- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seydam saol canım kaydirigubbakcemile5 bugünkü sürüşüm daha iyiydi hocamda yazılı sınavdan geçtinmi direksiyondan korkma geçersin diyor geri geride bazen problem yaşıyorum onuda hallettimmi tamamdır hafta sonuda eşim çalıştırcak zaten sanada başarılar canıma.s.
 (((
((( selam kizlar haftada iki kez devam  ediyorum direksiyon derslerine 8. sürüsümü dün yaptim okadarda kötü degilimkaydirigubbakcemile5 bilmiyorum önümde enaz bi 15  ders daha var ins ozaman kadar
selam kizlar haftada iki kez devam  ediyorum direksiyon derslerine 8. sürüsümü dün yaptim okadarda kötü degilimkaydirigubbakcemile5 bilmiyorum önümde enaz bi 15  ders daha var ins ozaman kadar 

usta bir söför olucam hocam cok iyi cok espirili kaydirigubbakcemile3araba kullanirken cok rahatlatiyor beni ins hepimiz ehliyetlerimizi aliriz biran önce
usta bir söför olucam hocam cok iyi cok espirili kaydirigubbakcemile3araba kullanirken cok rahatlatiyor beni ins hepimiz ehliyetlerimizi aliriz biran önce 
 kisimlarina agirlik verin  güzel haberlerinizi bekliyoruz olumunekankayizsmile
 kisimlarina agirlik verin  güzel haberlerinizi bekliyoruz olumunekankayizsmile sinava gireceklere basarilar dilerim insallah kolaylikla alirsiniz olumunekankayizsmilebende 10. sürüsümü yaptim bugün geri geri gitme ve park etme dersiydi biraz zor ama alisilinca eminim kendiliginden olacak kaydirigubbakcemile5herkes annesinin karninda :CüvCüv:ögrenmiyorya kizlar öyle degilmi??
sinava gireceklere basarilar dilerim insallah kolaylikla alirsiniz olumunekankayizsmilebende 10. sürüsümü yaptim bugün geri geri gitme ve park etme dersiydi biraz zor ama alisilinca eminim kendiliginden olacak kaydirigubbakcemile5herkes annesinin karninda :CüvCüv:ögrenmiyorya kizlar öyle degilmi??