Kızlar Başka yorumu olan yokmu ??
Sınav soruları nasıldı ?? Çok merak ediyorumm:18::18::18::18::18:
merhaba cnm bende girdim en az 80 bekliyorum kolaydı sorular ama bi kaçtane emin olamadığım cevaplar vardı bende salladım onları inşş. geçerim tek seferde senin sınavın ertelenmiş şubata inşş. seninde iyi geçer cnm
bence kolaydı özellikle ilkyardım. yalnız kursta anlatılanların dışında çok soruyla karşılaştım ama cuma günü 2011 ekimdi sanırım onu çözdüm o da yani eşimin zoruyla son kez bir sınav çöz dedi iyi dedim gittim geldim bunu seçtim ve evde yanlış yaptığım soru (motor için diyorum) sınavda çıktı soru aynen şu
aşağıdakilerden hangisi motor harareti yükseldiğinde yapılması gerekenlerdendir
a)motor üzerine su dökülmesi
b)kaloriferin sıcak konumda çalıştırılması
c)motor stop edilerek soğuk su ilave edilmesi
d)motor stop edilerek soğuk antifiriz ilave edilmesi
doğru cevap b şıkkı... bir de cevabı karoseri olan bir soru vardı onu da cuma günü öğrenmiştim ertesi gün çıktı geçmiş soruları çözmek gerçekten çok önemliymiş
kızlar bende ehliyte yazıldım ocakta ders başlayacak. bende çok stres yapıyorum. test çözmeye başaladım sadece tarfikten çözdüm. motora baktım ama hiç bişey anlamadım.bakalım derslere girerek daha iyi anlarım herhalde. ben direksiyondan çok tırsıyom ya süremezsem ya yapamazsam heyacanlnıra ki heyacan yaparım. çünkü bugüne kadar direksiyona dokunmamışm biriyim. ayyyyy düşüdükçe afakanlar basıyor.hep mebden mi test çözüyonuz.
Merhabaa Canım Hoşgeldinn
Artık Burayı Takip et Ehliyete dair herşey var Çünkü..
Bir sonraki sınav Şubat ayında tatlımm
Ve o sınava senle Birlikte Girecez..
Evet Meb sitesinden soruları indirebilirsin. Onlar Çok yardımcı Olur..
bir kaç kez çözdüm sadece trafikten fena sayılmaz diğer konulara bakmadım motordan tırsıyom biraz. ama en çok direksiyondn korkuyom yapamazsam diye. nasıl sürcem özellikte sınavda hadi diyelim sınavalrı geçtim sonra kullanbilcem mi bilmiyorum.
Hepsini Başarırsın İnşallah canımm Korkmaa kendine Güven
Ben Normalde 15 Aralıkta Sınava Girecektim ama bazı saçmalıklardan dolayı Sınavım Şubata Ertelendi..
Test çöze Çöze Öldüm diyebilirimm
Artık Sonuçlarım Hep 100 Çıkıyoo. O yüzden korkum kalmadıı
sınavlar değilde beni direksiyon korkuytuyor. bakalım hayırlsı . burdan paylaşırız sonuçları
Beni de direksiyon korkutuyordu canım. Ama bugün 2. egitimimi aldım da baya bir ilerleme oldu. O yüzden stres çok fazla yapma. Ben artık daha rahatım.
inşallah canım kolay geçer. ben daha kursa başlamadan kasıldım
sorular verilmiş ilkyardım full trafik 1 yanlış motor 1 yanlış
yani 100 98 97,5
Tebrikler canım.
Darısı benim başıma. Daha bakmadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?