidecem insallah. Ben de alırım umarım. Teşekkür ederimOgrenciyken aldim ama sık sık gittim direksiyon egitimlerine neredeyse hergun cokda guzel ogrendim araba kullanmayi onemli olan pratik yapmak
Darısı bana. Teşekkür ediyorumBende en az sizin kadar korku içerisindeydim, hatta ilk dersime giderken geri dönmeyi bile düşünmüştüm ama o koltuğa oturunca hepsi geçiyor merak etmeyin. Bir kere araba kullanmak gerçekten çok keyifli. Yavaş yavaş öğreniyorsunuz, zaten hocalar sizi yönlendiriyorlar. Zaten süre süre parkuru ezberleyeceğiniz için nerede ne yapacağınızı kendinizde göreceksiniz.
Ben ilk sınavımda tamamen heyecanımdan kalmıştım, hem de parkuru bitirmeme çok az kalmıştı.İkinci sınavımda geçtim, çokta güzel bir komisyona denk gelmiştim. Dışarıdan çok zormuş gibi görünse de aslında kolay ve sürmeye başladıkça yaşayacağınız o keyif bambaşka.
Geçersiniz, hiç heyecan yapmayın. Bunu asla yapamam diyip şu an ehliyet sahibi olan biri olarak söylüyorum. Sizde yaparsınız. :)
Şimdiye kadar hep korkumdan su ana kadar bekledim. Ama cesaretimi toplayıp bu sefer alacam dedim. Yarın baslayacağm bakalım insallah iyi olurO derslerde gayet güzel öğretiyorlar bütün taktikleride veriyorlar sınav için merak etmeyin. Derslerde paniğe kapılmadan ne anlatılıyor rahat bir şekilde yapmaya bakın. Neticede yanınızda hoca var o bir sorunda müdahale edecek zaten o yüzden rahat olursanız daha çabuk öğrenir ve kavrarsınız. İlk giriştede muhtemelen alırsınız.
Evet artık zor, zor dönemde aldım ehliyeti bende. İlkinde geçemedim. Ama tamamen benim stres yapmam kaynaklıydı. Stres yapmadan o hatayı yapmazdımCok büyük bir dert değil ama direksiyon dersine gideceğim yarın ve kalbim küt küt atıyor korkudan. Ehliyeti hic alamazmısım gibi geliyor. Yanımdan araba geçince nasıl kullanıyor bu millet diye ağzım açık kalıyor. Hic araba kullanmadan sadece sürücü kursunun verdiği dersle ilk sınavdan ehliyet alan oldu mu ya da böyle korkuları olup bu korkusunu yenen oldu mu
Ben aldimCok büyük bir dert değil ama direksiyon dersine gideceğim yarın ve kalbim küt küt atıyor korkudan. Ehliyeti hic alamazmısım gibi geliyor. Yanımdan araba geçince nasıl kullanıyor bu millet diye ağzım açık kalıyor. Hic araba kullanmadan sadece sürücü kursunun verdiği dersle ilk sınavdan ehliyet alan oldu mu ya da böyle korkuları olup bu korkusunu yenen oldu mu
Bennn en büyük fobim arabaydi ama zorda kalınca kursa gittim ilk sınavda aldim ehliyeti sinava girdiğim arabadan başkada bir arabaya binmemistim insallah sende alirsin ilk girişteCok büyük bir dert değil ama direksiyon dersine gideceğim yarın ve kalbim küt küt atıyor korkudan. Ehliyeti hic alamazmısım gibi geliyor. Yanımdan araba geçince nasıl kullanıyor bu millet diye ağzım açık kalıyor. Hic araba kullanmadan sadece sürücü kursunun verdiği dersle ilk sınavdan ehliyet alan oldu mu ya da böyle korkuları olup bu korkusunu yenen oldu mu
Ben bu şekilde ehliyetimi aldım. Sadece sürücü kursunun verdiği derse gitmiştim o kadar. ilk girişte kazandım. Hem de manuel vitesli olarak. Zor değil, başarabilirsiniz.Hic araba kullanmadan sadece sürücü kursunun verdiği dersle ilk sınavdan ehliyet alan oldu mu
Cok sagolun insallahBennn en büyük fobim arabaydi ama zorda kalınca kursa gittim ilk sınavda aldim ehliyeti sinava girdiğim arabadan başkada bir arabaya binmemistim insallah sende alirsin ilk girişte
İnsallahBen aldimarabanin a sini bilmezdim hep biri kullanır giderdim en sonunda ailemin zoru ile ehliyete yazıldim ilk direksiyon dersinde her an istop ettirdim hocayi delirttim
yarim saat sonra gel dedi o zaman da kaç yıldır kullanıyorsun dedi
zaten hocanin ayağının altında da fren gaz var o ayarliyo rahat ol hocayı dinle yaparsiniz