Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

Kızlaaar, direksiyon sınavında neler yaptırdılar nerelerden puan kırdılar

en başta koltuk, emniyet kemeri, aynalar ve rahatça kalkışönemli
sonra sürerken sinyaller, direksiyon hakimiyeti,vites değiştirme debriyaj ayarı ama en önemlisi bence heyecanlı ve panik olup olmamaya bakıyorlar....

yaşadığım o acı tecrübeye rağmen 90 ile geçmişim.sadece heyecan dan 5 bi kez de istop ettirmemden 5 puan kırmışlar.müfettişler hakkımı hakikaten yememişler.yanlız kursta bi çok arkadaş bu araba yüzünden kalmış.kurs öğretmenin çok üzgündü.
neyse sağlık olsun darısı isteyen herkesin başına..

yaşadığım o acı tecrübeye rağmen 90 ile geçmişim.sadece heyecan dan 5 bi kez de istop ettirmemden 5 puan kırmışlar.müfettişler hakkımı hakikaten yememişler.yanlız kursta bi çok arkadaş bu araba yüzünden kalmış.kurs öğretmenin çok üzgündü.
neyse sağlık olsun darısı isteyen herkesin başına..
hayirli olsun canim kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin rabbim inskaydirigubbakcemile4 bugün bende ilkkez direksiyonla tanisiyorum ins ilk ve son olmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım benim.darısı başına artık.heyecan yapma öğretmenler çok yardımcı oluyor.kolay gelsin şimdiden.

teşekkür ederim canım benim.darısı başına artık.heyecan yapma öğretmenler çok yardımcı oluyor.kolay gelsin şimdiden.
sagoll canim sürüp geldim bile yanima esimde oturdu "sok oldum" diyor ögretmene, "bu kadar iyi olacagini tahmin etmiyordum" diyor ins hep böyle devam eder canim heyecan olmayacak evet en önemlisi bu

sagoll canim sürüp geldim bile yanima esimde oturdu "sok oldum" diyor ögretmene, "bu kadar iyi olacagini tahmin etmiyordum" diyor ins hep böyle devam eder canim heyecan olmayacak evet en önemlisi bu

hadi bakalım geçmiş olsun
benim arkadaşım şoförlerin piri olur kesin
yürü be kim tutar seni:)))

en başta koltuk, emniyet kemeri, aynalar ve rahatça kalkışönemli
sonra sürerken sinyaller, direksiyon hakimiyeti,vites değiştirme debriyaj ayarı ama en önemlisi bence heyecanlı ve panik olup olmamaya bakıyorlar....

Çok teşekkür ederim cevabın içinopuyorumnanaktan Normal zamanda sorunum yok ama ya sınav günü heyecanlanıp yanlış yaparsam diye korkuyorum bende...

Çok teşekkür ederim cevabın içinopuyorumnanaktan Normal zamanda sorunum yok ama ya sınav günü heyecanlanıp yanlış yaparsam diye korkuyorum bende...

canım merak etme arkadaşım hiç süremedi ve defalarca istop ettirdi
zaten sürmeyi bilmiyordu ama o bile geçebildiyse ki sen normalde sürdüğünü söylüyorsun
kesinlikle başarırısın...
kolay gelsin:)

Selam hanımlar opuyorumnanaktan

Uzunca bir zamandır bu topiğe uğramıyodum bi bakayım dedim

Direksiyon sınavından geçenleri tebrik ediyorum. a.s.

Bende bir kaç ay önce girmiştim sınava

ne zamandır dosyam evdeydi ama ehliyeti daha almamıştım dün işlemleri yapıp ehliyetime kavuştum çok şükür gamyoncuiremsu

Direksiyon sınavından geçemeyenler üzülmeyin 2. girdiğinizde mutlaka geçersiniz

Selam hanımlar opuyorumnanaktan

Uzunca bir zamandır bu topiğe uğramıyodum bi bakayım dedim

Direksiyon sınavından geçenleri tebrik ediyorum. a.s.

