E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar yaa bugun gittim sürücü kursuna sadece yakınlarda 7 den 9 a kadar hafta içi akşamları varmış.
kuzenimle gidicem.
kayıt olcam ama sevgilim biraz önce hayırfaln dedi akşm olmaz dedi ama 9da abim arabayla bizi alcak dedim.
başka bak araştır başka yere bak dedi en yakın bura başka pek yok dedim.
işte bozuk attı biraz
napcam
evet kızlar geldim dün girememiştim ailemle knştum babam yarın git kaydının yaptır dedi benimkide gece anca fırsat bulup aradı dedimki(bitanem ailem onayladı faln başka yakın yok sen nediosun için rahat olsun dedim.
tm içim raat dikkat et ama direksion hocanı kadın seç :)
hay allam yaa neyse bu iş oldu yan.
ben zaten sevgilim hayır dese gitmemezlik yapıycaktım ama onunda gönlü olsun istiodum kızlarr üstüme gelmeyin yahuukaydirigubbakcemile3
evet kızlar geldim dün girememiştim ailemle knştum babam yarın git kaydının yaptır dedi benimkide gece anca fırsat bulup aradı dedimki(bitanem ailem onayladı faln başka yakın yok sen nediosun için rahat olsun dedim.
tm içim raat dikkat et ama direksion hocanı kadın seç :)
hay allam yaa neyse bu iş oldu yan.
ben zaten sevgilim hayır dese gitmemezlik yapıycaktım ama onunda gönlü olsun istiodum kızlarr üstüme gelmeyin yahuukaydirigubbakcemile3
ne demek sevgiliniz sizin hayatınıza karışabilir canım abiniz sizi bırakıp alcakmış iştekızlar yaa bugun gittim sürücü kursuna sadece yakınlarda 7 den 9 a kadar hafta içi akşamları varmış.
kuzenimle gidicem.
kayıt olcam ama sevgilim biraz önce hayırfaln dedi akşm olmaz dedi ama 9da abim arabayla bizi alcak dedim.
başka bak araştır başka yere bak dedi en yakın bura başka pek yok dedim.
işte bozuk attı biraz
napcam
size katılıyorum arkadaşım ya ailesinin dediklerini yapmıyorlar sevgili sözü dinliyorlar uyanın artık uyanınya ne demek ne yapıcam.kızlar silkinin kendinize gelin.ailenizin izin verdiği bir şeye sevgiliniz nasıl karışır ya..
sonrada buraya çokmu yüz verdim diye tekrar başlıklar açılıyor yapmayın ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?