Ehliyet alanlar bi bakabilir mi?

Ogrenciyken aldim ama sık sık gittim direksiyon egitimlerine neredeyse hergun cokda guzel ogrendim araba kullanmayi onemli olan pratik yapmak

Bende en az sizin kadar korku içerisindeydim, hatta ilk dersime giderken geri dönmeyi bile düşünmüştüm ama o koltuğa oturunca hepsi geçiyor merak etmeyin. Bir kere araba kullanmak gerçekten çok keyifli. Yavaş yavaş öğreniyorsunuz, zaten hocalar sizi yönlendiriyorlar. Zaten süre süre parkuru ezberleyeceğiniz için nerede ne yapacağınızı kendinizde göreceksiniz.
Ben ilk sınavımda tamamen heyecanımdan kalmıştım, hem de parkuru bitirmeme çok az kalmıştı. :kızgın: İkinci sınavımda geçtim, çokta güzel bir komisyona denk gelmiştim. Dışarıdan çok zormuş gibi görünse de aslında kolay ve sürmeye başladıkça yaşayacağınız o keyif bambaşka.
Geçersiniz, hiç heyecan yapmayın. Bunu asla yapamam diyip şu an ehliyet sahibi olan biri olarak söylüyorum. Sizde yaparsınız. :)

O derslerde gayet güzel öğretiyorlar bütün taktikleride veriyorlar sınav için merak etmeyin. Derslerde paniğe kapılmadan ne anlatılıyor rahat bir şekilde yapmaya bakın. Neticede yanınızda hoca var o bir sorunda müdahale edecek zaten o yüzden rahat olursanız daha çabuk öğrenir ve kavrarsınız. İlk giriştede muhtemelen alırsınız.

Bende en az sizin kadar korku içerisindeydim, hatta ilk dersime giderken geri dönmeyi bile düşünmüştüm ama o koltuğa oturunca hepsi geçiyor merak etmeyin. Bir kere araba kullanmak gerçekten çok keyifli. Yavaş yavaş öğreniyorsunuz, zaten hocalar sizi yönlendiriyorlar. Zaten süre süre parkuru ezberleyeceğiniz için nerede ne yapacağınızı kendinizde göreceksiniz.
Ben ilk sınavımda tamamen heyecanımdan kalmıştım, hem de parkuru bitirmeme çok az kalmıştı. :kızgın: İkinci sınavımda geçtim, çokta güzel bir komisyona denk gelmiştim. Dışarıdan çok zormuş gibi görünse de aslında kolay ve sürmeye başladıkça yaşayacağınız o keyif bambaşka.
Geçersiniz, hiç heyecan yapmayın. Bunu asla yapamam diyip şu an ehliyet sahibi olan biri olarak söylüyorum. Sizde yaparsınız. :)
Darısı bana. Teşekkür ediyorum 🙏

O derslerde gayet güzel öğretiyorlar bütün taktikleride veriyorlar sınav için merak etmeyin. Derslerde paniğe kapılmadan ne anlatılıyor rahat bir şekilde yapmaya bakın. Neticede yanınızda hoca var o bir sorunda müdahale edecek zaten o yüzden rahat olursanız daha çabuk öğrenir ve kavrarsınız. İlk giriştede muhtemelen alırsınız.
Şimdiye kadar hep korkumdan su ana kadar bekledim. Ama cesaretimi toplayıp bu sefer alacam dedim. Yarın baslayacağm bakalım insallah iyi olur

Heyecan yapmayın ,50 dakikadan 14 ders gayet rahat öğrenirsiniz ,4 tane sınav hakkınız var ilkinde geçmeniz şart değil kendinizi kasmayın ,geçemezseniz özel ders alırsınız ,sadece rahat hissedin ve dikkatli olun

Cok büyük bir dert değil ama direksiyon dersine gideceğim yarın ve kalbim küt küt atıyor korkudan. Ehliyeti hic alamazmısım gibi geliyor. Yanımdan araba geçince nasıl kullanıyor bu millet diye ağzım açık kalıyor 🙄. Hic araba kullanmadan sadece sürücü kursunun verdiği dersle ilk sınavdan ehliyet alan oldu mu ya da böyle korkuları olup bu korkusunu yenen oldu mu
Evet artık zor, zor dönemde aldım ehliyeti bende. İlkinde geçemedim. Ama tamamen benim stres yapmam kaynaklıydı. Stres yapmadan o hatayı yapmazdım

Bugün m bende.Kımisyon üyeleri çok iyilerdi ellerin mi titriyor dedi evet dedim heyecanlanma dedi hatalarımı da düzeltti geçtim

geçen sene ben almıştım. çok da stres yaptım ama ilk girişimde aldım. size tavsiyem son derslere doğru herşeyi sorun. dubalar arasi parkta mesela ilk duba neyi temsil ediyor ikinci neyi. ben o parkı çok iyi yapıyordum şimdi iki araba arasına park ederken zorlaniyorum ilk duba arkadaki arabanın neresi ikinci duba neresi hala çözemedim. e bir de korkuyorum insanların arabasına sürteceğim diye geniş yer bulana kadar gidiyorum.

Cok büyük bir dert değil ama direksiyon dersine gideceğim yarın ve kalbim küt küt atıyor korkudan. Ehliyeti hic alamazmısım gibi geliyor. Yanımdan araba geçince nasıl kullanıyor bu millet diye ağzım açık kalıyor 🙄. Hic araba kullanmadan sadece sürücü kursunun verdiği dersle ilk sınavdan ehliyet alan oldu mu ya da böyle korkuları olup bu korkusunu yenen oldu mu
Ben aldim 😂arabanin a sini bilmezdim hep biri kullanır giderdim en sonunda ailemin zoru ile ehliyete yazıldim ilk direksiyon dersinde her an istop ettirdim hocayi delirttim🙈 yarim saat sonra gel dedi o zaman da kaç yıldır kullanıyorsun dedi🤣 zaten hocanin ayağının altında da fren gaz var o ayarliyo rahat ol hocayı dinle yaparsiniz

Bennn en büyük fobim arabaydi ama zorda kalınca kursa gittim ilk sınavda aldim ehliyeti sinava girdiğim arabadan başkada bir arabaya binmemistim insallah sende alirsin ilk girişte

Ben yeni aldım
Bunun dışında arabayı çalıştırmayı gaz debriyaj fren yerini biliyordum ve sadece düz yolda ileri gittim
Ama şimdi kullanamıyorum korkuyorum

Hic araba kullanmadan sadece sürücü kursunun verdiği dersle ilk sınavdan ehliyet alan oldu mu
Ben bu şekilde ehliyetimi aldım. Sadece sürücü kursunun verdiği derse gitmiştim o kadar. ilk girişte kazandım. Hem de manuel vitesli olarak. Zor değil, başarabilirsiniz.

Ben aldim 😂arabanin a sini bilmezdim hep biri kullanır giderdim en sonunda ailemin zoru ile ehliyete yazıldim ilk direksiyon dersinde her an istop ettirdim hocayi delirttim🙈 yarim saat sonra gel dedi o zaman da kaç yıldır kullanıyorsun dedi🤣 zaten hocanin ayağının altında da fren gaz var o ayarliyo rahat ol hocayı dinle yaparsiniz
İnsallah 🤣 teşekkür ederim

Back
X