Bende bir kaç ay önce girmiştim sınava

ne zamandır dosyam evdeydi ama ehliyeti daha almamıştım dün işlemleri yapıp ehliyetime kavuştum çok şükür gamyoncuiremsu

Direksiyon sınavından geçemeyenler üzülmeyin 2. girdiğinizde mutlaka geçersiniz

hayırlı olsun ben de inşaallah bu hafta içinde işlemleri yaptırcam :)))

gamyoncuiremsugamyoncuiremsukizlar haftaya carsamba sinava giriyorum dua edin olurmu??:Saruboceq::Saruboceq:cok calistim alamazsam eger cok zoruma gider gercekten uykumda bile soru cözüyorum bitsin bu kabus artik ohaoldumsmileohaoldumsmile

Son düzenleme:
hayırlı olsun ben de inşaallah bu hafta içinde işlemleri yaptırcam :)))

Seninkide şimdiden hayırlı olsun tatlım

Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin a.s.:nazar:

Bu arada ben işlemler yapılacağı zaman bizi olay yeri incelemeye gönderdiler :1shok:

Orada tüm parmaklarımın izini aldılar biranda kendimi suçlu gibim hissettim valla

artık yeni uygulamaya göre böyleymiş parmak izide kayıt altına alınıyomuş a.s

gamyoncuiremsugamyoncuiremsukizlar haftaya carsamba sinava giriyorum dua edin olurmu??:Saruboceq::Saruboceq:cok calistim alamazsam eger cok zoruma gider gercekten uykumda bile soru cözüyorum bitsin bu kabus artik ohaoldumsmileohaoldumsmile

canım alırsın merak etme
rabbim yardımcın olsun:)

Seninkide şimdiden hayırlı olsun tatlım

Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin a.s.:nazar:

Bu arada ben işlemler yapılacağı zaman bizi olay yeri incelemeye gönderdiler :1shok:

Orada tüm parmaklarımın izini aldılar biranda kendimi suçlu gibim hissettim valla

artık yeni uygulamaya göre böyleymiş parmak izide kayıt altına alınıyomuş a.s

desene amma teferruat var artık bugün giderim diyodum ama eşim bugün yoğunmuş
ondan telefon bekliyorum müsait olduğunda gidecez inşaallah
kan kartı götürmek gerekiyomuş ben benimkini kaybettim bi de onunla uğraşacağım...
inşallah tekrar kan vermek zorunda kalmam çok tırsarım iğnedeneyvahedigeldismile

Son düzenleme:
kızlar emniyette netten randevu alıyorsunuz.bu sistem yeni evraklarınız hazır olunca alın randevuyu uğraşmayın bence..

merhaba bayanlar ben de 3 temmuzda sınava girmek için başvurcam ama 1 aylık eğitim varmış. bu eğitime devamsızlık yapmadan gitmek gerekiyomu? kitap alıp çalışsak olmazmı?

bende 3 temmuzda ki sınava giricem gülüm
kursa devam zorunluluğu yok
bugün eşime gelmese de olur yeter ki kitaba iyi çalışsın demiş hoca
direksiyon hakimiyeti iyiyse sorun olmaz kolay alır demiş
sen kitaba çalış biraz da pratik yap

merhaba arkadaşlar,direksiyon sınavından bende geçmişim ::)))))biraz geç öğrendim bir hafta sonra dosyanı alabilirsin dediler,ondan sonra emniyete gidip alıcaz herhalde herkese iyi sürüşler diliyorum.yeni başlayan arkadaşlara kolay gelsin:::))))))))

kizlar yarin sabah sinavim var insbilmiyorumkismile güzel haberlerle dönerim leptop üzerinden sorular ve hemen belli olucak ins kazanipkaydirigubbakcemile5( kazanmadigim) dua edin

Back
X