ehliyete gidicem ama sevgilim???:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar yaa bugun gittim sürücü kursuna sadece yakınlarda 7 den 9 a kadar hafta içi akşamları varmış.
kuzenimle gidicem.
kayıt olcam ama sevgilim biraz önce hayırfaln dedi akşm olmaz dedi ama 9da abim arabayla bizi alcak dedim.
başka bak araştır başka yere bak dedi en yakın bura başka pek yok dedim.
işte bozuk attı biraz
napcam

ya ne demek ne yapıcam.kızlar silkinin kendinize gelin.ailenizin izin verdiği bir şeye sevgiliniz nasıl karışır ya..
sonrada buraya çokmu yüz verdim diye tekrar başlıklar açılıyor yapmayın ya.

ödün verme derim buna da karışılmazya canım:1no2:

Yüz verip tepene çıkaracak halin yok tabiki kendi bildiğini okuyacaksın.

sevgilin böyle yapması çok yanlış hem yanlız gitmeyecekmişsin hemde abin alacak seni tek olsan tamam derim gece oldugundan karışıyordur ama hem yanında gidenin var hemde alanın var bence onu ikna etmeye çalış

bende almştım ehliyet ve kışın ortasıydı.aynen akşam 7-9 arası.sevgilim gitme demedi sadece dikkatli ol dedi.deseydi naprdım bilmiyorum açıkçası ama endişelenmeleri normal akşam saati gidilio die.bi şekilde ikna edip gitmelisin tabiki.

Emoşum hallederisn canım sen bu meseleyi =) Şimdi seninki kafasında neler kuruyodurr =)
Bunlar kursdan cıkıcak bıyere gıder otururlar bırılerı bunlara laf atar qece qece qelde kacma askerden felan dıye kuruyodurr =) Fazla takılma yap gönlünüü huraaaaaaaa kurss =)

gıdıcegın yer bellı gelecegın yer belli..
sorun olması saçma

gidiceksin tabiki de lmaz:
abinin elini bırakma sakın kaparlar bide

Ya kızlarr emoşumm nasıl gönlünü alsam diye soruyoo sert çıkmayın bu kadar. Enişte bey asker pinpirikli biraz kızcağız idare ediyo nabsın yanii.Amann sanane giderimmi dicekk. Kırmadan onada danışıyomuş gibi naz cilveyle alacak gönlünü gidecek kursunaa =)

Ne mi yapıcaksın ?

Gidip kaydını yaptıracaksın; sevgiline de ben başladım haberin olsun diyeceksin...

Hepsi bu kadar

Sana noluyor LAAA!!!! Diyecen yapacagın sey bu. Ya niye karıstırıyorsunuz hayatınıza bunları hem siz izin verdikçe değeriniz düşüyor bence inat giderdim gidesim yoksa da. Ben valla gidecem diyorum gidiyorum. Ne karışır sana yok izin verme buna sen karış o sana karışamasın.

cnm çocuk deilsinki birisinden izin isteyesin..ayrıcaa ehliyet alacaksın sevinmesi lazım sevgilinin..ben bu izin alma verme olaylarını anlamam...haber vermek yeterli bence..erkek arkadaşın istemiyor diye gitmessenn o sana daha çok istedigin şeyleri yaptırmaz..

evet kızlar geldim dün girememiştim ailemle knştum babam yarın git kaydının yaptır dedi benimkide gece anca fırsat bulup aradı dedimki(bitanem ailem onayladı faln başka yakın yok sen nediosun için rahat olsun dedim.
tm içim raat dikkat et ama direksion hocanı kadın seç :)
hay allam yaa neyse bu iş oldu yan.
ben zaten sevgilim hayır dese gitmemezlik yapıycaktım ama onunda gönlü olsun istiodum kızlarr üstüme gelmeyin yahuukaydirigubbakcemile3

amannn o ne karışıyormuş
yüz vermeyin bu kadar yaa

olması gereken olmuş neyseki kaydirigubbakcemile5

eeee pes yanikaydirigubbakcemile3
kadın olmazsa nolcak olay mı çıkcak şimdi?

ne demek sevgiliniz sizin hayatınıza karışabilir canım abiniz sizi bırakıp alcakmış işte
hem o sevgiliniz kim oluyorki size ailenizden fazla karışabiliyor ben bu durumlara acayip kızanlardanım ya kötükedihüso

ya ne demek ne yapıcam.kızlar silkinin kendinize gelin.ailenizin izin verdiği bir şeye sevgiliniz nasıl karışır ya..
sonrada buraya çokmu yüz verdim diye tekrar başlıklar açılıyor yapmayın ya.
size katılıyorum arkadaşım ya ailesinin dediklerini yapmıyorlar sevgili sözü dinliyorlar uyanın artık uyanın
elinizi sallasanız ellisi ama aile gibiside bulamazsınız diyim yani
ne ooooooo sevgili kıtlığımı var ay dediğini yapmazsam bırakır beni filanmı düşünçe canısı
bir zamanlar bizimde sevgililerimiz oldu
aman şunu yapma şöyle giyin şuraya buraya gitme filan
hopppp dedik sen kimsin
ailen izin verriken senin yasakların ılğılamaz beni dedim
ondan ayrıldım eşimle nişanlıyım ana oda şöyle böyle filan sözler dedim bak senle nişanlıyız daha kapında değilim baba ocagındayım bana şimdiden emir verip karışamazsın filan işine geliyorsa ben buyum
sevgilim şöyle diyor böyle diyor diye aklını karıştırma canısı
sen yakın yere git ve abin seni bırakıp alır sevgiline ne ya klava:

neden karışıyor size,buna neden müsaade ediyorsunuz..?onunla evli değilsin karışma hakkını kendinde bulmamalı...şimdiden tepene çıkarma onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…